Fokus TDCI 2004
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Fokus TDCI 2004
to ne vazi za njega nego za onog ko je kriv..
Sent from my Samsung Galaxy S2
Sent from my Samsung Galaxy S2
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- milan_gt
ok, naravno, nego da se on ne uplasi da mora nesto iz svog dzepa..
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
E u pm!
Aj okaci neku sliku kad dodjes do auta, mozda nije toliko strasno...

Aj okaci neku sliku kad dodjes do auta, mozda nije toliko strasno...
Fiesta!!
- milan_gt
sreca te niko nije povredjen, a vec kad mu se tako nesto desilo valjalo bi to iskoristiti, ako je cela strana smaknuta i jos i felna znaci tom iz osiguranja obavezno da kazes da je i letva volana stradala, ona nova moze biti oko 1000e..
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ne znam ljudi,ali ja sam uvek za policiju i uvidjaj. Ako bas hoces da ucinis osobi,ok,nema uvidjaja,istresi pare iz dzepa i cao,naci cu svog majstora. Ali u tom slucaju uzeti bar 30% vise nego sto treba za nadoknadu stete. NIKAD u zivotu ne bih pristao na njihove "majstore". Cak i za neke sitnice kao sto sam ja imao kad me je udario decko sa motorom od pozadi nisam hteo da mi njegovi sredjuju cak ni na moje oci.
Sve u svemu -
Sve u svemu -

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Na zalost, u opisu izgleda daleko bolje nego sto jeste.
Danas sam ga slikao, i pogledao dosta detalja lepo. Hauba je pomerena ka soferci oko 1 cm (iako je netaknuta), sto znaci da je sasija pokrivljena. Vrata su sj.bana skroz, krilo, mora i prednji branik da se menja, prag bas smrskan... Cak se i unutra vide tragovi udara. Instrument tabla je dobila vece zazore, vrata su skroz privucena uz instrument tablu, sediste je malo iskrivljeno...
Okacicu slike veceras, posto sad moram da idem po izvestaj. Otac ga je juce odneo sa sobom u Kamenicu (gde trenutno radi na terenu), pa mi salje njegov kolega iz Batajnice.
U premisljanju sta da radimo, dosli smo na ideju na ponudimo coveku da on zadrzi ovog Focusa, osiguranje ce ga popraviti, a ja da izaberem drugog koji je otprilike isti kao ovaj, i on da ga kupi za nas. Posto je sigurno da cemo ga prodavati posle ovoga, da nas ne bi bolela glava oko prodaje, da nam on "pomogne". Mislim da bi bilo krektno, posto je moj otac pristao da kaze da je vozila sestra od ove devojke koja ga je udarila (bila je pijana), pa da oni ne bi imali jos vecih problema oko toga. Sta mislite o tome (posto se moj otac necka oko toga, i glupo mu valjda)?
Policja je dosla, napravljen je zapisnik. Sutra cu ici u njhovo osiguranje da predajem za odstetu. Trazicu da ja budem bio tu dok ovi iz osiguranja budu pravili zapisnik za odstetu, jer necu da mi nesto preskoce. Jeste mi cimanje opet iciu BAnovce, ali im necu dozvoliti fusarenje.
Ako treba, zamenice mi i poklopac kuke za vucu koji je izvadjen.
totti, dobro si me podsetio za SAT+ taman da imam sta da citam dok idem do Batajnice.

