T A X I - šta sve mogu
- adam
- Poruka: 290
- Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 01:22h
Re: T A X I - šta sve mogu
Gledao sam ih u Grčkoj, Turskoj, Makedoniji, Mađarskoj... Svuda su isti! Ulice su njihove! Tretiraju ih kao svoje radno mesto i ne hebu ostale učesnike u saobraćaju 2%. Usporavaju ili koče samo ako je njihov auto ugrožen uz salve psovki, pretnji, buke...I kad probaš da im sviraš još hoće i da se tabaju!
Mislim, ni u kom slučaju ne opravdavam incident u Zvezdarskoj šumi od prošle nedelje ni ludaka sa bombom, ali s vremena na vreme zapretiti im i zaplašiti ih malo, nije na odmet!
Mislim, ni u kom slučaju ne opravdavam incident u Zvezdarskoj šumi od prošle nedelje ni ludaka sa bombom, ali s vremena na vreme zapretiti im i zaplašiti ih malo, nije na odmet!
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
MEni u principu ne smeta kako voze.
meni smeta kako se parkiraju tamo gde su taksi stanice. bar ovde u krusevcu. Cesto urnisu saobracaj u toj ulici i ulicama koje zavise od iste.
Skoro su stali dvojica pricaju jedan pored drugog, ovaj parkiran ovaj zauzeo traku i dernjaju se preko prozora. Napravio se red iza lika 10 automobila. Svi mu trube njega boli ku*ac. I sto je najjache to je uradio 5 metra isrped raskrsnice, ako ne i manje.
A to ponasanje kak ovoze i mogu da razumem. Iskreno po ceo dan su na ulici, i ima ih dosta. Mislim da nisu nista manje bezobrazniji od onih drugih koji su profi vozaci Tipa... kamiondzije koje prevoze leba, ili pak obichnih tipa riba koja se sminka i vozi.
Naravno ne volim da generalizujem znam taksista koji su ko lebac i u saobracaju i kada parkiraju, a znam i divljake ( jedan moj rodja ) kojima ne bih dao ni da se voze na suvozackom.
meni smeta kako se parkiraju tamo gde su taksi stanice. bar ovde u krusevcu. Cesto urnisu saobracaj u toj ulici i ulicama koje zavise od iste.
Skoro su stali dvojica pricaju jedan pored drugog, ovaj parkiran ovaj zauzeo traku i dernjaju se preko prozora. Napravio se red iza lika 10 automobila. Svi mu trube njega boli ku*ac. I sto je najjache to je uradio 5 metra isrped raskrsnice, ako ne i manje.
A to ponasanje kak ovoze i mogu da razumem. Iskreno po ceo dan su na ulici, i ima ih dosta. Mislim da nisu nista manje bezobrazniji od onih drugih koji su profi vozaci Tipa... kamiondzije koje prevoze leba, ili pak obichnih tipa riba koja se sminka i vozi.
Naravno ne volim da generalizujem znam taksista koji su ko lebac i u saobracaju i kada parkiraju, a znam i divljake ( jedan moj rodja ) kojima ne bih dao ni da se voze na suvozackom.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- debelizmaj
- Poruka: 17
- Član foruma od: sreda, 7. jul 2010. u 01:21h
ima skroz korektnih ljudi, ali imaš seljačina (seljaci su dobri vredni ljudi, seljačina je nešto drugo) i budala kao i svugde ...
omiljeni sport im je uvaljivanje i guzenje gde im mesto nije, dok sam vozio jeep kockicu, napred sam ima push bar, nesto ispod 100kg čelika (ne aluminijum) nego
čelik ali sam uvek propuštao druge čak i kad sam u pravu, sklanjao klincimana skuteru jer po meni je bolje da me prodje nego da gledam ‚‚gde je oko mene‚‚ i da
ga nevidim (pu pu pu), na pešačkom stanem, ne mi teško, vozio sam automatika, pa sam se igraš gas/kočnica za to kratko zaustavljanje u svakom slučaju vožnu sam
posle GSi-a (malo žešće) prilagodio grdosiji od skoro 2t itd .. i onda se pojavi neki pametnjaković u nekom polu raspadu koji usput bude bezobrazan ... e onda ja
uvek mogu budem veći mangup pa ih upoznam sa čelikom, pogodnom na sva četri, reduktorom i močnim Nm pri 3964 cc i 182 konja pa bude malo guranje, ono ja se
malo prislonim pa mu sa nosachima recovery point ( parče čelika koje viri malo iz branika napred za koje te kače kad te izvlače iz blata, vrlo jako...) na njegov prednji
deo, malo mu udjem napred u branik i lagano pustim da ga lagan gas gura ka nazad, to sto je on digo ručnu ili pokušao da se gura, to je samo njegov problem ... onda ja
njega lepo izguram natrag iz te jednosmerne ulice, moje recimo gde živim, pa ga vratim u bulevar i ostavim da razmišlja o tome šta je uradio i odem dalje svojim putem ...
