Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od knez91 » sreda, 21. dec. 2011. u 20:34h

jbg, kada imas u nekog poverenje svj ti je hoces imati kameru ili ne, ali kada dolazis kod nekog prvi put, (jer problem ne mozes da resis), onda stv treba biti u servisu dok tir ade kola (naravno ako nece raditi 10dana)......
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » sreda, 21. dec. 2011. u 20:40h

ja kad cujem cene za tamo vama se vise isplati da budete vikend na zl dok vam ne urade kola u ue i taman ste na nuli :D

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 20:42h

milan_gt piše:pa vi kao da zivite u zoni sumraka sto se tice servisa..sta bi da vozite par godina star auto koji nije u garanciji..vise od 10god. odrzavam kod istih momaka, a oni rastu i napreduju a isti ko prvog dana..
razliciti servise ra razlicite stvari...npr meni za zemnu kola,ili vandredno mi nesto crklo (kako pa moze biti redovno?) te sma morao da trazim elektricara da histno uzme.
Jednom sam ostavio auto da mi rese problem ABS-a koji nije radio. Nisu mogli da rese,a osim toga, auto sma nasao za otvorenim krovom parkiranog (zasto bi neko otvarao krov kada mu je zadatak unuttar motornog prostora). taj isti put su mi polomili tj razvalili plasticku koja stiti dzek ABS kompjutera,pa ako neko prodaje ovom prilikom, uzeo bi to jer nemam,zjaču mi kablovi.

Sto se tice vikenda, meni je generalna trajala skoro 20 dana , stalno razlčacenje, odugovlacenje i slicno (obezbedio sam sve delove cim je receno, zajeno sa radilicom koja je sutradan stigla u BG). mislim da mi se retko kada desilo da mi neki servis uradi kad je rekao vremenski nesto. uvek su promene planova. Evo danas sam cekao barem 3 sata (doduse odlazio sam i ja malo ovog puta,ali zato sto nikako da dodjem na red), a posao je zavrsen za 10 ak minuta rada.

milan_gt

Poruka od milan_gt » sreda, 21. dec. 2011. u 20:51h

ne bih da vam stajem na muku stvarno, sigurno ima takvih i u ue ali nemam slicnih iskustava..

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 20:55h

buh, nisma razumeo tvoju poruku,tumacio sam je pogresno al nema veze :) bitno da sam odgovorio redbullw

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 21. dec. 2011. u 21:09h

Izvini, al šabani su ti serviseri kad ti se to sve događa.
Ja imam jedan servis, a ako je nešto van onoga što rade (limarija npr.) isto ostavim kod njih i tu i dođem da ga uzmem, oni se pobrinu za sve što treba. Oni skidaju delove pre farbanja, voze do limara, vraćaju, sastavljaju, itd... Elektriku rade, klimu, servis plina u komšiluku, oni odvezu, dovezu. 8)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 21. dec. 2011. u 22:10h

knez91 piše:obise mi kola danas :diablo:
Otisao na fax, parkirao ispred masinskog instituta (dr ilije djuricica) lepo na parking, ode na fax oko 10:10 dodjem oko 13:30 vrata otvorena, (tj samo pritvorena) prvo pomislio da sam ja ostavio... slucajno otvorim kasetu i tamo nema baterijske lampe , 50din (nesto tako bilo) i jos par sitinca sto tu bude... otvorim gepek i nema prve pomoci....
da sam ga uhvatio skako bi mu po lobanji..... aj bili me uvo za sve to nego sto mi je sjb bravicu..... :suicide:
Nije mi jasno kako ti tu obiše auto, tu uvjek nekoga ima u prolazu, naročito u to vrjeme. Kakav smo narod neko bi mogao umrjeti na ulici samo bi prolazili pored...

