S2500 koristi senzor starije generacije , malo losije su mu performanse u oblacnim / tamnim uslovima slikanja , nista sto se ne moze ispeglati manuelnim podesavanjima , kuciste aparata deluje malo isuvise plasticno , meni su se recimo poceli brisati tekstovi i slicice sa tastera od ceste upotrebe ,video zapis je dobar ali preveliku smetnju prave servo motorici na objektivu , prakticno ti je taj HD zapis neupotrebljiv (ja ga ne koristim , imam kameru tako da mi ne treba) , ostatak upotrebljivosti aparata je sasvim ok , blic je uredan u potpunosti.Dusan64 piše:Trazim sto ozbiljnije sto mogu da nadjem za te pare..a po meni aparat bez wide angle objektiva je amaterski.. A zoom cisto zato sto mi se moze..![]()
Kako sluzi Fuji i neki poseban razlog za Nikon? Ja sam se bas naostrio na Fuji..
Pricam konkretno o S2500HD ...
Meni licno Nikon L120 deluje kao bolja kupovina i od S2500 i od S3200 , plus je novija generacija aparata.
Ja cu uzimati Nikon D5100, doduse zadrzacu i S2500 radi slikanja po radionici i za tako neke gluposti.