prvi put se lampica upalila oko 10 novembra i auto smo odvezli u jedan od poznatijih beogradskih servisa na dijagnostiku ( 11.11.'11)
U servisu su prvo promenili davac temperature. posle par dana lampica se opet upalila da bi ga opet nakacili na kompijuter i ocitali sledece greske :
P0141 ( Komanda grejanja lamda sonde iza katalizatora) stalna greska
P0171 ( Ubrizgavanje goriva (regulacija smese) :donja granica -stalna greska
P0300 ( Izostajanje paljenja - povremena greska
P0140 ( Lamda sonda iza katalizatora :otvoreno kolo ili kratak spoj) -povremena greska
Zatim su serviseri promenili svecice i lamda sondu iza katalizatora sto me je kostalo uuuuuuuuuuuuuuuu bolje da ne pricam

14.11.'11 ponovo se pali lampica i vozimo kola u servis onovo na kompijuter i ovaj put ocita sledece greske:
P0171 (Ubrizgavanje goriva (regulacija smese) :donja granica -stalna greska
P0133 ( Lamda sonda ispred katalizatora :Starenje) -povremena greska
E tu sad oni pocinju nagadjanje od bobine preko rezervoara,brizgalica i slicnih gluposti...posto nisam htela da me opet oderu nisam pristala da mi rade bilo sta. Jedan majstor mi je rekao da kupim Wynn's aditiv za ciscenje dizni i sipam u benzin i to je na kratko upalilo. medjutim lampica se ponovo upalila ali je auto normalno isao. Skidala sam i kleme sa akumulatora kao da ga resetujem produvavala gasom dizne ma svasta. Sad je pre par dana poceo da trokira i da npr kada hocu da iz trece razvijem cetvrtu trokira. Nema vucu.
lampica se ne gasi.
Zaista sam zabrinuta i molila bih pomoc inace me ne gine da se

Znam da je ovo za ford automobile ali morala sam da pokusam jer sam ocajna vise sa serviserima majstorima i ''strucnjacima'' a ne bacaju mi se pare uzalud

Hvala unapred