Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od Iosis » utorak, 4. okt. 2011. u 00:23h

Ponekad, mada u posljednje vrjeme sve manje.
Valjda sam stariji, pa više nema ono: De evo neka ti se nađe za čokoladu. hahahaha
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » subota, 15. okt. 2011. u 20:30h

fancy piše:...
totti piše:Se Xpiria arc deluje sjajno, jos ako si u MTS-u thumbsuph , kod njih je povoljniji nego u Telenoru. Meni je samo, u ovom trenutku, bio malo "poskup", ali cu gledati da se castim sa njim za Novu godinu... :woohoo:
Upravo sam u MTS, tako da... videću kako (i da li) mi neke šeme "sa strane" budu išle, pa... ;)
Koje sam qrate sreće :suicide: Taman sam se odlučio da ih nazovem, poručim i sl. kad - nema ga više u ponudi :/
E, jbmti sebe neodlučnog :punnish:

Jel ima neko vezu u MTS..? lol
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » subota, 15. okt. 2011. u 20:42h

E jbg, u Telenoru imam veza kolk'o oces, ali u MTS-u :.!.: . Probacu ti nesto preko posla u pon-uto...
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 15. okt. 2011. u 20:42h

Ja imam samo u MT:L-u, moja dobra prijateljica radi tamo. mrgreen
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » subota, 15. okt. 2011. u 21:17h

Šta je MT:L ? :wtf:

totti

Poruka od totti » subota, 15. okt. 2011. u 21:20h

Ako se ne varam i ako mislimo na isto, Mtel je crnogorska mreza u vlasnistvu MTS-a.
Slika

fancy
Kontakt:

Poruka od fancy » subota, 15. okt. 2011. u 21:28h

I meni je fonetski palo na pamet M:TEL, al reko, nikad se ne zna, možda je neka Wireless M:ILF :P kombinacija ;)

totti

Poruka od totti » subota, 15. okt. 2011. u 21:34h

hahahaha hahahaha hahahaha
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 15. okt. 2011. u 21:36h

Ta tačno nije MT:L nego M:TEL, mreža iz Republiek Srpske u vlasništvu MTS-a.
Jeste MILF ali nije ono što vi mislite, perverznjaci jedni bezobrazni. :vid budale:

bozicboki91
Poruka: 457
Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h

Poruka od bozicboki91 » petak, 4. nov. 2011. u 21:47h

Koliko vredi Nokia 65 00 slide , nova polovna ...

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:16h

Posle par meseci koriscenja HTC sensation se pokazao izuzetno dobro. Bilo je par 'zaglupljivanja' gde je jedino pomoglo vadjenje baterije, ali sve u svemu izuzetno dobar uredjaj. Prilikom duze upotrebe dosta se greje i baterija traje jedva jedan dan (ako se dosta koristi). I to su za sada jedine mane koje sam uspeo da uocim. Nisam nesto opterecivao uredjaj aplikacijama i igricama jer nisam od onih koji 'trpaju' sve i svasta, ali sve sto sam instalirao (a toga ima oko 50 aplikacija) radi za svaku pohvalu.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

Scorpio 696
Poruka: 1377
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h

Poruka od Scorpio 696 » četvrtak, 1. dec. 2011. u 00:25h

totti piše:Uzeo sam SE Xpiria ray... :woohoo:
Prvi utisak - fenomenalan ekran :bravo:
Slika

Uploaded with ImageShack.us
Razmisljam o kupovini ovog SE-a
Sad moje pitanje je (mozda glupo)
da li poseduje i obican gps pored a-gps-a
Ovo je screen sa nokie E55 + garmin
Slika
Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 14. dec. 2011. u 18:35h

Ima i Xperia Ray integrisan GPS, A-GPS je samo dodatak.

Ja sam uzeo SE Xperia Pro i nisam se nimalo pokajao: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... o-3779.php
240e uz paket u Telenoru na 2 godine, 400e koliko kosta nov ne bih nikad dao za telefon :)
Ovako sam prodao moju Nokiu E72, dodao nesto i pazario Xperiu Pro.

Uslov prilikom kupovine je bio: qwerty + veci ekran. Android se tu nametnuo kao jedini izbor, jer samo HTC i SE su imali da se kupe kod operatera, a da imaju qwerty. Izbor mi je pao na HTC Desire Z + MTS ili SE Xperia Pro + Telenor. Odlucio sam se za ovo drugo, jer sam dosad bio u Telenoru i zadovoljan sam, plus mislim da je SE za nijasnu bolji telefon, a tek ce biti jer je nov i ima bolju podrsku. To u prevodu znaci da ce dobiti update za Android 4.0, dok HTC Desire Z nece.

