Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Chat (free talk)
Nedostaje R između K Š.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Bogme, ne volim Opel, ali postujem Insigniu, ne deluje mi kao krs 
Bar vizuelno, ne znam kako se pokazala u praksi sto se kvaliteta tice. Znam da bih i dalje pre izabrao Mondea, ali kad mi je ujak pustio slike svoje Insignie (OPC)... Bogami ozbiljan auto

Bar vizuelno, ne znam kako se pokazala u praksi sto se kvaliteta tice. Znam da bih i dalje pre izabrao Mondea, ali kad mi je ujak pustio slike svoje Insignie (OPC)... Bogami ozbiljan auto

Fiesta!!
- sasa_f1
Slazem se....
A pogledaj sto ima "zimsku boju". Asfaltno bela
Danas sam bas hteo da uslikam jednu benkicu,mislim da je bar jedno 3 puta belja od ove Insignije.
A pogledaj sto ima "zimsku boju". Asfaltno bela

Danas sam bas hteo da uslikam jednu benkicu,mislim da je bar jedno 3 puta belja od ove Insignije.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
hah.. lik vozio belu i udesio mog drugara... sa 160 ga cuknuo od napred i prosao bez kazne bez icega... jbg tatin sin
evo sta ostalo od jadne corse

i od drugara

i od drugara

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Jbt,pogledaj koliko mu je odvojena kost.. Meni je ovakav prelom ruke zarastao 6meseci...
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
a u corsi bio on za volanom, dve devojke pozadi i jos jedan lik napred... devojkama otvoren prelom vilce
... a tom liku samo na par mesta usivana glava i ruka...

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Dusan64
I jel ce barem uzeti neke pare? Sa ovakvim povredama moze lepo da se obezbedi...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma malo sam ze zaebavao za za ono R i K Š.
Meni se dizajn Insignie ni malo ne sviđa, više mi izgleda kao neki jeftin Kinez.
Pa dobro šta da se radi, tatin sinčić, to ti je normalno da oni gaze, udaraju, ubijaju ljude po ulicama i putevima, a onda nikom ništa.
Ne znam koliko je vas čulo za onu saobraćajku u NSu, Kisačka ulica, prije 3-4 godine. Sin direktora Komercijalne Banke je vozio 160 na sat, plus pijan, udari u Yuga ubije dvojicu. Sada kao tom sinu nešto sude već 3 godine i svaki put (ponavljaju po ko zna koji put već) kada bude ponove suđenje dobija manju kaznu, na kraju će ispasti da je onaj u Yugu kriv i da je on vozio 160 i ubio tatinog sinčića...

Meni se dizajn Insignie ni malo ne sviđa, više mi izgleda kao neki jeftin Kinez.
Pa dobro šta da se radi, tatin sinčić, to ti je normalno da oni gaze, udaraju, ubijaju ljude po ulicama i putevima, a onda nikom ništa.
Ne znam koliko je vas čulo za onu saobraćajku u NSu, Kisačka ulica, prije 3-4 godine. Sin direktora Komercijalne Banke je vozio 160 na sat, plus pijan, udari u Yuga ubije dvojicu. Sada kao tom sinu nešto sude već 3 godine i svaki put (ponavljaju po ko zna koji put već) kada bude ponove suđenje dobija manju kaznu, na kraju će ispasti da je onaj u Yugu kriv i da je on vozio 160 i ubio tatinog sinčića...
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1

Ne dao Bog nikom... uf.....
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ovo je dosta manja brzina od 160 i jos ova korsa ima 2* na crash testu, da kazem da je dobro prosao ako uopste smem to da kazem, pogledajte A stub..
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
kolega: taj lik (pajser) je dobio pet godina..... mada kontam kada izadje da nece dugo 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ja se sećam i ne mogu da verujem da je već toliko prošlo,skoro sam baš pomin jao nekome taj slučajIosis piše:Ma malo sam ze zaebavao za za ono R i K Š.![]()
- Dusan64
Ima li snega??

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ima snega ima lopatanja
, citam da je posle Sjenice najvise palo u NS..sad i ova slicica/avatar uslikana prosle godine ima nekog smisla
..

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Kod mene haos... IDEA ni hleb nije dobila,moracu da zovem krizni stab da mi dopreme neki rostilj helikopterom...
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
kupili mu isti model ali dizelka ali ce on da pokrene tuzbu.Dusan64 piše:I jel ce barem uzeti neke pare? Sa ovakvim povredama moze lepo da se obezbedi...
na insigniji je skazaljka ostala na 2-2500rpm i 145kmh... kad nadjem sliku okacicu da ne bude rekla kazala... insignija je isla nizbrdo a corsa uzbrdo tako da ga je maltene spostio nizbrdomilan_gt piše:ovo je dosta manja brzina od 160 i jos ova korsa ima 2* na crash testu, da kazem da je dobro prosao ako uopste smem to da kazem, pogledajte A stub..

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ko zna kako se sve odigralo, ali pri direktnom sudaru na 145kmh ne bi prepoznao ni model ni marku automobila sa 5* ...da ne govorim o ovoj situacije gde je mnogo cvrsci auto na nizbrdici udario Corsu koja je kao kutija sibica naspram modernih automobila...uglavnom kako god, gledajuci ova ostecenja, imao je srece u nesreci...
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
sta je bilo izasao u suprotan smer ili udari dok je stajao, kako se desio udesShomy_ksh piše:hah.. lik vozio belu i udesio mog drugara... sa 160 ga cuknuo od napred i prosao bez kazne bez icega... jbg tatin sin
i od drugara
- milan_gt
i ovo je platforma za golf 5, ups pardon za golf 7 i za Polo, Beetle, Golf, Scirocco, Jetta, Tiguan, Touran, Sharan, Passat, i CC, takodje i za sve iz Seata i Skode..unisex
http://carscoop.blogspot.com/2012/02/th ... 7-mqb.html

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Al´ da imam klinca, kupio bih mu ovo na keca...
http://carscoop.blogspot.com/2012/02/vo ... -sled.html

http://carscoop.blogspot.com/2012/02/vo ... -sled.html

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Jel zbog crvenih lajsni? 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Realno ovo je super stvar, usteda u proizvodnji a i kasnije kad kupis polovnjak lakse je naci delove jer su svi istimilan_gt piše:i ovo je platforma za golf 5, ups pardon za golf 7 i za Polo, Beetle, Golf, Scirocco, Jetta, Tiguan, Touran, Sharan, Passat, i CC, takodje i za sve iz Seata i Skode..unisex![]()

Nesto slicno kao sto je BMW odradio za novu seriju 5/7.
Fiesta!!
- milan_gt
i do sad je njihovim kupcima ta usteda donela puno, bas su povoljni..