Download (programi, igrice, softveri).....
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
Sta ti konkretno treba, od PSD dizajna da se napravi Wordpress tema ili?
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ukratko: moze sve da se definise kroz CSS, (ko je dovoljno dobar s' istim). Potrebno je da se instalacija wordpressa modifikuje da sadrzi sledece:
1. custom boje menija i pozadine (veličina i font slova u widgetima i ispisu kategorija da budu definisani)
2. Sam template (thema) da bude 3 coloumns, left- center-right
3. Predefinisano mesto za top banner (standardne dimenzije 468x 60 il 80) koje se nalazi ispod LOGO-a na vrhu index stanice koje se popunjava kodom Open X a da bi sajt mogao da ospuzuje definisane reklamne kampanje.
4. da se zadrzi kaslicna footer.php gde se mogu rucno dodavati potrebni elementi
5. I na kraju kljucna stvar,a to je da svaki blog post objavljen unutar definisanih kategorija, se na indexnoj stranici ispisuje u vidu excerpta predefinisane duzine (84 karaktera, npr) pri cemu treba da se izbegne sortiranje po datumu,vec samo ispis tih rečenica jedna ispod druge.
Ima tu finesa,ali ovo je grubo napisano.
1. custom boje menija i pozadine (veličina i font slova u widgetima i ispisu kategorija da budu definisani)
2. Sam template (thema) da bude 3 coloumns, left- center-right
3. Predefinisano mesto za top banner (standardne dimenzije 468x 60 il 80) koje se nalazi ispod LOGO-a na vrhu index stanice koje se popunjava kodom Open X a da bi sajt mogao da ospuzuje definisane reklamne kampanje.
4. da se zadrzi kaslicna footer.php gde se mogu rucno dodavati potrebni elementi
5. I na kraju kljucna stvar,a to je da svaki blog post objavljen unutar definisanih kategorija, se na indexnoj stranici ispisuje u vidu excerpta predefinisane duzine (84 karaktera, npr) pri cemu treba da se izbegne sortiranje po datumu,vec samo ispis tih rečenica jedna ispod druge.
Ima tu finesa,ali ovo je grubo napisano.
-
- Ljubitelj životinja
rešeno ovo iznad.
-
- Ljubitelj životinja
Jel neko koristi možda ovo?
http://www.logitech.com/en-us/color-col ... board-k360
polomio sam tastaturu ,treba mi neka bežična,, nemam $ za k800i ( ) (a nema ni naša slova).
http://www.logitech.com/en-us/color-col ... board-k360
polomio sam tastaturu ,treba mi neka bežična,, nemam $ za k800i ( ) (a nema ni naša slova).
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Evo ga još jedan kao ja, lomi tastature.
Nisam ovo korisio, ali jesam već dva Logitech-ova miša i odlični su. Predpostavljam da i je i tastatura kvalitetna, ako uzmeš bilo šta od LT-a nećeš se pokajati.

Nisam ovo korisio, ali jesam već dva Logitech-ova miša i odlični su. Predpostavljam da i je i tastatura kvalitetna, ako uzmeš bilo šta od LT-a nećeš se pokajati.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
sve mi je logitcveh, imam g700 miš, dinovo mini tastaturu wireless, g930 slusalice i super su,nego mi treba wireless tastatura neka solidna, ovoa je nteresantna jer ima razmak izmedju dugmića ,veliki. i ova sto sam razbio je bila logitech wireless,al neka kombo sa mišem
-
- Ljubitelj životinja
nemogu da iskopam ovde,a kako se beše zoven onaj program za android ,što beleži pozicije policijskih patrola i obaveštava?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja to imam u iGou, mozes da dodajes nove kamere. Vrv ima negde da se skinu i samo ubace sve kamere u BGu, ali me mrzelo da trazim.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
ne dule to, imam bas za android neka fora, ima i sajt posvecen tome, ako se dobro secam,domaća verzija (ili celo rešenje).
Inače koad smo kod Igo-a, koje mape imaš? ovo je postalo beskorisno,posle promena bulevara, i dodavanja novog mosta i bezbroj prekrštenih uilica
Inače koad smo kod Igo-a, koje mape imaš? ovo je postalo beskorisno,posle promena bulevara, i dodavanja novog mosta i bezbroj prekrštenih uilica
- stalker92
- Kontakt:
Da ne mislis mozda na aplikaciju Norios?
'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- dule0911
-
Mape imam iz jula 2011, nisam ih nesto detaljnije proveravao kroz grad ali su me posluzile pre par dana kad sam testirao, nije bilo gresaka (u bulevar nisam isao tad).
A stalker je odogovrio ja mislim na ono sto tebe zanima, mene mrzelo to da stavljam
A stalker je odogovrio ja mislim na ono sto tebe zanima, mene mrzelo to da stavljam

