Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Re: Chat (free talk)

Poruka od Deckonja » petak, 28. okt. 2011. u 16:49h

totti piše:Deckonja i Iosis, ako kojim slucajem emigrirate u Ameriku, idealan posao za vas ce biti highway police officer...
Vec vidim sebe kao amerikanskog serifa hahahaha
A Iosis bi morao na specijalni kurs posto vidim da se nije bas snasao sa Slavicom hahahaha
...trebala je broj tel. da mu napise na celu :rotfl:

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » petak, 28. okt. 2011. u 18:56h

...ili istetovira na...

...čelu ;)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

dax92

 
Poruka: 7621
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » petak, 28. okt. 2011. u 21:44h

Boki RS@ cim sam video tvoj novi avatar, poletim u "Automobili clanova", kad tamo :.!.: !
Pozuri malo... :punnish: mrgreen
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » sreda, 2. nov. 2011. u 21:56h

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 16:02h

Jel sipa neko gorivo na Eko pumpi na vidikovcu?

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 18:48h

Ja sam sipao gore pre oko nedelju dana. Sipao ED.
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Dusan64

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 19:21h

Znaci pokrali su i tebe.

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Mogu da slikam i bocu na kojoj pise da je njena zapremina 42l i sigurno u nju ne moze stati ni deci vise,probano na 20pumpi. Medjutim,Eko pumpa u sred Beograda nabi u nju 44l i da napomenem da sam na pumpu dosao na plin,znaci u boci je bilo plina.

I mene sad zanima sta ja mogu da uradim povodom ovoga,sinoc je bilo previse kasno da bih se bakcao sa tim,ali sam sad bas raspolozen posto mi kradu pare na sve strane. Kome mogu da se obratim,kao pojedinac,ili mozda da se obratimo nekom kao klub,necuveno je da ovako ocigledno kradu.

milan_gt

Poruka od milan_gt » četvrtak, 3. nov. 2011. u 19:29h

idi kod Alvirovica, ima jedva da docekaju, i jos ces da budes na televiziji :D

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 19:47h

Mozes da se obratis trzisnoj inspekciji (ili tako nesto, zaboravio sam kako se tacno zove mrgreen ). Secam se da je Alvirko o tome pricao. Mozda i imam negde taj broj Sat plusa. Ne secam se, stvarno. A znam da ja uvek kad sipam gorivo dobro iscedim crevo, jer me nervira ako malo kapne po kolima (a i ako sam platio tih 10ml sto iscedim, sto da im ostavim?! hahahaha )
A ja nisam sipao neku vecu kolicinu goriva, pa ne znam jesu li me nesto zavrnuli.
Focus ST170
Focus SVT

Dusan64

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 19:51h

Sta ste zapeli za coveka,on je vec pravio reportazu o tome i svi posteni u deci. Cemu sluzimo kao auto klub ako ne mozemo sad nekom da posaljemo zvanican mail ili sta vec i da prijavimo ovo.

Moglo bi ovo da se odvoji u zasebnu temu,a kad vec razdvajate kazite da li pitam gluposti,ili mozemo negde da se bunimo?

milan_gt

Poruka od milan_gt » četvrtak, 3. nov. 2011. u 19:57h

ja sam ozbiljno mislio, to je tezak prekrsaj..

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 20:27h

Ja sam bar prethodni post napisao potpuno ozbiljno, i bez trunke zajebancije...
Focus ST170
Focus SVT

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 3. nov. 2011. u 20:35h

Ja ti predlažem da prijaviš i inspekciji, ali obavezno i u medije, jer ako se ne zna šire onaj će da nekog u inspekciji potplati i pojeo vuk magarca...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » četvrtak, 3. nov. 2011. u 21:23h

Koliko sam čitao u gorepomenutom broju SAT revije (273 od 29.8.2011), malo je zaguljen ovaj najnoviji Zakon o zaštiti potrošača i njegova nikada donesena podzakonska akta, pošto su tržišnoj inspekciji poprilično skresana krila tj. nema mogućnost da bilo šta uradi po prijavi fizičkog lica, čak ni da izađe na teren. Učestale prijave jedino mogu da budu pokazatelj koga treba da vanredno iskontrolišu, ali neće reagovati na svaku pojedinačnu prijavu kao ranije. Takođe, četrdesetak udruženja potrošača koja bi trebalo da se bave time, sem galame i halabuke ne mogu ništa konkretno i pametno da urade u ovakvim slučajevima. Na gasu se najlakše krade, i jednostavno je "ukloniti tragove" krađe, tako da je veoma teško/skupo dokazati bilo šta. Ti možeš da popuniš reklamacioni list (mora da ga ima svaka pumpa), onda firma ima valjda 15 dana da uzvrati pismenim odgovorom na reklamaciju, koji najčešće bude "reklamacija se odbija kao neosnovana"... a u 97% slučajeva čika Vule za večeru ima magarence.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 3. nov. 2011. u 22:00h

