1981 Granada Mk3 Ghia X
- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
Re: 1981 Granada Mk3 Ghia X
otkud sad ova crvena granada?Zar tvoja ne bese crna? Nisam bas u toku
Srecno u radovima 
FORD S-MAX 2.0 TDCI 140KS 2008
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Crna je izgleda stajala u moru
pa sam uzeo drugu školjku.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Meni grehota staviti obicnu crnu kad vec ulazes toliki trud 
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1696
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pa kad je auto crn onda moze sam da smirgla sajtne i posle da ih presprica cnim sprejom 
rust is not a crime
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma ta Granada izgleda odlično u crnoj boji, pravi neki mafijaški auto.
Kad to sve središ Krstiću kidnapovat ću ti svu rodbinu i onda ja tebi rodbinu, ti meni Granadu.
Kad to sve središ Krstiću kidnapovat ću ti svu rodbinu i onda ja tebi rodbinu, ti meni Granadu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2799
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Kad se posao privede kraju, moraćeš me provozati Granadom, jer je to moj omiljeni model (iz mlađanih dana).
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
imam sad i ovde dilerske popuste na znas kakvu robu da ti ne bude dobro, juce sam upoznao i glavnog dilera za lamburghinije ovde.
Pitanje broj jedan - jel moze da se dobije ceo u mat boji rdje, kaze covek mozes da ga dobijes i sa prelazima rdje u jedno 30 nijansi, takve oni dilere imaju, a o farbaru da ne pricam, cena cista sitnica ... tako nemoj mnogo da se bunis.
Inace od `tasta` prijatelj vozi ratroda mnogo opakog, a on dosao sa njim u predstavnistvo, mi se ispricasmo sa njim silno,a on ga non stop merka i dobacuje "jel moze jedan dzabe,ako ga dobijem na 1/4 milje" ,misli na lamba
farbu kupujes u ponedeljak sledeci najverovatnije i ostali prateci materijal koji ti je potreban iz farbare, pitaj burazera srdjanovog sta mu sve treba,napravi specifikaciju

Pitanje broj jedan - jel moze da se dobije ceo u mat boji rdje, kaze covek mozes da ga dobijes i sa prelazima rdje u jedno 30 nijansi, takve oni dilere imaju, a o farbaru da ne pricam, cena cista sitnica ... tako nemoj mnogo da se bunis.
Inace od `tasta` prijatelj vozi ratroda mnogo opakog, a on dosao sa njim u predstavnistvo, mi se ispricasmo sa njim silno,a on ga non stop merka i dobacuje "jel moze jedan dzabe,ako ga dobijem na 1/4 milje" ,misli na lamba
farbu kupujes u ponedeljak sledeci najverovatnije i ostali prateci materijal koji ti je potreban iz farbare, pitaj burazera srdjanovog sta mu sve treba,napravi specifikaciju
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1696
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
moram samo da dodam da je granada teska koliko je i luksuzna 
p.s. jel se prica slucajno o srdjanu iz spietzheckera?
p.s. jel se prica slucajno o srdjanu iz spietzheckera?
rust is not a crime
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ovde se ne zna ko gura a ko zateže ručnu, "čekaj polako imaš još 30 cm" a ono u stvari dva metra

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Kako svašta nešto u životu ne biva onako kako planiramo ili kako bismo voleli da bude, moramo se nekih stvari odreći ili promeniti planove. Pošto sam propustio priliku da izregulišem papire, a i u poslednjih godinu i po dana radna nedelja od 60 do 70 sati mi malo toga dozvoljava kao slobodnu aktivnost, rešio sam da priču oko ubacivanja motora, farbanja i pakovanja Granada 2u1 privedem kraju bez kraja, u smislu da ide sve na kilo, s tim da će se sa crne sačuvati sve ono što je dobro i retko.
Tema ide pod lock, u iščekivanju nečeg "novog"....
Tema ide pod lock, u iščekivanju nečeg "novog"....
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.