Fix'dTalladega_500 piše:Neodgovara Evropi jer su vam ulice uske i jer vas USA ubija sa cenama goriva i registracije.

Sent using Tapatalk
Moderator: ace1
Fix'dTalladega_500 piše:Neodgovara Evropi jer su vam ulice uske i jer vas USA ubija sa cenama goriva i registracije.
Zar je to bila javna tajna koju ljudi nisu znali?totti piše:Cek' sad, skoro si rekao da Top Gear gledas zbog Hammonda. Sad ispade da i Hammond laze?
Ja imam i jedno i drugo u svom F-150. Mogu voziti decu u skolu sa njim svako jutro, mogu na godisnji odmor sa njim preko cele Amerike, a onda mogu vuci i brod i voziti teret i mogu ga voziti off-road.fancy piše:@Talladega_500
Za odlazak na odmor i vožnju dece do škole postoje automobili, monovolumeni, karavani. I da, oprema može biti vrlo luksuzna
A obično su i kvalitetniji, ekonomičniji i bezbedniji od pickupova
Zakon jacega ... Uvek tako bilo, uvek ce biti.dule0911 piše:Fix'dTalladega_500 piše:Neodgovara Evropi jer su vam ulice uske i jer vas USA ubija sa cenama goriva i registracije.
Sent using Tapatalk
...i izvozom svetskih kriza zbog gramzivosti svojih banaka, no to je krug koji će sledeći put prvo pojesti USA (kad ne budete skočili na kinesko "Hop!"), zato nemoj da se bahatiš sa tim stvarima.U vezi USA vas ubija cenom &... bla
Ne mozes, mozes samo jedno. A i to je pitanje zbog starosne granice voznje dece na prednjem sedistu.Talladega_500 piše: Mogu voziti decu u skolu sa njim
E, ali zato smeju da udju u krivinu brze od 40 km/h, bez bojazni da ce se prevrnuti, za razliku od tog kamionaTalladega_500 piše:Nema brige, Smart i Fiat 500 su jednako sigurni kao i Mercedes S-Class tako da vozacima i putnicima u Smart i Fiat 500 nece nista biti cak i kad se pickup od 2.5 tone spuca u njih.
al ce biti pick up-uTalladega_500 piše:Nema brige, Smart i Fiat 500 su jednako sigurni kao i Mercedes S-Class tako da vozacima i putnicima u Smart i Fiat 500 nece nista biti cak i kad se pickup od 2.5 tone spuca u njih.
Valjda dva F-75totti piše:Imate vi srecu sto u USA nema Moskvica, kad bi te taj opalio, napravio bi ti dva F-150.
Gle cuda moj F-150 se nijednom u 7 godina nije prevrnuo ... a 80% voznje provedem na auto-putu pri brzinama od 120+ km/h.totti piše:E, ali zato smeju da udju u krivinu brze od 40 km/h, bez bojazni da ce se prevrnuti, za razliku od tog kamiona