treba tu malo podesiti

ovako to izgleda sa moje nokiJe

ili ovako u mraku iz solidne daljine. inače, cveće transportovano u komadu i isporučeno na adresu (u komadu)

Edit. ovo prethodno je...šta? od opela bugati ili audi?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Ma može se podešavati, ali oduzima vrjeme, plus ona osnovna podešavanja koja bi trebala da budu ''na dohvat ruke/prsta'' su u meniu, kao npr. podešavanje ekspozicije. Na svakom SE se to podešavalo tasterom lijevo-desno. Plus što ova Nokia jako loše sama odradi svjetlost. Puno puta mi slike ispadnu mutne ili boje budu blijede, dok je to SE odlično automatski odrađivao. Nije se meni mrsko oko toga zezati, ali nekada mi treba nešto na brzinu da uslikam, a ono slika ispadne kao što Mare reče slikana fiskalnim računom.Shoshon piše:Ne diraj mi Nokia telefone i Carl Zeiss optiku![]()
treba tu malo podesiti![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()