Stvarno ne znam jos da li da ga popravljamo pa prodamo, ili da ga prodamo ovakvog... Ne znam, bice mi jako krivo da ga prodam ovako udarenog, a opet, cini mi se da je to isplativije. Znam da koliko god da dubim na glavi oko majstora, taj auto vise ne moze biti kao sto je bio. A i ako ga popravimo, pa ostane kod nas, ja se jednostavno necu osecati sigurno u njemu, i nece mi biti isti.
Vec ceo dan razmisljam sta da radim za druga kola, da li da uzimamo nesto manje, ili opet nekog Focusa.
Iosis piše:Brate nemaš pojma koliko mi je krivo! Kao (ne daj Bože) meni da se desilo.
Kretenuša, trebao je da kaže da je ona vozila, pa neka je odere osiguranje, ćurka nema mozga.
Meni da se desilo tako nešto odro bi je, žalio bih se na razne bolove, pretrpljen stres i sve što može da se naplati.
Znam kako ti je Focus bio utegnut i sređen, a ona ga s onim govnetom sjeba.
Jbg, posle kad sam malo razmislio, bolje bi bilo da je ona prijavljena da je vozila. Sigurno bi zaglavila u zatvoru, i imala bi vremena da se skloni od problema koje ima (razvedena je i tek zavrsila hemoterapije). Ali onda shvatim da bi je otac izvlacio iz zatvora kako god zna i ume, tako da ni od toga nista...