Teranje zivotinja
- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Teranje zivotinja
a da ti kupis (pozajmis na 10ak dana) kera (dzukelu) da on to podavi za tih 10ak dana pa ga posle vrati, ne mora da ih precvika moze i da rastera mozda se posle nece vracatai...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dax92
-
- Poruka: 7599
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ako hoce, dacu mu ja za par nedelja stene, pa da ga na vreme dresira da juri macke. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ispišale su se noćas u ventilaciju.Po ovom snegu i kiši sam vozio sada sa otvorenim prozorom
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Izvini,ali ja sam umro do smeha... Tako te zajebavaju,da to nije normalno... Ne mozes da nadjes drugo parking mesto? Znam da je zaje*ano,ali sigurno izleti neko ispred zgrade nekad..RS_cabrio piše:Ispišale su se noćas u ventilaciju.Po ovom snegu i kiši sam vozio sada sa otvorenim prozorom
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
To su specijalno odgajane zveri sa nepogresivom preciznoscu u izvrsavanju zadataka
Ja bi se ipak raspitao cije su i za koga rade...mislim...za nekog sigurno

Ja bi se ipak raspitao cije su i za koga rade...mislim...za nekog sigurno

-
- Ljubitelj životinja
Ma znaš kako je ovde,bio si, ultra sam srećan što imam svoje parking mesto u dvoristu (parking vredi više nego auto koji možeš da kupiš) i konstantna je borba jer sam jedini koji pored kapije na daljinsko otvaranje (sto bi normalnim ljudima bilo dovoljno da zastite parking mesta) nemam onaj stubić što zaključavaju katancem (zamisli da to tek imam,zapišavali bi mi non stop i morao bi 5 puta u toku dana da skidam i namestam i verovatno dobio i još neku kožnu bolest). Mesta nema dovoljno (na ulici ni ne razmišljam dla ima jer je frka redovna),naprotiv,kada neko proda stan,obavezno kazu novim vlasnicima da imaju parking mesto, a posto jedini nemam usrani stubić, dođu kod mene,a onda sledi konflikt jer su po pravilu arogantni i bezobrazni,tako da sam već defisnisan kao dežurni agresivac u komšiluku. I upravo sam došao sa jednog okršaja u najavi,al neću da ostavljam pisane dokaze ovde sada jer se poršli put jako zakomplikovaloDusan64 piše:Izvini,ali ja sam umro do smeha... Tako te zajebavaju,da to nije normalno... Ne mozes da nadjes drugo parking mesto? Znam da je zaje*ano,ali sigurno izleti neko ispred zgrade nekad..RS_cabrio piše:Ispišale su se noćas u ventilaciju.Po ovom snegu i kiši sam vozio sada sa otvorenim prozorom

Inače, šok je malopre bio utoliko veći kad sam shvatio da onaj krezavi žuti mačor, nije jedini debeli žuti nego izgleda ima i naslednika,jednog sličnog,ali mlađeg.A ja uzeo pre neki dan da sabiram koliko godina se zezam sa njime, i izračunao da izdržim još malo, da umre prirodnom smrću ,ali ništa od toga.
Pri tome se doselio jedan novi, crni mačor, pametniji od pola ljudi iz komšiluka,definitivno,i on tačno zna da beži od mene kad priđem do kola,ali mu nije problem da mi noću preko simsa proturi glavu i uđe nonšalantno u sobu i mnjauče i traži da ga pustim napolje jer je kućni mačor od nove stanarke u blizini koja ga pušta da vileni okolo. Njega isto ne mogu da navatam i kul je nekako,ne znam šta bi sa njim.
Problem je takođe što ide februar a moj krov je mekan,jako pa će tu biti svašta. Ovo sa pišanjem je smešno,ali odvratno. Ko će sad to da ispere...ceo dan zalivam vrelom vodom sa praškovima i omekšivačima da ublažim koliko je moguće.
@nozzelator: porazbijaću stakla ako krenem sa time,a morao bi da visin non stop u dvoristu.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Uzmi komad itisona koliki je krov i iznabadaj udice za pecanje tako da strce,prebaci preko krova da prenoci,kad pocepa cmar nece joj vise pasti na pamet da se penje... 

-
- Ljubitelj životinja
Hardcore,ali originalno. Znaš koji je dodatni problem, taj što uvek imaš onih koji će kada to vide da me prijave i posle još da se vučem po novinama kao ubica i mučitelj životinja,kako to već ovih dana ide,a jedva će dočekati neko evropsko udruženje za zaštitu mačaka,kanarinaca ili sitnih insekata da nekoga terete. Dakle, moram undercover.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
O zaboga, prodaj više taj kabriolet i kupi nešto sa normalnim krovom, zar ne umeš da čitaš poruke koje ti šalje viša sila 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Uzmes onaj cupavi itison,nista se ne vidi
jos ce da ispadne da hoces da ih zagrejes...

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Nisu macke veverice 

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2784
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
-
- Ljubitelj životinja
Lako je vama kad ne udišete močiju mokraću za dobro jutro...nisam ni vozio ceo dan, nemam snage da vidim da se nije ispralo.
- dax92
-
- Poruka: 7599
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Valjda ce sad kise pomoci... 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
Oće,pomoći će,al da ostave tragove. ovo je od malopre, ne vidi se najbolje telefonom,ali auto je izmarširan i ugažen skroz. Cela hauba je kao slika ispod :

Staklo ima odsjaj,slikao sam,ali se ne vidi, isto ugažena i slajdovale su na dupetima valjda,jer je sve musavo.

NIje mi jasno šta rade na ovoj ivici kola kod gepeka

Staklo ima odsjaj,slikao sam,ali se ne vidi, isto ugažena i slajdovale su na dupetima valjda,jer je sve musavo.

NIje mi jasno šta rade na ovoj ivici kola kod gepeka

- Lale
- Domacin foruma
- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ja sam tek sada shvatio ovo ozbiljno videvsi slike...
jel samo na tvoja kola ili na sva na tom parkingu?
jel samo na tvoja kola ili na sva na tom parkingu?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Ljubitelj životinja
Kod mene je ceo taj "pokret" masovan zbog dve stvari. Cesto vozim (pa je motor manje vise ugrejan stalno),a ono sto je jos bitnije jeste da je krov mekan (promenio sam ga skoro nije vise onaj hladan najlonski ali su i na taj dolazila) i tu verovatno od tela njihovog zadrzi temperaturu i nije hladno kao lim pa im je komfor dodatni. Plasim se februara, ako ima neki bačije pa počne da dovodi mačke na krov da ih muva na mekano, tad sam pukao.....zezanje je tema, naravno većim delom,ali problem stvarno postoji (mislim,zapišaju se u ventilaciju, orgerbu farbu,non stop perem kola, ....). Drugar ima jednog finog caprija koga pazi i ne vozi zimi i cuva ga (restaurira ) i pokriven je ciradom da bude zastićen. Pre neki dan smo gledali , cela je u fronclama ,odrana, jer se mačke zajebavaju tu i isto im je na njoj toplije nego na lim od kola. Sve su izgrebale,pocepale....šteta

- Lale
- Domacin foruma
-
- Ljubitelj životinja
to su uradili prvi dan kad sma dosao sa novim krovom, za sada,samo na jednom malom mestu, cudi me da nisu se navukli da čupškaju tu,ne odgovara im izgleda materijal za to. Bilo bi lakše bAr da nemaju tu provokativnu facu kad ih uhvatis na delu.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Ljubitelj životinja
vrhunski...odakle ti ova slika
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h