Za sada su utisci odlicni. Aplikacija sam instalirao mozda 15, nemam vremena za vise, samo sam dodao ono sto mi je falilo, a da vec nije stiglo sa telefonom :) Sad samo da nadjem odgovarajucu aplikaciju kojom cu da izbrisem sva nepotrebna go*na koja su dosla sa njim, tipa jedno 10 fb aplikacija :suicide:
Telefon radi brzo, izrada je odlicna na moje iznenadjenje. Ocekivao sam da ce biti losija jer je ceo od plastike, a pre ovoga sam imao gore pomenutu Nokiu kod koje je izrada na veoma visokom nivou. Mehanizam izvlacenja je dosta cvrst i deluje mnogo kvalitetnije nego HTCov "Z" mehanizam. Ekran je fenomenalan s obzirom da nije AMOLED, bravia engine bas pomaze. Kameru nisam cestito ni probao sem neke nocne fotke koje su na moje iznenadjenje prihvatljivog kvaliteta, s obzirom da je u pitanju telefon. Navigaciju jos nisam probao jer nisam jos stavio iGo. Steta sto nema Garmina za Android, navikao sam se na njega, odlicno me sluzio.

Mane: tastaturi fali peti red. Nije ni ovako lose, ali ipak zahteva malo vise privikavanja da brojeve 1-2-3-4-5 sve pritiskate sa levim palcem, ili da radite gimnastiku sa desnim. Ali ovo je problem kod vecine telefona ovog oblika. Baterija uz propisno koriscenje traje 1 dan. Ali jbg to je mana svih androida. Da sistem nije java virtuelna masina na linux kernelu pa i da prodje to sto ekran trosi vise zbog velicine, ovako nema sanse da se aka a da traje duze. Ovo posle E72 veoma smara, tamo sam telefon stavljao posle 4-5 dana na punjac, ovde svako vece.
I jos jedna uslovno receno mana jeste sto hoce ponekad da se zagreje kad se gleda neki klip u vecoj rezoluciji, ali nije nista strasno niti previse primetno, a zimi cak i koristi :D
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 14. dec. 2011. u 18:43h

jao bre, pa ja ga gledo ovih dana. idelano da ga neko ima. nisu ga nesto stranci nahvalili,ali qwety je obavezan, a zatim i android,is to veci ekran. Ima neki samsung galaxy s2 sa tastaturom,al nisma vidoe kod nas. odo da jedme pa cu posle pogledma tvoj post na miru

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 14. dec. 2011. u 18:49h

Pitaj slobodno ako te nesto zanima rado cu preneti jos utisaka.

Na netu su jedino kenjali neso za bateriju i ponegde kako je kamera mogla biti bolja... Ali za kameru je meni to cist nonsense, kamera na telefonu sluzi da bude upotrebljiva kad ti zatreba, a ova je i vise od toga.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 14. dec. 2011. u 18:54h

Da, isto mi je spao izbor na par telefona, dva koje si naveo,i taj samsung koji nemoze se nadje. Inace, svaki review prica izgleda razlicito. Siguran sam da je kamera dovoljna za normalne stvari,a i ako se secam 720p je? Jel ima neki sa qwerty i android sa vecim ekranom,i dal si poredio taj ekran sa samungovim ekranima kao npr s2?

ebeš paket i ovako mi dolaze računi bezveze, volim kad kupim da platim odmah i ne razmisljam, nervriraju me krediti rate i slicno,a nasao sam ga na kupujem prodajem npr

http://www.kupujemprodajem.com/xperia-p ... id=6076111

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 14. dec. 2011. u 19:05h

Ovaj ti je isto 99% uzet sa Telenora samo sto je simfree. Svoj jos nisam probao da li je sim free, ali vrv jeste.

