Blicanje prilikom preticanja
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Blicanje prilikom preticanja
da bas je kre*en kad ni po mraku ne moze da provali da li ovaj ispred njega gleda u retrovizor a blic je isti i za mene i za tebe sto vozis 10cm nizi auto, ti imas problem sa ocima, to je dule uvideo pre mene pa te donekle razumem zasto blic mrzis u svakom mogucem obliku..
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
tako je . namerno sam rekao za retrovizor po mraku da bi upravo dosli do ovde a to je da kad nisi siguran (neznas),prikoci a ne da cinis nesto sto ce drugima da smeta da bi sebe "obezbedio". Mozda ja zato i nemam potrebu da blicam jer da sam video suzenje kao taj tip koji je dolazio, posto je meni prepreka na putu(tj njemu),ja bih smanjio brzinu a onda kada auto iz suprotnog pravca prodje (to je sekund posla,ništa više od toga, i ovako ga za 200 metara odatle čeka nov semafor),obisao ga bez sviranja,blicanja i tenziranja sebe i okoline. Ali je verovatno sivonji bilo lakse da napne umesto da se prilagodi prepreci na putu. Što se tiče problema sa očima, ako si pročitao taj post, video si i moj odgovor da sam nedavno obnavljao vozačku dozvolu i prošao sve prglede. jedino ako si onih 5 godina u BG iskoristio da postaneš diplomirani oftamolog, a onda ću tvoj stručni savet prihvatiti i otići da pregledam oči. (naravno,prevideo si i logički zaključak da ako je istina da duga svetla ne prave problem, onda bi samo duga svetla i postojala na vozilima a zakon ih ne bi branio u gradskoj sredini, al verujem da ti se ni ovo ne uklapa u viđenje stvari pa si slučajno preskočio).
- milan_gt
ja i dule vidimo posle blicanja i dugih svetala a ti ne, ako vec ne vidis posle dugih svetala ili blica stani dok ti se vid ne vrati, napravices karambol, a to se ne proverava na lekarskom..a za tih 5 god sam zavrsio fax i aktivno kao i ti vozio u bgu svaki dan i to sve kategorije koje imam A, B, C i E..a ti opet pricas o situaciji koja nema veze sa temom jer ne pricamo o saobracaju u bgu
a i moze, covek je blicnuo radi upozorenja i prosao (ne podrzavam sto je napravio guzvu pri svom prolazu ili da je blicao konstantno) a ti posle toga nisi video neko vreme, meni se to ne desava..

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
E OK, vrtite se u krug već odavno. Ako vas dvojica niste u mogućnosti da pustite drugome da ima poslednju reč, ova tema će par dana pod ključ, dok se malo kiselina staloži u stomaku.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Video clipovi
Ja ti verujem na rec. Pre par dana si vozio pored mene kod ETF-a,mnoogo se dobro cuje!RS_cabrio piše:...zbog auspuha me svi cuju kad prilazim. Zgodan je i za pesake, na prelazu se sami povlace unazad iako ne idete brzo...

- milan_gt