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
tako je.to je to.stalker92 piše:Da ne mislis mozda na aplikaciju Norios?
Dule, daj mape,koji uređaj koristiš?
- dule0911
-
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
treba mi pomoć, savet, rešenje ...
Želim da narežem DVD. Skinuo sam film (nije DVD format) i titl. Kako da ih sastvim. Narezivao sam već sinhronizovane crtaće skinute sa Youtebe-a kao DVD. Ali ovo sa titlom - nikako.
Želim da narežem DVD. Skinuo sam film (nije DVD format) i titl. Kako da ih sastvim. Narezivao sam već sinhronizovane crtaće skinute sa Youtebe-a kao DVD. Ali ovo sa titlom - nikako.

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Shoshon
- VIP
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jel hoces da ga snimis bas kao DVD format, ili samo da ga snimis na DVD medijum koa obican fajl?
Ono prvo trazi malo petljanja, a ovo drugo radi u 99% slucajeva na vecini playera (o racunaru da ne pricamo). Naravno zavisi i u kom formatu je to sto si skinuo.
Ako je drugi slucaj u pitanju:
Za pocetak, neka ti nazivi fajlova filma (.avi ili .mpg pretpostavljam) i naziv titla (.srt, .sub ili slicno) budu isti, posto 99% playera to ocekuje.
Daklem ako je fajl filma "trtmrt.avi" onda neka se fajl titla zove "trtmrt.sub" (ili koje u vec ekstenzije u pitanju).
Ono prvo trazi malo petljanja, a ovo drugo radi u 99% slucajeva na vecini playera (o racunaru da ne pricamo). Naravno zavisi i u kom formatu je to sto si skinuo.
Ako je drugi slucaj u pitanju:
Za pocetak, neka ti nazivi fajlova filma (.avi ili .mpg pretpostavljam) i naziv titla (.srt, .sub ili slicno) budu isti, posto 99% playera to ocekuje.
Daklem ako je fajl filma "trtmrt.avi" onda neka se fajl titla zove "trtmrt.sub" (ili koje u vec ekstenzije u pitanju).
Djak pesak 

- Shoshon
- VIP
- japanac
- Poruka: 232
- Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h
trebaju mi drajveri za neki stari komp.ne razumem se preterano i nisam uspeo da nadjem na net-u,pa ako neko zna gde da trazim...
mainboard ECS M830LR
chipset sis 735
processor AMD Duron @ 850MHz
video card NVIDIA GeForce2 MX 100/200
Nemam pojma sta i gde da trazim a vidim da se svi bolje razumeju od mene,pa ako moze mala pomoc :)neznam jesam li sta zaboravio a da mi treba...
mainboard ECS M830LR
chipset sis 735
processor AMD Duron @ 850MHz
video card NVIDIA GeForce2 MX 100/200
Nemam pojma sta i gde da trazim a vidim da se svi bolje razumeju od mene,pa ako moze mala pomoc :)neznam jesam li sta zaboravio a da mi treba...
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Treba ti proizvodjac te ploce... Mislim moze i bez,ali je teze.. Sto se tice ostalog,za procesor ti sigurno ne treba driver,za graficku npr http://download.cnet.com/NVIDIA-GeForce ... 70257.html .
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
igra li neko CS ??? dajte neke servere da igramo... (ili da se otvori nova tema) 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
To bi bilo zanimljivo...mada nisam bas dugo igrao.. Ako nadjete neki prazan server ja hocu..
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
@japanac
Za grafiku http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html
Ako se ne varam grdno, komercijalno ime za model M830LR je bilo ECS K7S5A

... a za to već nije toliko teško naći drajvere.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/ECSSea ... word=K7S5A
Za grafiku http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.89.html
Ako se ne varam grdno, komercijalno ime za model M830LR je bilo ECS K7S5A

... a za to već nije toliko teško naći drajvere.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/ECSSea ... word=K7S5A
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- stalker92
- Kontakt:
+1Dusan64 piše: ja hocu..

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- japanac
- Poruka: 232
- Član foruma od: četvrtak, 2. dec. 2010. u 20:46h
HVALA ZA LINK!!!!!!
A sta cu za maticnu???postoji li neka zamena?
A sta cu za maticnu???postoji li neka zamena?