Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Takodje!knez91 piše:ovako ako bi isli novosadjani i ja bi najverovatnije isao....
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ti si definitivno moj idolIosis piše:Totti ja sam jako bolestan čovjek, sve me nešto žiga, boli, evo baš neki dan jedva sam ustao iz kreveta.
Nemo' te 25 i 55, to je tanko, daj neš' 30-35 malo jače da se ima šta uhvatit'.![]()
Ja bih išao, ali zavisi od situacije.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Dva skupa smo odradili, da ne zaboravimo onaj od zimus, u Januaruknez91 piše:(ovo je iz iskustva, i mi smo ove god prvi put org skup u ns-u)
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam