Ford Focus I
- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Ford Focus I
Focus dizel ima radnu zapreminu 1753. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 12. jun 2011. u 22:13h
Ja sam se
Poslednja izmena: dekysa, na dan sreda, 4. jan. 2012. u 22:31h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- mbole
- Poruka: 14900
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Meni sestra ima Bravo 1.2, i mnoooogo je kilav.
Isli smo jednom zajedno od Uzica do Crne Gore, cetiri osobe u autu, skoro nista od prtljaga.
Preticanje je bilo mislena imenica. Stisnes gas i... nista se ne desava.
Auto je bio maltene nov (oko godinu dana).
Pored toga, klasicne fiatove boljke: nesto mora da skripuce, negde neko dugmence, bravica, kopca, mora da zeza...
Isli smo jednom zajedno od Uzica do Crne Gore, cetiri osobe u autu, skoro nista od prtljaga.
Preticanje je bilo mislena imenica. Stisnes gas i... nista se ne desava.
Auto je bio maltene nov (oko godinu dana).
Pored toga, klasicne fiatove boljke: nesto mora da skripuce, negde neko dugmence, bravica, kopca, mora da zeza...
Djak pesak 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Meni je sluzbeni Punto, sa predjenih 100.000+ km trosio tacno 1 litar ulja od zamene do zamene, tj na 15.000 km (Selenia 20K).dekysa piše: E sad što se potrošnje ulja tiče, ono što sam ja pročitao recimo za punta benzinca 1.2 u uputstvu (brat mi je kupio novog punta), je da je normalna potrošnja ulja 300-500 g na 1000 km.
Cinjenica je da Bravo 2001. godiste moze da se kupi za oko 2.000 evra i da je prilicno jeftiniji od Focusa, ali je i cinjenica da je Focus auto za Bravo.

-
- Poruka: 7
- Član foruma od: subota, 29. okt. 2011. u 17:47h
Hvala svima na pomoći i savetima,
danas sam obišao placeve u NS-u i bio na pijaci, našao sam par Fokusa koji su bili u lošijem stanju,nije mi se svidelo njihovo stanje, i naleteo na jednom placu na Bravu 1.2 u besprekornom stanju. Isprobao je,provozao, ide više nego dovoljno za moje zahteve i rešio da je uzmem.Sve joj je OK, gume, limarija bez trunke korozije, motor lepo radi...
Još jednom hvala na savetima i pomoći.
danas sam obišao placeve u NS-u i bio na pijaci, našao sam par Fokusa koji su bili u lošijem stanju,nije mi se svidelo njihovo stanje, i naleteo na jednom placu na Bravu 1.2 u besprekornom stanju. Isprobao je,provozao, ide više nego dovoljno za moje zahteve i rešio da je uzmem.Sve joj je OK, gume, limarija bez trunke korozije, motor lepo radi...
Još jednom hvala na savetima i pomoći.
- dax92
-
Nema na cemu, tu smo da iznesemo svoja misljenja, i savete, a ti kupujes. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ma po cajgeru. i20 1.2 ja mislim isto 80ks 165km/h ni km vise pa ni nizbrdo.Markedjani piše:mao moj ortak brava sa tim motorom i smešno zvuči ali stvarno dovati 190 i kusur... makar po cajgeru
Inace cestitam na kupovini.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Pa dobro,na greskama se uci 

- dax92
-
Niko se naucen nije rodio!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Neka je sa srecom! Bolje je i Brava u odlicnom stanju nego neki les od Focusa,mada je mogao da se nadje dobar Focus i za manje od 3000e al dobro sad
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
- Poruka: 26
- Član foruma od: nedelja, 12. jun 2011. u 22:13h
Ja sam samo rekao ono što piše u uputstvu i malo sam pogrešio:totti piše: Meni je sluzbeni Punto, sa predjenih 100.000+ km trosio tacno 1 litar ulja od zamene do zamene, tj na 15.000 km (Selenia 20K).

U pitanju je 400 grama. Znači ako vam se zadesi takav primerak na 15 000 km dosućete 6 l ulja!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ma OK, samo sam hteo da kazem da je, u praksi, moguce da bude i "povoljnije" po vlasnika nego sto fabrika kaze
. Verovatno, za svaki slucaj, hoce da se ograde od eventualnih reklamacija...

- Milan.Cuk
- Poruka: 6
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 11:20h
Postovanje svima...
Hteo bih da kupim Ford Focus-a pa me interesuje da mi preporucite neki dobar servis gde bih mogao da odvezem potencialnog focusa na diagnostiku posto sam potpuni laik za automobile...
Pozdrav
Hteo bih da kupim Ford Focus-a pa me interesuje da mi preporucite neki dobar servis gde bih mogao da odvezem potencialnog focusa na diagnostiku posto sam potpuni laik za automobile...
Pozdrav
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21494
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Rsd Ford u Pinosavi.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!