Ne verujem da postoji generalna cifra ni preko ni ovde, ni za dizel, ni za benzinac.
Neko predje godisnje 30K neko predje 5K.
Ja sam do proletos prelazio skoro 90Km dnevno samo do posla i nazad, svakog dana, al od kad je proradio BG-voz prelazim 2km do zeleznicke stanice i nazad.
Prve tri godine kad sam uzeo auto prelazio sam po 35K godisnje, al mi je posao bio takav. Posle se to smanjilo na oko 15-20, pa opet povecalo na oko 30, a sad ce izgleda da se smanji drasticno na 10-tak verovatno i manje (joooj sto mi se obradovao novcanik

).
Niko nije imun na vracanje kilometraze, ali ipak je godiste to koje diktira cenu, tako da je razlika u ceni izmedju automobila koji su isto godiste a presli 150 ili 200 ili 250 jako mala, kada pricamo o starijim automobilima.
Ne kazem da toga nema, daleko od toga, ali ne vidim zasto je nemoguce da neko stvarno ima auto koji je presao toliko koliko pise, pogotovu ako za to ima i neki dokaz, tipa servisne knjizice (znam da se i one falsifikuju...).
Sad ne mogu tacno da se setim, ali cini mi se da je u brif upisivana kilometraza prilikom promene vlasnika, pa ako ih je bilo nekoliko na osnovu toga moze da se takodje napravi neka procena.
Ima ljudi koji cuvaju kompletnu dokumentaciju, racune sa svih servisa (sto uopste nije lose), cak recimo detaljno upisuju kada su, na kojoj kilometrazi i gde sipali gorivo. Verovao ili ne i ja to radim mada vec dosta dugo nisam uneo podatke u racunaljku. U sustini je jednostavno samo na fiskalnom racunu upises kilometrazu na kojoj si sipao i X ako nisi, odnosno striklu ako si napunio rezervoar, i gurnes u kasetu. Jednom u par meseci sednes i ukucas (cenu i kolicinu goriva imas vec ispisane na fiskalnom).