Danas sam ga slikao, i pogledao dosta detalja lepo. Hauba je pomerena ka soferci oko 1 cm (iako je netaknuta), sto znaci da je sasija pokrivljena. Vrata su sj.bana skroz, krilo, mora i prednji branik da se menja, prag bas smrskan... Cak se i unutra vide tragovi udara. Instrument tabla je dobila vece zazore, vrata su skroz privucena uz instrument tablu, sediste je malo iskrivljeno...
Okacicu slike veceras, posto sad moram da idem po izvestaj. Otac ga je juce odneo sa sobom u Kamenicu (gde trenutno radi na terenu), pa mi salje njegov kolega iz Batajnice.
U premisljanju sta da radimo, dosli smo na ideju na ponudimo coveku da on zadrzi ovog Focusa, osiguranje ce ga popraviti, a ja da izaberem drugog koji je otprilike isti kao ovaj, i on da ga kupi za nas. Posto je sigurno da cemo ga prodavati posle ovoga, da nas ne bi bolela glava oko prodaje, da nam on "pomogne". Mislim da bi bilo krektno, posto je moj otac pristao da kaze da je vozila sestra od ove devojke koja ga je udarila (bila je pijana), pa da oni ne bi imali jos vecih problema oko toga. Sta mislite o tome (posto se moj otac necka oko toga, i glupo mu valjda)?
Policja je dosla, napravljen je zapisnik. Sutra cu ici u njhovo osiguranje da predajem za odstetu. Trazicu da ja budem bio tu dok ovi iz osiguranja budu pravili zapisnik za odstetu, jer necu da mi nesto preskoce. Jeste mi cimanje opet iciu BAnovce, ali im necu dozvoliti fusarenje.
Ako treba, zamenice mi i poklopac kuke za vucu koji je izvadjen.
totti, dobro si me podsetio za SAT+ taman da imam sta da citam dok idem do Batajnice.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
e pa vidis to vec nije dobro jer ce ti auto proceniti kao totalna steta i isplatice ti mozda malo manje nego trzisnu vrednost auta, ali opet ti ne bih savetovao da dajes svoj auto i osiguranje a da ti kupuju istog takvog, ne isplati se tebi..od osiguranja ces dobiti mozda 3.500-4.000 i taj auto takav vredi mozda 2.000 da nista ne pipnes i to ti je skoro 6.000 za koje mozes da uzmes novijeg fokusa..isplatice ti osiguranje odmah a ti svog fokusa odmah mozes da stavis na poloviautomobili.com
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne trebao pristati na to da je vozila njena sestra, baš zato što je bila pijana.
Sebala ti je tako dobar primerak Focusa.
Da sam bio toj situaciji, vidim da je pijana dobila bi jedn RODITELJSKU ZAUŠKU!!!
Dosta žena ni trjezne ne znaju da voze.
Sebala ti je tako dobar primerak Focusa.
Da sam bio toj situaciji, vidim da je pijana dobila bi jedn RODITELJSKU ZAUŠKU!!!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ovako nesto sam preskako postove, a sada mi mrsko da citam sve...
@dax jesi to ponovo imao udes? ili pricas o nekom drugom?
@kolega Iosis
sta ce njemu znaciti ako kaze da je ona bila pijana, hoce on dobiti 30% vse para... ili ce samo ona najebati, mislim ako ce mu auto isto biti procenjen (stata) onda trb da izadje u susret.... sta mozda je popila koju vise, nije smak sveta..... nije da pravdam kada neko sedne pijan, ali opet zamisli sebe u toj situciji, sig si nekad popijo nesto pa si seo za kola, moze to biti i 0.5 piva pa posle 10min imati udes, ti nisi pijan, ali bi naduvao i bazdio bi na pivo... tako da mislim da si preterao sa tim, " baš zato što je bila pijana."
@dax jesi to ponovo imao udes? ili pricas o nekom drugom?
@kolega Iosis
sta ce njemu znaciti ako kaze da je ona bila pijana, hoce on dobiti 30% vse para... ili ce samo ona najebati, mislim ako ce mu auto isto biti procenjen (stata) onda trb da izadje u susret.... sta mozda je popila koju vise, nije smak sveta..... nije da pravdam kada neko sedne pijan, ali opet zamisli sebe u toj situciji, sig si nekad popijo nesto pa si seo za kola, moze to biti i 0.5 piva pa posle 10min imati udes, ti nisi pijan, ali bi naduvao i bazdio bi na pivo... tako da mislim da si preterao sa tim, " baš zato što je bila pijana."
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Ja cu ti reci samo moje misljenje.
Kada dodje do udesa, ako nemaju na licu mesta da istresu pare ili neko da donese u roku od odmah, zoves policiju i boli te uvo.
Sada treba da pokusas da izvuces totalnu stetu, pa cemo ti pomoci oko majstora da se to uradi sve kako treba.
Kada dodje do udesa, ako nemaju na licu mesta da istresu pare ili neko da donese u roku od odmah, zoves policiju i boli te uvo.
Sada treba da pokusas da izvuces totalnu stetu, pa cemo ti pomoci oko majstora da se to uradi sve kako treba.
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Jesam popio pivo 0.5l ali sam tad pri sebi i još uvjek mogu da vozim bez opasnosti za druge. 
A trebao je da kaže da je ona vozila, pa kad sad naebe, sledeći će put ćurka da misli glavom.

