samo da kradu e to je 99% jer su sipali 50l za 670km sto mu dodje 7.4 , ali ne znam, ili je prethodno gorivo bilo tako lose da je otislo dosta brze ili ovi kradu ali proske je oko 6.6l....
Moderator: Dragomir
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Pa kad si burzuj pa mozes da sipaš 25 litaradule0911 piše:@nagrade i slicno
Ja na EKO pumpi svaki put dobijem solju sa nekim olimpijskim motivima, mislim da vec imam set od 6
Ne moras redvno da sipas, samo preko 25L i dobijas solju
Vredi vise od tog govanceta za mobilni
Sent using Tapatalk
RS_cabrio piše: Dunster
Ja sipam kod njih 2 godine, nadobijao sam se tecnosti za soferku, DVD-a, magicnih krpa, "pauka" za fiksiranje prtljaga, raznoraznih vaucera...dule0911 piše:Ja na EKO pumpi svaki put dobijem solju sa nekim olimpijskim motivima, mislim da vec imam set od 6
Ne moras redvno da sipas, samo preko 25L i dobijas solju
Vredi vise od tog govanceta za mobilni![]()
Šalio sam se. Ja inače sipam po malo. Ključni je razlog taj sto sam jednostavno nerazuman i vozim sve dok imam gorivo (vozim bezveze, nijedan posao ne obavljam kolima dakle cista zezancija ). Znate kako je, auspuh reži ,otvoren krov..još jedna krug, pa još jedan....pa još jedan.,pa vidi zeleno svetlo,ajd da ne propustim,itd. Ovako uspem da se nateram da manje vozim zato sto znam da ce me mrzeti da čekam na pumpi pa kad se sedim toga,nekada odustanem (npr uveče kažem,zajebi,ako sad stucam sve,moraću sutra po gužvi da čekam pa onda odustanem i ranije se parkiram inače nema kraja). Ima još jedna fenomen,a to je da i ovako non stop moram na pumpu da pumpam gume,stalno mi puštaju. Čak i nova jedna koju sam skoro uzeo. Ne znam šta da radim i nijedan vulkanizer ne može da mi pomogne. Ubiću se, sinoć sma pumpao i već sutra moram opet.dule0911 piše:@rs cabrio
Uvek ispraznim rezervoar do 1/4 pa sipam pun, nisam jedan od onih koji na svakih 100km idu na pumpu i tim odlazenjem samo potrose vise goriva nego da sipaju odjednom
Sent using Tapatalk
Posle reci da to nisu najbolje pumpe...cedo86 piše:99% EKO, MOL mi najcesce nije usput, uvek dele neke sitnice, radnici su vecinom bas OK, uvek na usluzi, devojke sto ciste stakla bez konkurencije najlepse i veoma kulturne u obavljanju svog poslapa mi je koliko toliko prijatniji odlazak na pumpu u ovo pogresno vreme
, ovo su neka sporedna zapazanja, ED je glavni razlog zasto najcesce sipam kod njih..
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
sipao sam u nedelju na EKO pumpi na pancevackom putu i pitao ciji je ED na njihovim pumpama.kazu da je uvoz iz makedonije.malo mi je cudno da makedonci imaju kvalitetniji ed od nasssf01 piše:drugova keva radi u NISU sektor za testiranje kvaliteta goriva ostalih pumpi, zena mi je rekla da najkvalitetniji dizel u srbiji ima EKO pumpa