A Stodžer se našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrjeme.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nesto je ovde sasavo.RS_cabrio piše:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/295803 ... je-ucenika
Tacno tako, prvo ce da pojeftini pa za koju nedelju ili mesec da poskupi duplo...vec vidjenodax92 piše:Nece to na dobro da ispadne, cim oni toliko pojeftinjuju...
Do izbora verovatno nece poskupeti...Deckonja piše:Tacno tako, prvo ce da pojeftini pa za koju nedelju ili mesec da poskupi duplo...vec vidjenodax92 piše:Nece to na dobro da ispadne, cim oni toliko pojeftinjuju...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
tako sam platio skoro,ali su mi idjoti dok je auto bio u servisu na generalnoj,udarli branik i skinuli farbu. necu da krpim,nego da bude identicno kako je bilo. Ne znam koliko $ da trazim njima koji su udarili za to parce,a ostatak cu ja platitiReppa piše:oko 50€
Jes pa da posle primalac organa zahteva iskljucivo golfa da voziRS_cabrio piše:Seljačinu treba ubiti, a pre toga mu povaditi organe.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.