Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Teranje zivotinja

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3352
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Re: Teranje zivotinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 12:42h

Eh dan, biber koji sam pre koristio na "starom" krovu otpada jer je stari krov bio najlonski,a ovaj je mekan,pa ne mogu da otresem biber posle.

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » sreda, 4. jan. 2012. u 12:46h

salu na stranu.stvarno sto ne vidis sa sinterima-sinterajem?! mislim da su duzni izaci po pozivu gradjana,kako za dzukele tako i za macke.tipa:neka sumnjiva macka deluje da je mozda zarazena mota se po dvoristu,opasna po okolinu...pa neka 'vataju.to im je u opisu posla
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 13:15h

hocu,al kako to funkcionise u praksi? te macke se motaju,dvoriste je veliko,samo ode u drugu stranu,nema sanse da je uhvate i pod uslovom da naidju kad je tu.Inace ide februar uskoro, bojim se sta ce da rade na krovu tek onda

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » sreda, 4. jan. 2012. u 15:23h

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 4. jan. 2012. u 15:36h

Ja ti lijepo kažem zovi one za zaštitu životinja, pa neka ih oni udome negdje. Ako oni neće, potruj i završi sa gamadima. :diablo:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 15:40h

Kazna za trovanje dođe više nego chiptuning :) a već sam pod "primostrom"

milanoxxx
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 18. dec. 2011. u 21:10h

Poruka od milanoxxx » sreda, 4. jan. 2012. u 16:41h

Ja sam trenutno ogorcen na sve cetvoronozne zivotinje, hoce jos da me i tuze jer sam oduvao sa ceste rasnog Zl. retrivera, a ja imam da menjam kompletan branik na mk3, ludo da ludje biti ne moze ! cekicko

dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 4. jan. 2012. u 17:39h

Tebe da tuze? Za sta tacno, sto nisu obratili paznju gde im je pas? :)
Kakva smejurija.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 18:04h

Nista me ne bi cudilo , da se javi neka nevladina organizacija za zastitu prava retrivera i podnese tuzbu nekom evropskom sudu.

Inače, krenem malopre i sednem u kola, pogledam kad opet. A samo što sam ga bio parkirao pola sata pre toga. I evo šta vidim, a o krovu da ne govorim.pobiću ih bre!!!!!!!!!

Slika

dax92

 
Poruka: 7599
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » sreda, 4. jan. 2012. u 18:51h

Nabavi neki prekrivac za kola. mrgreen Jes' da je smor svaki cas pokrivati i otkrivati, al' bar znas da ne mogu da ga prljaju.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2784
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » sreda, 4. jan. 2012. u 18:54h

Hvataj se oružja Cabrio,krajnje je vreme.Rukavica ti je bačena u lice. mrgreen
Slika
A šta misliš za ovu na kabrioletu?
Slika hahahaha
Poslednja izmena: Lale, na dan sreda, 4. jan. 2012. u 18:59h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Slika Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 18:57h

Bačena odavno i od onda su u prednosti. odoh da polijem vodom da im nazebu bubrezi... au ,jel ovo žuto veliko prava mačka il neki fejk?

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2784
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » sreda, 4. jan. 2012. u 19:18h

Ne znam al' deluje strašno.
Slika Slika

dax92

 
Poruka: 7599
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » sreda, 4. jan. 2012. u 19:21h

Onaj veliki je isti Garfild! hahahaha
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 4. jan. 2012. u 19:22h

Lale piše:Ne znam al' deluje strašno.
Ovo bre opasno, oči da ti iskopa i izgrebe. Ovde bi ja bežo da naiđe kao ona mačka što mi je upala u kola

Reppa
Poruka: 979
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
Kontakt:

Poruka od Reppa » sreda, 4. jan. 2012. u 20:06h

Najverovatnije oni imaju rešenje za tvoj problem.: http://www.pacificlc.com/Ultra/ptice.html#
Ja kod njih kupio sam već par puta STOP BIRD zaštitu koju montiramo na fasade. : http://www.pacificlc.com/download/ultra ... D_STOP.pdf
Ako nemaju ništa ultrazvučno,zalepi ove iglice na krov.:) hahahaha
http://www.polovniautomobili.com/reppa

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8366
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » sreda, 4. jan. 2012. u 20:28h

U Beogradu nekada šinteri sada ''Služba komunalne zoohigijene'', rade po veoma otežanim uslovima jer je ''lobi ljubitelja životinja'' postao toliko jak kod nas da ne tako retko im prete batinama i oružjem. Moju ćerkicu je pre par godina ujeo pas ispred ulaza u zgradu, odvedena kod lekara, poslata u Institut za majku i dete a odatle i u Institut za tropske i zarazne bolesti, koji su u obavezi da prijave slučaj nadležnima tj. gore pomenutoj Zoohigijeni. Pošto se nisu odazivali, a taj pas nastavio da napade prolaznike, ja sam ih zvao iz dana u dan da bi tek posle više od 2 meseca u nekoliko navrata pokušali hvatanje tog psa. Bio sam svedok napada na te radnike i umalo ne pobih te ljubitelje koji su ih ometali.
Problem sa 2 psa lutalica koji su besomučno lajali noću ispod mog prozora sam rešio kupovinom pračke kod kineza i koficom šljunka pored prozora (kad več nisam mogao da spavam onda sam se sećao dečijih dana i vežbao, trenirao preciznost koja je dovela do moje pobede). Jeste da je malo duže trajalo, a imao sam i olakšavajuću okolnost da je travnjak na tom delu gde su bili. Upotreba vazdušnih pištolja i puški može skupo da vas košta ako neko prijavi, nije ni za šalu.
@milanoxxx
Ako nisi išao prebrzo i mnogo preko ograničenja, trebao si da zoveš policiju i sačiniš zapisnik. Taj pas (pošto kažeš da je rasan i ima vlasnika koji preti tužbom) trebao je da bude na povodcu, ti si taj kome je načinjena šteta i ti treba da tužiš za nadoknadu iste.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 4. jan. 2012. u 20:49h

Pa već sam ranije pisao kako bih ja uradio.
Pozvao te što brinu o životinjama, rekao lokaciju, neka dođu po njih odvedu, udome, zbrinu, bilo šta samo neka sklone sa ulice tj. mog parkinga. Ako mi kažu da se ja pobrinem, lijepo objasniti da nemam namjeru to da radim, nemam vremena ni živaca, zato oni kao dobrovoljno društvo postoje.
Ako se ne odazovu pozivu za 10-15-20 dana, opet ih nazvati čisto onako, sačekati opet 10-15 dana, ako ih opet nema. Elegantno se prošetaš u gluvo doba noći, sad hvala Bogu noć rano padne i kasne ustane, a hladno je pa ni nema mnogo ljudi vani, u toj šetnji baciš neko meso u koje smućkaš otrova.
Volim sve životinje, ali valjda ima neka granica koja bi se trebala znati, pogotovo su opasni psi kao što je FMIII napisao svoj slučaj.
Kako sam pročitao na netu da valjda sada po novom ne ubijaju pse nego ih sterilizuju, što mi je budalasto i još gore po životinje. Zubi i kandže i dalje ostaje pa time i kada napadne ništa manje nije opasan, a onog ko je to smislio ih sterilizovao ili još bolje uštrio.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » sreda, 4. jan. 2012. u 22:18h

Idete u krajnost, kakvo crno trovanje...
Sve mogu da shvatim(do nekle a od nekle) hahahaha ...medjutim, trovace nikako sign0023

milanoxxx
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 18. dec. 2011. u 21:10h

Poruka od milanoxxx » sreda, 4. jan. 2012. u 22:51h

Ceo dan danas krpim branik kojekakvim lepilima i ostalim glupostima i kao slag na tortu dodje mi OVAJ vlasnik, kuce uginulo i on ne zna sta ce, tj AJ DA SE DOGOVORIMO, umalo ne ubih coveka, zapretio sam mu tuzbom i cova otisao kao sve je OK, :vid budale: verovatno je bilo ono AKO PRODJE PRODJE, dripac ! Sada me jedino muci kako da ovo sve pokrpim da dojem do SO pa u potragu po otpadima da sredim auto ! Covek da ne poveruje od obicne gluposti koliko glavobolje !

mbole
Poruka: 14921
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 5. jan. 2012. u 03:05h

Tvoja greska. Trebalo je da ga tuzis odnosno da trazis da policija napravi zapisnik, pa onda da podneses tuzbu na osnovu toga ili da ti njega pitas "da se dogovorimo".
Vlasnik zivotinje je odgovoran za svaku stetu koju ona nacini, a tebi steta nije bas mala koliko shvatam.

Sto se tice sterilizacije, ona generalno jeste delotvorna do neke mere, posto su nakon nje zivotinje daleko manje agresivne.

Trovanje ni ja ne volim. Prvenstveno sinteri, a ako oni ne rade svoj posao, jedino preostaje "samoorganizacija". Drustva zastitnika i slicne tipove, zaobilaziti u sirokom luku. Ako ti se navrzu, na kraju ces da mlatis nekoga od njih, a ako se bilo sta desi tim zivotinjama, cak i ako ti ne budes imao nista sa time, natovarice ti policiju na vrat.
Djak pesak :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 6. jan. 2012. u 13:40h

Iosis piše:Pa već sam ranije pisao kako bih ja uradio.
Pozvao te što brinu o životinjama, rekao lokaciju, neka dođu po njih odvedu, udome, zbrinu, bilo šta samo neka sklone sa ulice tj. mog parkinga. Ako mi kažu da se ja pobrinem, lijepo objasniti da nemam namjeru to da radim, nemam vremena ni živaca, zato oni kao dobrovoljno društvo postoje.
Ako se ne odazovu pozivu za 10-15-20 dana, opet ih nazvati čisto onako, sačekati opet 10-15 dana, ako ih opet nema. Elegantno se prošetaš u gluvo doba noći, sad hvala Bogu noć rano padne i kasne ustane, a hladno je pa ni nema mnogo ljudi vani, u toj šetnji baciš neko meso u koje smućkaš otrova.
Volim sve životinje, ali valjda ima neka granica koja bi se trebala znati, pogotovo su opasni psi kao što je FMIII napisao svoj slučaj.
Kako sam pročitao na netu da valjda sada po novom ne ubijaju pse nego ih sterilizuju, što mi je budalasto i još gore po životinje. Zubi i kandže i dalje ostaje pa time i kada napadne ništa manje nije opasan, a onog ko je to smislio ih sterilizovao ili još bolje uštrio.

Verovatno ih baš briga da dolaze. Jedno kuče koje hara po zgradi i napada ljude ( u jednom stanu koji izdajem, pa evo prilike ako nekome treba gajba sa sve agresivnim kučetom ) neće da reše već neko vreme.
Inače, evo meni dobro jutro od malopre: (ajd barem da peru noge,nego ništa)

Slika

Imam utisak da stepuju u sitne noćne sate.

milan_gt
Poruka: 11706
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 6. jan. 2012. u 13:45h

mogao si to ocistiti za to vreme sto si slikao i kacio ovde.. :D

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 6. jan. 2012. u 14:00h

ne vredi zato sto sam kretao, telefon u ruci. Dok se vratim za 45 minuta, motor zagrejan, sačekaju da se udaljim i odmah dodju da greju dupeta i brišu noge

miske17
Poruka: 278
Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h

Poruka od miske17 » subota, 7. jan. 2012. u 11:08h

Slika
Jedna pesma za rs cabria :D
Fiat Bravo 1.6 16V BlackInk

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“