Pa kad je tako ja bi onda otišao ponovo natakao pun rezervar, kad dođe vrjeme za naplatu fino kažem: Izvini druže ali u moj rezervoar staje 42 litra, a ti meni napuni 44. Neću ti ja to da platim dok ne utvrdiš grešku, zovi mi šefa ili bilo šta. Ako bude prjetio policijom: Može, zovi slobodno, evo hoćeš telefon, imam ja tu upisan i broj inspekcije, pa ti okreni i njih ako ti nije mrsko... :)
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 22:04h

gledaj, prva stvar moras imati neki papir koliko ti ima ta boca (vrv to ima li nemam plin pa ne znam nista )..... lepo se vozis na plin dok ne stane, kada stane prebaci na benzin i na tu pumpu, odes sipas pun vrv ce biti jos vise, plati to lepo uzmi racun (obavezno) i onda zovi gazdu... pa ako nece zovi lepo inspekciju ...
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » četvrtak, 3. nov. 2011. u 22:05h

Bas tako,nakraju bi dobio besplatno sve to sto si sipao samo da ne bi dramio...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 3. nov. 2011. u 22:46h

Dusan64 piše:Sta ste zapeli za coveka,on je vec pravio reportazu o tome i svi posteni u deci. Cemu sluzimo kao auto klub ako ne mozemo sad nekom da posaljemo zvanican mail ili sta vec i da prijavimo ovo.

Moglo bi ovo da se odvoji u zasebnu temu,a kad vec razdvajate kazite da li pitam gluposti,ili mozemo negde da se bunimo?
Dve reči: Terak Nenad. (tip koji ti je naplatio)...pa njega da napadnemo.
Iosis piše:Pa kad je tako ja bi onda otišao ponovo natakao pun rezervar, kad dođe vrjeme za naplatu fino kažem: Izvini druže ali u moj rezervoar staje 42 litra, a ti meni napuni 44. Neću ti ja to da platim dok ne utvrdiš grešku, zovi mi šefa ili bilo šta. Ako bude prjetio policijom: Može, zovi slobodno, evo hoćeš telefon, imam ja tu upisan i broj inspekcije, pa ti okreni i njih ako ti nije mrsko... :)
Ajd da probamo jedan dan,majke mi, kao nekolko nas stane na red iza duleta i kad kaze to, svi (a kao ne znamo se),pocnemo da dramimo i vatamo se za glavu i dizemo tenziju.

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 3. nov. 2011. u 22:50h

Ha ha, vestacke frke su najjace thumbsuph :woohoo:
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 3. nov. 2011. u 23:08h

Vjerovatno na boci mora da piše.

Da to bi bilo najbolje, jer tako su tu i svjedoci i ne može ti ništa kasnije reći. Naravno ako zove u kancelariju ili tamo gdje nema nikoga, nikako ne treba pristati, nego tu gdje su ljudi i svjedoci. :D

Dusan64

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 3. nov. 2011. u 23:21h

Iosis piše:Pa kad je tako ja bi onda otišao ponovo natakao pun rezervar, kad dođe vrjeme za naplatu fino kažem: Izvini druže ali u moj rezervoar staje 42 litra, a ti meni napuni 44. Neću ti ja to da platim dok ne utvrdiš grešku, zovi mi šefa ili bilo šta. Ako bude prjetio policijom: Može, zovi slobodno, evo hoćeš telefon, imam ja tu upisan i broj inspekcije, pa ti okreni i njih ako ti nije mrsko... :)
Prava reakcija da,ali jbg,kasno je bilo,zurio,nisam ni skapirao na vreme..
RS_cabrio piše:Ajd da probamo jedan dan,majke mi, kao nekolko nas stane na red iza duleta i kad kaze to, svi (a kao ne znamo se),pocnemo da dramimo i vatamo se za glavu i dizemo tenziju.
Sto se mene tice idem da prospem sve iz one boce i idemo odmah..

Ajde da se udruzimo na nivou kluba,skupimo par dokaza,tj.ode sipa jos neko,i sa vise dokaza im napravimo haos tamo.

milan_gt

Poruka od milan_gt » petak, 4. nov. 2011. u 02:16h

ja ionako imam neka posla u bgu pa zovite.. :D

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » petak, 4. nov. 2011. u 07:53h

Koliko vidim, može da padne najava u Okupljanja - umesto Čarapićevog Bresta - EKO Pumpa, Vidikovac. :D
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 4. nov. 2011. u 08:41h

hahahaha
Slika

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » petak, 4. nov. 2011. u 09:03h

Jel mislite na bivsu "sher box" pumpu na Vidikovcu nisam vec dugo sipao tamo,tu znam provereno da drpaju,pogotovo prvi aparat sa leve strane pumpe,nocu na toj strani tankuju busevi pa je aparat malo vise prestelovan,znao sam pumpadziju pa mi rekao da izbegavam taj aparat,,,

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“