Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Kako je žalosno kada toliko licni izgori odjednom. A još žalosnije je da mu je, recimo, pošlo za rukom to što je pokušavao, verovatno bi pokupio nekoga od posmatrača (on, kolima, ili kopča "pauka" kada bi odletela), možda još i nekoliko parkiranih automobila... a zašto? Zbog 50e kazne? 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa više će sada imati troškova popravke auta nego što bi platio pauk. A opet će platiti kaznu bar onu za pokušaj odnošenja. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Ovo je vise neki princip,da je gledao ekonomiju ne bi to radio 

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Da je bio trezan ne bi to radio... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Zastrašujuće.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
1.voznja u pijanom stanju
2. nasilnicka voznja
3.napravljena steta na ''pauku''
4.dovodjenje u opasnost drugih lica....pa razmislio bi sledeci put kada popije i casu kisele vode. ko zna sta je mogao da uradi sve da ga nisu pokupili na vreme.ako se nevaram imao je blizu 2 promila.procitah negde
2. nasilnicka voznja
3.napravljena steta na ''pauku''
4.dovodjenje u opasnost drugih lica....pa razmislio bi sledeci put kada popije i casu kisele vode. ko zna sta je mogao da uradi sve da ga nisu pokupili na vreme.ako se nevaram imao je blizu 2 promila.procitah negde
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
1.12 promila. A navatan je, naravno, u Strahinjica bana... 

- ID_cyber
- Poruka: 151
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:42h
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Mene zanima kako je uspeo ovo da proba? Sta je policija radila dok je on ulazio u kola,palio ih i ostalo..
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
dok je on to pokusavao, policija je gledala (sa strane) svoja posla

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Ko je toliko lud da pridje automobilu i da ga ovaj ubije.Lepo gledaju sa strane i cekaju.(ko ceka taj doceka)
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- stefan milanov
hm.. niko nije lud da pridje i pogine, ali se svi prave ludi i cekaju da ovaj pijani sa autom nekog ubije, pa da onda prestanu da ga gledaju i pridju mu... ali za srbiju je ovo normalno 

- BojanM
- BOFH
Kako bi ti to rešio, pucao bi u čoveka da ga zaustaviš? Bacio bi mu se pod točkove da se Mazda saplete o tebe i padne?
pozdrav, Bojan

- Pančevac
pa trebali su momci u plavom da ga spreče da uđe u auto
- BojanM
- BOFH
Šta ako su i oni samo ljudi koji nisu mogli razumno da pretpostave da će budala da se popne u već podignut auto i da cima dok ne pokida nosače na pauku?
Nije da branim bilo koga, možda je i moglo drugačije da se odigra - nisam bio tamo i ne mogu da tvrdim ništa... ali ne vidim šta je moglo da se uradi kad je već došlo do te situacije, a imaš ispred sebe očigledno neuračunljivog čoveka čije poteze ne možeš da predvidiš.
Nije da branim bilo koga, možda je i moglo drugačije da se odigra - nisam bio tamo i ne mogu da tvrdim ništa... ali ne vidim šta je moglo da se uradi kad je već došlo do te situacije, a imaš ispred sebe očigledno neuračunljivog čoveka čije poteze ne možeš da predvidiš.
pozdrav, Bojan

- Pančevac
a možda su ''momci'' mislili da ide po novčanik tj. da mu je ostao u kolima,pa da se ''dogovore'' 

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ajd sad šta je trebalo murija da uradi? Da puca u budalu..? Pa bi posle bilo "ubiše nedužnog čoveka". U ovakvim situacijama nema potpuno dobitne kombinacije, što reče Gagi, ostalo je samo da se čeka dok divljak (podseti me klip na kroćenje divljih konja) ne shvati da nema gde. Svaka druga akcija bi isprovocirala veće sranje. Jbg, tako je kad imaš posla sa pijanim i neuračunljivim.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- stefan milanov
ja vas nemogu da shvatim stvarno.. sa snimka se lepo vidi- pijana budala (neko rece neuracunljiv- moguce) seo u auto i besni. sta je trebala murija da uradi? sigurno ne da stoji sa strane i ceka da ovome prodje kriza pa sam izadje iz auta. razmislite malo o cemu pricate, taj alkos je mogao da zavije u crno neciju ili cak nekoliko porodica. da li bi ga murjak gledao kako ovaj besni, a nedaj boze protrci necije dete (moje, vase, pandurevo, bilo cije) i ovaj ga zgazi? i dalje bi ga gledali i cekali da se smiri.??? ne kazem da su trebali da ga ubiju, ali sigurno nisu smeli da ga samo gledaju. uostalom, pogledajte kako se na zapadu to resava- ima svega i svacega od blokiranja tj izguravanja sluzbenim autom, upotrebe suzavca, fizicke sile, do pucanja u gume i motor.. itd itd
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Na zapadu funkionise sudstvo na nacin na koji mi nepoznajemo (nisam ljudbitelj zapada, da se razumemo), a taj koji mora da radi kao murkan na ulici,lako moze sutra da ostane bez posla i hleba,ako u korumpiranom sistemu naidje na nekoga ko će lako da mu smesti. Drugim recima,plase se, nisu sigurni. takodje, postojala je opcija da auto padne dok ga izvlace mi nekoga povredi,i u kombinaciji sa zbunjivanjem, tako verovanto izgleda.Nista strasno,njegov bes razumem u slucaju da nije napravio prekrsaj,a ne bih rekao da nije, jer ako vidim dobro,stao je na zebru?
- slowmotion
- Ljubazni komsija
- Poruka: 823
- Član foruma od: subota, 9. maj 2009. u 21:22h

edit: našao sam i celu sliku

"Don't find fault, find a remedy" - Henry Ford

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Vrhunski....ja sma prestao da placam a na pisma advokata se ne obazirem. I svesno ne placma kad se parkiram negde.ž
jel su resili pravnu zavrzlamu tj nelegalnost naplate na gradskom nivou ili je to i dale u statusu da ne mora da se placa,zna li neko?
jel su resili pravnu zavrzlamu tj nelegalnost naplate na gradskom nivou ili je to i dale u statusu da ne mora da se placa,zna li neko?
- BojanM
- BOFH
[youtube][/youtube]
Fantastičan dijapazon.
Fantastičan dijapazon.
pozdrav, Bojan

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Prema info iz uprave saobracajne policije, OD DANAS postavljene kamere na mostu Slobode rade, snimaju i beleze brzinu vozila. Ogranicenje 80 kmh.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
U majku im njihovu. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ne znam da li ste gledali u SAT-u juče, snimak presretača kako na Ibarskoj juri Golfa trojku, čova sas Golfa pegla 120-140, na momente i više, tom brzinom obilazi u krivinama preko pune, uleće u makazice, na kraju je skrenuo na neki neasfalitrani put u šumu, a presretači dobili naredbu da ga ne prate dalje jer se može desiti da taj stane i pripuca na njih. Ne znam da li će i kad biti reprize, ali obavezno za pogledati ako se pojavi na YT.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове