kada neko kaze ford meni se upali hard disk u glavi i samo snima

citao sam komentare za gornji snimak ranije jos kad se to desilo,milan_gt piše:na gornjem snimku nije video kamionsku prikolicu, dok pesake sigurno detektuje![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
dax92 piše:http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ghia_x/#10
@milan_gt, ovo neka prozivka?![]()
Kaze da u Srbiji ne postoji Mondeo sa jacom opremom...
Sto mu je na nekim slikama tablica bu-001-shmilan_gt piše:![]()
fina mu je oprema nego je seljak napisao da je cipovan a onda slikao obican tuning box koji je inace uzas
milan_gt piše:![]()
fina mu je oprema nego je seljak napisao da je cipovan a onda slikao obican tuning box koji je inace uzas
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pomesao ga sa drugim Mondeom kog sam video da je iz UE.milan_gt piše:ma seljak je odakle god da je,nema ESP, a gde si video da je iz uzica?
Robi adresa sve govori TOVILIŠTE covek ima traktor pa nece da mesa gorivo, može za njivu a bogami i igranku
magnat piše:Robi adresa sve govori TOVILIŠTE covek ima traktor pa nece da mesa gorivo, može za njivu a bogami i igranku
kada bi darko uz tri mala darka mogao da se koncetrise, celom forumu bi bilo lakse, a ne kucam, a jedan na glavi drugim se piski, treci se zaglavio u gelenderimamilan_gt piše:uz darove postove morate svaki put dobro da se koncentrisete da biste razumeli..