Moderator: Dragomir
Nema nikakve matice,evo sta ima,kako dalje???mimiojo piše:Skines poklopac sirene ispod je matica.Ostalo je prosto
U pravu si Mare,100%,stoka samMarkedjani piše:Pritom oteraj auto do najbliže pumpe i "cuni" makar 1000 din čorbe u isti.
I ja jurim "cetvorokraki",ali nema ga za sada!!!Natrcao mi "trokraki" za sitne pare!!Samo da nije onaj "dvokraki".Polako,natrcace i 4-krakiAca06 piše:Bas ti ruzan ovaj trokraki volan![]()
da je valjao ja bi ga ostavio na mom autu. Samo se salim, ipak cetvorokraki volan je najlepsi.Sto se tice corbe ti si gori od MENE. Meni ne radi plovak pa mi skala stoji stalno na predzadnjoj crti ispred rezerve
![]()
![]()
.
Deckonja piše:Stvar ukusa, imam ja taj koji se tebi svidja
Deckonja piše:Stvar ukusa, imam ja taj koji se tebi svidja
Kakav???Dajte neku sliku ako neko ima!!!Deckonja piše:Ne takav, onaj koji je isao u sierre mk2 pre 92
Samo zto nema ove navlake vise.
Mislim da bi drug hteo da menja svoj cetvorokraki za ovaj tvoj trokraki,ako hoces mogu da ga pitam..?batarihter piše:ja jurim "cetvorokraki",ali nema ga za sada!!!Natrcao mi "trokraki"
Aj pitaj pa javi,HVALA!PozDusan64 piše:Mislim da bi drug hteo da menja svoj cetvorokraki za ovaj tvoj trokraki,ako hoces mogu da ga pitam..?batarihter piše:ja jurim "cetvorokraki",ali nema ga za sada!!!Natrcao mi "trokraki"