Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

mondeo mk3 lamela, zamajac, menjac, gas??????

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
goroganovic
Poruka: 13
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 15:41h

mondeo mk3 lamela, zamajac, menjac, gas??????

Poruka od goroganovic » subota, 6. avg. 2011. u 15:47h

Pozdrav drugari,
po povratku sa nezaboravnog letovanja iz Grcke, javio mi se jedan problem? Prilikom dodavanja gasa (poseno na uzbrdicama auto je poceo da se gusi i da slabo vuce, u 4 i 5 brzini preko 3000 rpm ni da mrdne, posle toga bilo je sve gore i gore. s obzirom da se to desilo u makedoniji tamo sam ostao nekoliko dana, do "otklanjanja kvara". zamenio sam korpu, lamelu i neku pumpu (zamajac nisam menjao), stavio nove delove proizvodjaca SACHS. nastavim putovanje, sve bude ok, prodjem nekih 500km od tada bez problema, srecan sto je sve u redu, kad eto danas istog problema opet... samo nece uzbrdo a i po ravnom slabo, (na leru prima gas normalno). (i sve bi mi lako bilo da imam neki fordov servis u blizini, ali na zalost najblizi je 170 km)
e sada vas molim drugari da mi kazete vase misljenje o mom problemu, preporuku ili savet.

markomarkovic2007
Poruka: 2
Član foruma od: četvrtak, 15. dec. 2011. u 01:51h

Re: mondeo mk3 lamela, zamajac, menjac, gas??????

Poruka od markomarkovic2007 » četvrtak, 15. dec. 2011. u 01:52h

da li si resio problem ...cini mi se da i ja imam slican

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“