Pozdrav,
lep pocetak 2012 za mog Mondea ! Posle opste frke sa diznama, pumpom, racunarom, odemo lepo porodicno na odmor i ni manje ni vise istrci mi kuca od nekih 7-8 kg i pokupim je preednjim levim delom branika ! Tako da se sada zanimam sa krpljenjem istog jer sam u sred CG i nema nista sem lepila i lepila i lepila

. Elem branik ce se vec nekako pokrpiti da dodjem do SO, ali me brine jedna druga stvar pa mi treba pomoc. Ispred levog prednjeg tocka se nalazi jedna kutija koja je vezana plasticnim nosacima za sasiju i ti nosaci su popucali a ona sada slobodna mlati levo desno. Nemam pojma koja je njena uloga jer nemogu da dodjem do nje, jedino sto sam uspeo da uradim jeste da je zalepim sa univerzalnom trakom ne bih se kako dovukaop do kuce. Kuci krecem oo 10og i poprilicno me je frka jer nemam pojma sta da radim i sta mi se moze desiti,a i pride mala beba je sa nama

, prosto fenomenalno. Ima li neko koju pametnu da napise, bio bih veoma zahvalan a pre svega da mi neko kaze sta je to kutija u stvari !