Gume
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Gume
ja moje zimske u avgustu 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ja sam se odlucio za bf gudric zimsku, bio sam zadovoljan sa letnjom... 

- skydiver
- Poruka: 121
- Član foruma od: nedelja, 16. nov. 2008. u 11:35h
U dobro je nisam najgrđi, i ja sad nešto planiram da kupim 2 letnje, kontam da će na proleće da im skoči cena.fancy piše:Zašto??
Pa baš sad je vreme za kupovanje letnjih guma. Ispod cene su u ovo doba godine, i polovne i nove. Ja sam svoje zimske nabavio u aprilu
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Zato što ti nešto meseci nova (pretpostavimo da je nova
) guma služi za ukras na zidu / u ćošku umesto da bude vožena, a pošto su svi uveliko krenuli da nabavljaju zimnjače onda su to mahom neki restlovi i nema pravog izbora... ali OK, možda je samo moja logika inverzno postavljena pod uticajem malog mesta. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ukras u garaži... i kao to će da je uništi? Oće, al infinitezimalno
Zimske/letnje (ako si normalan) moraš da kupiš pa moraš. Onda je bolje da kupuješ kad su jeftinije, nije mala ušteda na kraju 
Enivej, nekome ušteda od 20-30-40 evra ne znači, jbg. meni znači

Enivej, nekome ušteda od 20-30-40 evra ne znači, jbg. meni znači

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- BojanM
- BOFH
A ko je pominjao oštećenje, brate fancy, ja sam pričao o logici ukrašavanje vs. korišćenje. A ako možeš na jednom setu da uštediš "pola" gume ili celu gumu kupujući je u "pravo" doba godine, onda svakako nemam ništa protiv. 

pozdrav, Bojan

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Pa dobro sad, u ukrašavanju nema ničeg lošeg, tako da to i nije neki argument kontra, išao sam logikom da, eto, nije dobro da gume stoje, tako da... enivej, da skratim, meni znači da uštedim za mali servis, plus u oktobru mesecu imam više troškova (registracija, rođ. klinca) koji bi verovatno odložili nabavku guma za kasnije "kad skupim para" pa bih se cimao sa letnjima verovatno do kraja decembra kad direktor časti za Novu Godinu... U aprilu smo ionako dobili za ono drugo što nije Božić što je taman lepo leglo za gume, jbg. A, ko što rekoh, i ušteda mi taman pokriva ulje & filtere 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- m1kac
- Poruka: 178
- Član foruma od: subota, 19. mar. 2011. u 20:41h
RealnoBojanM piše:Goodyear je po pravilu odličan, ali ako dozvoliš da primetim, malo je neuobičajena sezona za kupovinu letnjih guma.

- BojanM
- BOFH
Nisam do sada vozio njihove pneumatike, tako da ne mogu ništa da tvrdim, ali po "nezavisnim testovima" se redovno plasiraju u sam vrh. E sad, Eagle F1 je AFAIK generičko ime, imaš više generacija i više tipova gume pod tim imenom (razlikuju se šare, namene, nosivosti itd.) pa odmeri sam koliko ti odgovara ta konkretna guma koju gledaš.
EDIT: Ups, preteče me Čedo
EDIT: Ups, preteče me Čedo

pozdrav, Bojan

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ja sam meni pazario Nokian hakkapeliitta 4 pola sezone vozene,jel ima neko iskustva sa njom?Cuo sam samo reci pohvale,ali bi zeleo da cujem iz prve ruke
ima se,moze se - nema se,mora se....
- m1kac
- Poruka: 178
- Član foruma od: subota, 19. mar. 2011. u 20:41h
Da, S3. NIkada se nisam zaglavio sa mondeom mk4 (koji je btw prilicno nizak), a zivim na Zlatiboru. Desavalo se da cale ujutru kada krene na posao procisti ulicucedo86 piše:Ne bi trebalo da se pokajes, koji F1, ima ih dosta, koje Eskimo imas, S3?

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
A te sa hebackom sarom
, mada ni od njih ne bih ocekivao neku preteranu kilometrazu
, sta znam..ja sam prosle godine uzeo Eskimo HP, takodje prociscavao ulicu
, gume su odlicne, hoce buraz sad da ih kupi, vidim da su opasno digli cene..

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
trenutno su mi napred eagle F1 asymmetric i u svemu su odlicne osim u trosenju..verujem da je i klasicna eagle F1 isto tako dobra..a blago tebi komsija kad nosis ''16 i sa tim F1 ces preci oko 25.000 (uglavnom mi sve takve gume u R-u, kako ih ih iz miloste zovem, toliko prelaze)
- BojanM
- BOFH
Ako ima neko da nije nabavio zimnjače, a nije mu predaleko Beograd, Niš ili Subotica, evo nečega što na papiru (ekranu) zvuči prilično primamljivo:
http://auto.blog.rs/blog/auto/domace-tr ... -besplatan
http://auto.blog.rs/blog/auto/domace-tr ... -besplatan
pozdrav, Bojan

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Bas sam cekao kako ce ih oceniti http://www.autozeitung.de/reifentest/wi ... /n393674/7 Odlicne na snegu, vrlo dobre na mokrom, srednje na suvom..
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Meni samo nije jasno zasto je Good Year Ultra Grip 8 i dalje relativno jeftina u poredjenju sa ostalima iz vise klase, a najbolja je. Naravno, pozitivno sam iznenadjen, nadam se da ce ostati tako 

Fiesta!!
- crow
- Poruka: 103
- Član foruma od: sreda, 9. jun 2010. u 13:42h
Cekaj bre, kako jeftina? Ja nisam nasao ispod 11.500 za 205/55/16 (pretpostavljam da i ti imas istu dimenziju na Mondeu). Mada cinjenica je da su Pirelli i Michelin iznad sa cenom, ipak ni ovo nije malo uopste. Ja bihrecimo UG7+ rado kupio ako bih nasao kud i kamo povoljniju cenu od osmice ali nigde ih ne nadjoh jos u ponudi, korektnoj... Osim kod pojedinih koji nisu bas pri zdravom razumu sa cenama, po 14 hiljada sudule0911 piše:Meni samo nije jasno zasto je Good Year Ultra Grip 8 i dalje relativno jeftina u poredjenju sa ostalima iz vise klase, a najbolja je. Naravno, pozitivno sam iznenadjen, nadam se da ce ostati tako

Je l znas mozda nesto sto ja ne?

Inace, je l zvao ko Grand, koja je fora sa ponudom i kakve su cene realno? Probacu ja popodne...
- crow
- Poruka: 103
- Član foruma od: sreda, 9. jun 2010. u 13:42h
Ocigledno imamo razlicito poimanje reci jeftino... Makar i relativno, jer ono je cena koja ubija. Ostali su vec bolesno bezobrazni. Dok npr Dunlop WS 3D koji je po svim testovima ispred vecine tih napucanih preskupih zimskih pneumatika je ispod UG po ceni, cisto da se spomene. Mada i dalje skup u vecim dimenzijama.
U svakom slucaju nije nikakva prozivka niti vidim potrebu za teranjem maka na konac, ponadao sam se da Dule ima neki izvor informacija o povoljnijim cenama guma negde u zemlji. Kome smeta pokusaj diskusije neka se bavi necim drugim, nisu forumi sve u zivotu
U svakom slucaju nije nikakva prozivka niti vidim potrebu za teranjem maka na konac, ponadao sam se da Dule ima neki izvor informacija o povoljnijim cenama guma negde u zemlji. Kome smeta pokusaj diskusije neka se bavi necim drugim, nisu forumi sve u zivotu