A trebao je da kaže da je ona vozila, pa kad sad naebe, sledeći će put ćurka da misli glavom.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dax92
-
@knez91, nisam ja imao udes, moj otac je vozio kad ga ova devojka udarila.
Opravdati mog oca sto joj je izasao u susret ili ne... Hmmm, nama nista ne znaci to ko je vozio od njih. Da je ostalo na tome da je prijavljeno da je vozila pijana devojka, samo bi oni izgubili pravo na naknadu stete od kasko osiguranja, i sto bi ona imala sankcije (bodovi, oduzimanje dozvole, kazna, mozda i zatvor...). Ja ne bih mogao na osnovu toga da dobijem neku vecu stetu.
Inace, devojka koja ga je udarila ima dvoje dece, a vracala se u 06:40 iz nocnog provoda!!!
Najgore je sto je moj otac smotan za sve te stvari, i lako ga za.ebati. Zato ja i moram da jurim sve ok toga.
Slike od danas ubacujem mao kasnije, samo dok ih prebacim...
Opravdati mog oca sto joj je izasao u susret ili ne... Hmmm, nama nista ne znaci to ko je vozio od njih. Da je ostalo na tome da je prijavljeno da je vozila pijana devojka, samo bi oni izgubili pravo na naknadu stete od kasko osiguranja, i sto bi ona imala sankcije (bodovi, oduzimanje dozvole, kazna, mozda i zatvor...). Ja ne bih mogao na osnovu toga da dobijem neku vecu stetu.
Inace, devojka koja ga je udarila ima dvoje dece, a vracala se u 06:40 iz nocnog provoda!!!
Najveci je problem sto je moj otac bio tu za vreme udesa, pa su uspeli skoro da ga zeznu. Sastavili su samo ovaj evropski izvestaj o saobracajnoj nezgodi, a policija je slikala mesto udesa. U Evropskom izvestaju su rubriku za vidljiva ostecenja na vozilima ostavili praznu (jer ima mao mesta da se napise sve). Mogao je da napise da je unistena leva strana vozila (sto realno i jeste).BokiRS piše:Ja cu ti reci samo moje misljenje.
Najgore je sto je moj otac smotan za sve te stvari, i lako ga za.ebati. Zato ja i moram da jurim sve ok toga.
Da sam ja vozio, stvarno bih se tesko suzdrzao da je ne izmlatim, iako je zensko!Iosis piše:Da sam bio toj situaciji, vidim da je pijana dobila bi jedn RODITELJSKU ZAUŠKU!!!![]()
Slike od danas ubacujem mao kasnije, samo dok ih prebacim...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
neka toga sad sto je ona bila pijana, zavrseno je s tim, sad se samo skoncentrisi na osiguranje i stetu i ne znam da li je moguce opet registrovati auto ako utvrde i isplate ti totalnu stetu, pitaj ih..i nemoj nista vise petljati sa tom sto ti je razbila auto niti bilo skim od njenih, lepo s njihove strane sto hoce da ti izadju u susret kao i ti njima sto si ali vise ti ne trebaju..
- dax92
-
Moze se normaln registrovati. KOmsija je od mene kupio slupanog Golfa kom je bila proglasena totalna steta, i sad ga vozi normalno. U junu je bila registracija.
Evo izvestaja...

A ovo go\/no je izazvalo udes.
Evo izvestaja...

A ovo go\/no je izazvalo udes.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Samo mi nije jasno kako je policija na ovoliku stetu mogla da napravi evropski zapisnik.
Kada vozac pod uticajem alkohola napravi stetu,osiguranje ce da isplati stetu,a posle od vozaca da naplati sav iznos stete
Kada vozac pod uticajem alkohola napravi stetu,osiguranje ce da isplati stetu,a posle od vozaca da naplati sav iznos stete
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- milan_gt
ja mislim da u svoj nesreci nisi mogao bolje da prodjes..ovo je za totalnu stetu a moze da se sredi kod dobrog majstora, pa je na tebi da li ces razliku da zadrzis ili da dodas za novijeg.. 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
U jbt, ja razumeo da je bilo blaze cesanje... 
U zivotu joj ne bi oprostio i lagao za nju...

U zivotu joj ne bi oprostio i lagao za nju...

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
joooooooj muke 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- dax92
-
Daj boze da moze da prodje ovako kao sto si rekao. Bas sam gledao, i jedini servis koji preporucuje njihovo osiguranje je Grand Motors. Tako da bi trebalo da ce popravka biti skupa, e sad, ako mogu da trazim da mi oni isplate pare po Grandovom racunu, a ja da popravim auto negde drugde, savrseno!milan_gt piše:ja mislim da u svoj nesreci nisi mogao bolje da prodjes..ovo je za totalnu stetu a moze da se sredi kod dobrog majstora, pa je na tebi da li ces razliku da zadrzis ili da dodas za novijeg..
Prvo mi nisu jasni policajci, pa onda moj otac sto je to dozvoli... Trebao je da trazi da se sacini zapisnik, i to je to.Dragomir piše:Samo mi nije jasno kako je policija na ovoliku stetu mogla da napravi evropski zapisnik.
Tako sam i ja razumeo kad mi je otac javio, i onda mozes misliti koliko je njegova procena realna kad je ovo za njega bilo "nista strasno"...totti piše:U jbt, ja razumeo da je bilo blaze cesanje...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
U jebote, muski ga je nabola...
Srecno u naplati stete, oderi ih sto vise mozes!

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
katastrofa 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- underwood
- Poruka: 88
- Član foruma od: utorak, 7. sep. 2010. u 02:26h
al ga je domacica opeglala, svaka joj čast.
Prijatelju, red bi bio da ih za ovo pošteno oljuštiš!

Prijatelju, red bi bio da ih za ovo pošteno oljuštiš!
- m1kac
- Poruka: 178
- Član foruma od: subota, 19. mar. 2011. u 20:41h
Brate, mislio sam da preterujes kada si napisao da bi udario tu gdju, ali kada sam video ove slike, ja nikad nikog nisam udario, ali u ovoj situaciji i afektu, ko zna sta bi bilo.