Video clipovi
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Video clipovi
pa nisam siguran bas posto su bar kod mene razliciti pritisci zima/leto kao i pri razlicitim opterecenjima + dug put/auto-put..
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa vjerovatno bi optimizovali materijal, različit za zimu i ljeto.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
za drustvo iz Deckonjine teme...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- milan_gt
tu su i komsije da vide..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
i jos ima malo magle na putu, uf zaje*ano ako se skrsis
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
[youtube][/youtube]

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Mi smo mislili da idemo u tajland u norvesku..

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
Malo liči na novog Mondea/Fusion.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mnogo se proseravaju ovi sa elektricnim vozilima.
Tek ovi sa Teslom, za medalju.
Sta ce mi najbolji sedan na svetu sa super handling-om kad ce mu nestati struje posle 100-200km? Taman izadjem iz grada i dodjem na destinaciju (vozeci ostrije kroz krivine da uzivam u handling-u) i isprazne se baterije. Da li cu imati vremena (i zivaca) da ga cekam da se napuni satima? Ne.
Benzin/Dizel i gaaaaas. Nestalo goriva? Ok, 5min i rezervoar je pun. Idemo, novih 500km...
Ta struja sa kojom se puni je bas cista, ubilo se.
Da je lep, jeste, samo nije jedinstven. Nekako mi se cini kao sklop nekoliko (veoma lepih) automobila.
Tek ovi sa Teslom, za medalju.
Sta ce mi najbolji sedan na svetu sa super handling-om kad ce mu nestati struje posle 100-200km? Taman izadjem iz grada i dodjem na destinaciju (vozeci ostrije kroz krivine da uzivam u handling-u) i isprazne se baterije. Da li cu imati vremena (i zivaca) da ga cekam da se napuni satima? Ne.
Benzin/Dizel i gaaaaas. Nestalo goriva? Ok, 5min i rezervoar je pun. Idemo, novih 500km...

Ta struja sa kojom se puni je bas cista, ubilo se.
Da je lep, jeste, samo nije jedinstven. Nekako mi se cini kao sklop nekoliko (veoma lepih) automobila.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Pa meni je samo zanimljiv vanjski dizajn, a baš to što kažeš, brzo se potroši baterija da bi mogao da uživaš u vožnji ili da ideš s njim na duži put. Pogotovo na more, pun stvari i da ga voziš nekom normalnom brzinom sa preticanjima ne bi stigao ni do pola puta već bi bio gotov. A da odmaraš dok se puni, bezveze da gubiš sate u putu.
Ti elektro automobili su ok one varijante gradska vožnja, kuća-posao, šoping i tako to, gdje ne prelaziš neke velike kilomtraže. I to ne mora da bude neki veliki auto, dovoljan je veličine Fieste, maksimalno Focus.
Ti elektro automobili su ok one varijante gradska vožnja, kuća-posao, šoping i tako to, gdje ne prelaziš neke velike kilomtraže. I to ne mora da bude neki veliki auto, dovoljan je veličine Fieste, maksimalno Focus.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- milan_gt
samo vodonik..
sent from white land..
sent from white land..
- darko darko
a sta da putujes do posla i nazad 100 km, exstra, mnogi prelaze bas toliko svaki dan, a kad ides dalje onda hibrid...
- milan_gt
hibrid xaxaxa
sent from white land..
sent from white land..
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Znaci treba da imam 2 auta jer onaj prvi elektricni ne moze nigde sem po gradu? 
Bas je to isplativo.
Slazem se sa Milanom, vodonik je buducnost. Ne tako bliska kako stvari stoje, ali svejedno

Bas je to isplativo.
Slazem se sa Milanom, vodonik je buducnost. Ne tako bliska kako stvari stoje, ali svejedno

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Pa dobro za one preko 100 km imaju i dalje na fosilna goriva ili ga utaknu na poslu na punjenje. 
Jedino što vodonik ima jednu veliku opasnost, jako je eksplozivan. Gas koji se sada ugrađuje u auta i nije mnogo opasan, jer u slučaju bušenja rezervara on ispari i ode u vazduh, a vodonik burno reaguje sa kiseonikom i dolazi do eksplozije. Ali nadam se da će rješiti taj problem brzo. I ja se slažem da je vodonik gorivo budućnosti, ima ga mnogo, sagorjevanjem nastaje H2O, jedino ako bi motor trošio ulje, ali to bi se rješilo.

Jedino što vodonik ima jednu veliku opasnost, jako je eksplozivan. Gas koji se sada ugrađuje u auta i nije mnogo opasan, jer u slučaju bušenja rezervara on ispari i ode u vazduh, a vodonik burno reaguje sa kiseonikom i dolazi do eksplozije. Ali nadam se da će rješiti taj problem brzo. I ja se slažem da je vodonik gorivo budućnosti, ima ga mnogo, sagorjevanjem nastaje H2O, jedino ako bi motor trošio ulje, ali to bi se rješilo.
- darko darko
pa lose sam se izrazio, hibrid ali do 150 km se vozi na struju koja je daleko povojlnija, e preko ptoga pali drugi motor..
bitno je sta je realno
bitno je sta je realno
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
nepotrebno 2 vozila. moze i onaj na struju sa kukom za vucu i generatorom na dizeldule0911 piše:Znaci treba da imam 2 auta jer onaj prvi elektricni ne moze nigde sem po gradu?
Bas je to isplativo.

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
kola na struju tj batereije su veoma blizu siroke upotrebe, problem punjenja je resen tako ste ce se sama baterija menjati (rentirati nova) na pumpama.... to sam nesto gledao i zamena baterije traje 2min, ostavljas staru uzimas novu, tj dopunjenu, platis (koliko ce biti nemam pojma) a baterija bi se nalazila ispod kola....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
brate znaci kad bih isao na more u hr 700km na svakih 100km stajem da menjam bateriju??? a ovako sa dizelom/benzinom napunim jednom rezervar i odem i punim kad stignem na more..
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
- milan_gt
iosis, napravili su jedinjenje koje se vezuje za vodonik i sluzi za bezbedan prevoz i tocenje istog, kao i do sad, i ne mogu da se setim kako se zove, uglavnom rezervar ima dve pregrade, u jednom je smesa sa vodonikom u drugom je bez i kad ides na pumpu tebi natoce smesu sa vodonikom a istoce onu bez..nesto kao gajba piva, vratis praznu uzmes punu.. 
sent from white land..

sent from white land..
Poslednja izmena: milan_gt, na dan četvrtak, 2. feb. 2012. u 22:17h. Ukupno izmenjeno 1 put.