Cigani ili narkomani... Sve po kratkom postupku, kome su još takvi kretenj potrebni? Narkoma raspale mrzim najviše, njih kada bi uhvatio odvalio bi ga od batina čime bi stigao, šta mi se nađe u blizi, a ako nema nita gazio bi ga nogama dok ne napravim sliku od njega tj. pretvorim ga u 2D.
Kad neđe pravosuđe i država da se pobrine za njih treba narod da ustane protiv njih da ih gazi i udara gdje god stigne, da ne smiju izaći napolje, da im se zgadi njihov mizerni narkomanski život...
Ajde da i shvatim kad neko uzme trave to i nije nešto strašno, ali one teške droge... Te nikada neću shvatiti.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » sreda, 21. dec. 2011. u 23:15h

Prve pomoci se kradu i prodaju na pijacama ,u tome je fora , ortaku su vec 2 puta obili auto i oba puta uzeli prvu pomoc.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 23:21h

Baš imaju muda ti lopovi u današnje vreme.Posle onesposobljene ruke, ja bi ga galantno vezao za ono za vuču i provozao po parkingu,mada bi verovatno mene ćorkirali za to,a siguran sam da ima ljudi kji bi mnogo gore reagovali. Inače,meni su jendom obili auto,odneli telefon, cd, dokumenta i te stvari i ladno ga uhvatili posle nekoliko meseci i zvali me da dodjem

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » sreda, 21. dec. 2011. u 23:35h

Svi znate za kradje tablica i prodavanja istih vlasnicima ?

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 23:42h

jok,ja majke mi prvi put cujem? sta je to,...jel imaju sajt neki da vidim:)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 21. dec. 2011. u 23:44h

E to još nisam čuo. :)

Mada pošto mi je trenutno potrebno 500€ odoh se ja noćas malo prošetati. mrgreen
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 

Poruka od knez91 » sreda, 21. dec. 2011. u 23:44h

a zanam da prodaju, vrv u nedelju na najilon pijacu..... pa da uzmem za 1000dinusa ako nadjem..

i ja isto, nije valjda da imaju muda da te jos zovu? i koliko traze?
Knežević Enterijer

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » sreda, 21. dec. 2011. u 23:49h

Ostave broj moba na soferci , a traze u rasponu od 1000 do 3000 din. Pa kako gde prodje i obicno ih je dvojica , primopredaja novca i tablica se obavlja kroz prozor na kolima kojima su lopovi dosli , ti turis pare a on tebi vrati table i bezi.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 23:51h

Ja znam barem dvoje koji bi pucali u hladnjak ili gume, a onda se tek dogovarali oko cene.neverovatno covece sta sve ima u ovoj truloj zemlji. Vidim da su pocele krađe benzina, danas dok sam bio u servisu, dodje zena sa novim puntom da pita sta da radi,sekli crevo i uzeli benzin.

knez91

 

Poruka od knez91 » sreda, 21. dec. 2011. u 23:59h

a da javis pandurima d dodju tu blizu da urade sacekusu? jesu radili to ljudi?

pa zar je vreme doslo da sve to moram u torbu i sa sobom da nosim :suicide:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 22. dec. 2011. u 00:15h

Ti misliš da oni to rade samostalno, bez pandura (mislim na ove s tablicama)?
Kolegi s faksa su prije 10 dana ukrali Passata, otišao u policiju, oni tamo totalno ne zainteresovani... Sve jasno...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. dec. 2011. u 20:31h

Posle jos neko kaze budi miran i pribran u sobracaju. Zivo me zanima sta bi vi radili. Nije se meni desilo,ali pored mene.

Danas u sred one guzve, uzeo da šlepam drugara, stao mu auto. Semafor na raskrsnici beogradske i Cvijićeve (u pravcu prema Hali pionir, to je onaj semafor gde kamere snimaju).

Semafor (ja sam u levoj traci gde je crveno za levo pa stojim i cekam da krenem,prvi na semaforu, promatram saobracaj i cekam da krenem). U traci za pravo,dakle sa moje desne strane pristaje čovek i staje iako je zeleno u njegovoj traci ,ali potpuno opravdano jer raskrsnica ispred ima novu oznaku da se ne blokira u slučaju gužve (ona crvena mreža). Iza tog čoveka primitivčina ablenduje i nagazila sirenu da ovaj krene. Ovaj čovek zbunjen,mahinalno malo mrdne,ali stane jer je saobraćaj takav bio da može samo da uđe u raskrsnicu i blokira je što je sada i zakonom definisano da se ne radi i to je očigledan razlog da se ne kreće.

Pošto im se sada već upalilo crveno, ovaj iza što je svirao uspe da izadje iza i stane kolima pored čoveka (sa njegove desne strane) i psujega i preti nešto. Ovaj čovek miran, čak se i ne svadja niti negoduje, ali ovaj uzima da mu otvara (iz njegovih kola) bravu na vratima da mu udje u automobil ! (da ,taj koji preti i koji je ablendovao iza). Čovek u prvim kolima se izgleda uplašio i ćuti ,ali ovaj navalio da otvori mu vrata i uspeva da otvori. Tada se meni upalilo zeleno,a šlepamo se pa sma krenuo i nisam video šta se dešavalo.