Ja sam uzeo za kes telefon, a i postpaid sam tek sad uzeo, tako da se meni svakako vise isplati ovako :)

Nisam ga poredio sa S2 jer je on totalno bio van moje cenovne moci + nema qwerty, a qwerty tastatura mi je bila OBAVEZNA.
Ekran je skroz odlican, ne znam sta ce nekome vise od ovoga na telefonu. Pixel ne mogu da vidim svakako, a boje su odlicne i na 50% brightnessa, na 100% izbija oci :)

Kamera za snimke nemam pojma kakva je, nisam je koristio :D Kazem ti, mozda sam samo nekoliko fotki ispucao usput, kamera mi je nebitna stavka. Mnogo je bitnije da ima LED blic koji mogu da koristim kao lampu :)

Pored HTCa, SEa, Samsunga (koji ni ja nisam nasao) imas i Motorolu Droid 3 - ako mozes to da nabavis, kupi nju. Ja bih to uzeo da je bila u ponudi kod nekog operatera, samo je problem sto je generalno nema u Evropi. Mislim da je to najbolji qwerty android trenutno.
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 14. dec. 2011. u 19:17h

+1 za Droid 3, a generalno je nema u Evropi jer je u pitanju američka oznaka modela... ovamo se zove Milestone 3. lol

Čekam Deda Mraza da donese pare (ko jb poklone) pa ću da vidim šta od ta dva mogu da pazarim... meni je "prvi pik" Motorola, ali ako je ne bude obradovaće se Telenor. mrgreen
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 14. dec. 2011. u 19:17h

jel se motaš po gradu nekada sa 10 ak minuta viška vremena da pogledam live kako izgleda. ne žurim se ja u stvari za tel,nego je ova nokla n97 spora i drndava,uzeo sam je odavno kad se pojavila i od onda,me sve više i više nervira. spora je....to je bitno za telefon da brzo otvara menije. (nokaja pravi probleme samo, zna će Goran na šta mislim . U sustini bi vole telefon koji ima sve kao nokia ali da radi. Ona ima led blic,al to toliko bagira da sam odustao i od lampe. Vidim da je i radio prestao da radi. Jedino sto moram da se odreknem sekundarne kamera). neverovatno je da dok žvaćem pizu,uzeo sam malo da gledma telefone i ti naletiš sa ovim postom a bas je on pao u izbor. takodje je izbor i na motorola milestone ako se ne varam.

EDIT: Ulete mi Bojan (mislim samo na post ovde), eto objašnjenja za ime motorle, jer sma bas nju gledao. Imam ljude u USA i EU i mozda bi mogo da je nabavim. Dal je vredno zezancije?

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 14. dec. 2011. u 19:21h

@Bojan... potatoe, potato :D

@RS
Ne znam sta da ti kazem, meni se ona najvise svidela i po review-ima i generalno kao najbolji qwerty android. Ja nisam hteo da je nabavljam od preko jer mi je ipak bitno da garancija bude ostvariva, tako da sam uzeo SE i nisam se pokajao.
Motorolina (velika) prednost je peti red tastera. Bar je meni to prednost :) Ostalo manje-vise, slicno je :D
Fiesta!!

totti

Poruka od totti » sreda, 14. dec. 2011. u 19:34h

Gde spominjete Motorolu i diskutujete o njenom kvalitetu :) .
Ocekujem da se sad javi nas drug Talle i da napljuje SE... hahahaha
Naravno, salim se. Talladega, pozdrav thumbsuph
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » sreda, 14. dec. 2011. u 19:42h

@Dule: Generalno jeste paradajz=rajčica, mada Ima malih razlika: Droid podržava i CDMA mreže, dok je Milestone kompatibilan samo sa GSM sistemom.

@RS: Što se mene tiče, specifikacije govore sve... nisam imao doduše prilike da se igram Droid-om/Milestone-om u 3. verziji, ali je v1 na mene ostavio vrlo-vrlo dobar utisak (mislim da sam već dojadio pričajući o tome). Ako budeš imao neku opciju za nabavku (pošto ih kod nas ima samo kada neko donese po neki primerak) voleo bih da se čujemo i da eventualno napravimo dil za to.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 14. dec. 2011. u 19:43h

totti, verujem da si upoznat ,ali za svaki slucaj:

http://www.rondejeremy.com/

totti

Poruka od totti » sreda, 14. dec. 2011. u 19:47h

Legenda thumbsuph
Slika

miske17
Poruka: 278
Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h

Poruka od miske17 » sreda, 14. dec. 2011. u 22:50h

ima par dana kako sam uzeo Nokiu n97mini i zadovoljan sam. samo mi je baterija minus, moram da nadjem neku povecanog kapaciteta. ova uz redovne pozive i poruke max 2 dana.
Mnogo mi se svidja kombinacija touch-a i qwerty tastature.
Fiat Bravo 1.6 16V BlackInk

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“