Fabricka Becker traffic muzika
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Fabricka Becker traffic muzika
Ljudi jel zna neko u koji ford je isla fabricka Beckerova cd muzika,ima oznaku BE 4730,standardnih je dimenzija.....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Fabricka Becker traffic muzika
Ako se ne varam, išla je u Mondeo i Focus oko 2000-tog godišta, čini mi se da ta "muzika" ima i navigacioni modul.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Da bre,ima i neku navigaciju,deluje mi kao fin uredjaj...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
Razmišljao sam svojevremeno da ga uzmem, ali ako budem pazario navigaciju biće to nešto što stoji gore na tabli (bliže liniji pogleda), a koliko znam nema ni mapa za našu regiju za taj model (NavTeq je, valjda, detaljnu mapu za Srbiju napravio tek prošle godine - tako da je to u širokom luku zaobišlo taj model).

Dizajn mu jeste lep.
EDIT: Sad sam čekirao malo bolje NavTeq Store... ima i noviji CD, v10, ali i on ima samo glavne putne pravce po dobrom delu Istočne Evrope.

Dizajn mu jeste lep.

EDIT: Sad sam čekirao malo bolje NavTeq Store... ima i noviji CD, v10, ali i on ima samo glavne putne pravce po dobrom delu Istočne Evrope.
pozdrav, Bojan

-
Ne znam kako im se krece cena,nudi mi drugar,i on ga nesto dosta platio,cak sam ga vidjao i u audiju A3...totti piše:Jel' to nesto na prodaju? Dizajn bas po mom ukusu...
Link: http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... di_a3_tdi/
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ima ih sa raznim bojama iluminacije. Jel ovaj svetli zeleno (ako je bas iz Forda, morao bi)?
@Bojan
Ja to vise zbog dizajna (verujem i kvaliteta zvuka, pamtim ih kao vrhunske), nego zbog navigacije... A i za 20 evra, za koliko ce verujem Vucki da ga da
, ne mos' pogresiti... 
@Bojan
Ja to vise zbog dizajna (verujem i kvaliteta zvuka, pamtim ih kao vrhunske), nego zbog navigacije... A i za 20 evra, za koliko ce verujem Vucki da ga da

- BojanM
- BOFH
Da, ubacivali su ga u gomilu evropskih automobila: Mercedes, Audi, Land Rover... Ford.
Ako je iz Forda trebalo bi da je zeleno osvetljenje.
@totti, off: ma sve OK, dizajn i zvuk Beckera mi sasvim odgovaraju. Ja samo lično imam "problem" što me drži taj priglupi trip da ono što kupim želim da iskoristim u potpunosti... i blago me iritira kada to nije moguće iz nekog razloga.
Znaš ono, tehnomanijak u meni bi voleo da poseduje i7 ultra-prebudž mašinu, ali za ono što radim sa kompjuterom unazad godinu i po dana, realno, i dual-core Atom bi mi radio posao. Na tom nekom nivou mi smeta i što ovaj C2D koji imam kod kuće koristim 90% vremena za surf i filmove.
Ako neko hoće da se trampi za dual-core netbook, PP... 

@totti, off: ma sve OK, dizajn i zvuk Beckera mi sasvim odgovaraju. Ja samo lično imam "problem" što me drži taj priglupi trip da ono što kupim želim da iskoristim u potpunosti... i blago me iritira kada to nije moguće iz nekog razloga.

pozdrav, Bojan

-
Bas je fordov,i mislim da svetli fordovski
,nije kod mene i nije moj,ali da jeste vec bi ga zavalio za 20 jura