Dakle, šta bi radili da se ovo vama desi,a očigledno može ako poštujete propise

dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » subota, 24. dec. 2011. u 20:49h

Sa slicnim stvarima sam se susretao, ali niko nije toliko bio bezobrazan. Ne znam sta bih radio u toj situaciji, ali znam da je najpametnije imati nesto ispod sedista za takve slucajeve. Odlicna stvar je onaj pendrek na izvlacenje. Malo duzi od obicne olovke, a za cas ode na pola metra! mrgreen
Ta mreza jeste malo pomogla, ali u Kneza Milosa jaaako cesto vidjam da se ona ne postuje.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. dec. 2011. u 21:02h

ne postuje se ,mada meni nije ni trebala , jasno valjda predvidis sta moze da se desi pa u velikoj guzvi ostavis prolaz za jedan ili dva vozila. Po mom misljenju je opasno bilo kakvo oruzje nositi sa sobom jer se stvari komplikuju kada se u obracun umesa bilo kakvo oruzje, sto trenutno sto u sudskom epilogu a ako naiđeš na uvežbanijeg od sebe ,to oružje se okreće protiv tebe i stvari se radikalizuju. Plus nasumicni pretresi policije i gubljenje vremena sa njima oko toga.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 24. dec. 2011. u 21:12h

pa budala video da covek ne reaguje pa 'ajde da ga trpam koliko moze, ako toj budali samo odgovoris u 80% slucajeva odustaju, a u ostalim ili rasprava ili jasenova palica iskljucivo u samoodbrani, moze i klasicna tuca al ne zelim da zaradim bilo kakvu masnicu..desilo mi se u karaburmi da se bijem u 14h sa vlasnikom bmw-a proizveden devedesetih 524d mat crn :D

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. dec. 2011. u 21:15h

pa kako tebi bre kad niko nemas problema u bg ? :) Gde na karabumi,imam stan jedan tamo možda je neko od komšija seljaka, ima ih na izvoz. Sta se desilo? U ovom konkretnom slučaju je duplo nezgodno jer su kamere tu i snimaju sve. Na sudu ste svi krivi,to zna onaj ko je prošao ovu školu,ko god da je bio u pravu ili ne.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 24. dec. 2011. u 21:49h

krenem kod druga na karaburmu,u sred dana leto, i u visnjickoj vidim bmw kako ide polako i sevija i ko god da ga prodje on presrece, ja na sirenu kao i ostali par puta da zna da cu da ga prodjem, (tad u bgu bio sa mk2 mondeom jos uzicke table) i kako ga prodjoh covek se zalepi za mene, ja skrenem na karaburmu on za mnom ja vidim da je sam i stanem negde blizu jugopetrolove pumpe, on staje i izlazi iz kola i krece prema meni, ja izlazim a on zakrvavio u ocima malo nabildovan nizak i sav istetoviran i posle 5s krecemo da se sibamo, nisam imao vremena ni da malo smirim situaciju jer mi nije bas bilo pravo kaciti se sa takvim, da ne verujete tukli smo se 10min, obojica smo dobro popili batina i sve je bilo na nogama, dakle nikakvo valjanje nije bilo, klasicna dobra tuca i ja kad vise nisam imao kondicije ni da stojim na nogama vidim gomilu cigli i dohvatim jednu i tu stadosmo, dodje murija..njemu dosije pun takvih sranja meni prazan, uzeli izjave svedoka rekli nam da odemo da uzmem nalaze o povredama, to posle doneo u muriju i njega ganjaju..ali da nije svedoka, bilo bi njegova rec protiv moje i obojica bi isto naebali..

sent from white land..
Poslednja izmena: milan_gt, na dan subota, 24. dec. 2011. u 22:03h. Ukupno izmenjeno 1 put.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. dec. 2011. u 21:55h

svaka čast obojici ako ste izdržali 10 minuta prave borbe.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 24. dec. 2011. u 22:05h

pa znas kad nas je murija zatekla, mene sa ciglom i raspravljamo se a krvavi i iznemogli, nisam ceo dan mogao da dodjem sebi posle toga, tad ti valjda radi adrenalin pa telo vuces do samih granica, posle ne mozes da mrdnes..

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“