Pa sta cu kad nemam para da budem S-maxista...dax92 piše:+ jedan ferarista, i scenikista!

Pa sta cu kad nemam para da budem S-maxista...dax92 piše:+ jedan ferarista, i scenikista!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
mbole, obicno je to sreda, svaka prva sreda u mesecu ali zbog iznenadne posete uvazene gospode i slozenosti stanja u samoj kompaniji morali smo im izaci u susret i pruziti im tu cast da se upoznamo...jos da onaj Jesse ne polupa GT-a imali bi mali djir kroz grad ovako...mbole piše:Ajd, da ne pretrazujem unazad, jel to svake srede u Kultu skupljanje ili kako se dogovorite?
a zaboravljas Bokija aaaaaa...ti znas da je tebe odavno imam na pikutotti piše:@sasa_f1
Pa ja sam vam celo vece to pricao...![]()
Sad ce Macaneli i Popovicvl da me zamrze i roknu...![]()
Deckonja piše:mbole, obicno je to sreda, svaka prva sreda u mesecu ali zbog iznenadne posete uvazene gospode i slozenosti stanja u samoj kompaniji morali smo im izaci u susret i pruziti im tu cast da se upoznamo...jos da onaj Jesse ne polupa GT-a imali bi mali djir kroz grad ovako...
Ne, sredom je bilo samo danas, inače je kad se dogovorimombole piše:Samo me znaimalo jel to nesto na redovnoj bazi ili je prosla sreda bila izuzetak.
Van piše: ...за све те буђаве фордове