takvi likovi bude ono najgore u meni
po pravilu što veči krš to obesniji taksista, kad vidiš da neko vozi pristojno obučen, da mu je auto čist i uredan sa takvim likovima
nikad nisam imao problema
...
omiljeni sport im je uvaljivanje i guzenje gde im mesto nije, dok sam vozio jeep kockicu, napred sam ima push bar, nesto ispod 100kg čelika (ne aluminijum) nego
čelik ali sam uvek propuštao druge čak i kad sam u pravu, sklanjao klincimana skuteru jer po meni je bolje da me prodje nego da gledam ‚‚gde je oko mene‚‚ i da
ga nevidim (pu pu pu), na pešačkom stanem, ne mi teško, vozio sam automatika, pa sam se igraš gas/kočnica za to kratko zaustavljanje u svakom slučaju vožnu sam
posle GSi-a (malo žešće) prilagodio grdosiji od skoro 2t itd .. i onda se pojavi neki pametnjaković u nekom polu raspadu koji usput bude bezobrazan ... e onda ja
uvek mogu budem veći mangup pa ih upoznam sa čelikom, pogodnom na sva četri, reduktorom i močnim Nm pri 3964 cc i 182 konja pa bude malo guranje, ono ja se
malo prislonim pa mu sa nosachima recovery point ( parče čelika koje viri malo iz branika napred za koje te kače kad te izvlače iz blata, vrlo jako...) na njegov prednji
deo, malo mu udjem napred u branik i lagano pustim da ga lagan gas gura ka nazad, to sto je on digo ručnu ili pokušao da se gura, to je samo njegov problem ... onda ja
njega lepo izguram natrag iz te jednosmerne ulice, moje recimo gde živim, pa ga vratim u bulevar i ostavim da razmišlja o tome šta je uradio i odem dalje svojim putem ...
takvi likovi bude ono najgore u meni

nikad nisam imao problema

nema to sto fabrika sastavi da ja nemogu da rastavim !:)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Predpostavljam da vas većina zna sutra počinje Exit u Novom Sadu, stranaca sa autobuske i željezničke stanice ko mrava. Napravili se divlji taksisti pametni pa stali u potkovicu i samo klepaju žrtve. Naiđe policija umjesto da ih kazni samo ih rastjera. Pa eto njih za pola sata opet.
Shvatam da su ti ljudi došli da zarade koji dinar u ovoj besparici, ali de ona nek ne deru 1000 dinara do kampa, kada bi regularna cjena bila 200-300 dinara.
Pošto su bezobrazni treba ih najgore kaznit.
Shvatam da su ti ljudi došli da zarade koji dinar u ovoj besparici, ali de ona nek ne deru 1000 dinara do kampa, kada bi regularna cjena bila 200-300 dinara.
Pošto su bezobrazni treba ih najgore kaznit.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kada su stranci u pitanju neka ih deru slobodno. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Aj što deru engleze, ali oderaše i naše ljude iz drugih gradova.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Al' najjaci su mi bili ovi "divljaci" iz registrovanih taxi sluzbi (tipa nacionalni taxi). "E znas ne radi mi taksimetar ne moze da se konektuje na gps, ali sad su zatvorili prolaz pored tvrdjave, pa mora da se ide skroooz okolo, videces, a to kosta 400-500din". Naravno to mi je rekao tek posto sam sem i krenuo da se vozim, do tada su svi iz nacionalnog taxija vozili po taksimetru. Mislim se u sebi pi*ka ti materina, prodajes mi muda za bubrege, ali mi se zurilo do grada pa nisam mogao da cekam na drugi. Inace voznja kosta mozda 50-60din skuplje od standardne, njemu je to 200-300.
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pa i muda su neki bubrezi. 
Al kad sam se ja sa jednim taksistom ubedjivao da tramvaji idu do Jajinaca, ja čekam prvi jutarnji tramvaj kod Karadjordjevog, a on padobranac nailazi, staje i pita me da li hoću vožnju bez taksimetra, za relaciju do mene mi je tražio 400 din (koje sam ja u sebi odmah preračunao u plin
), rekoh neka hvala sad će tramvaj da mi naidje, a on će "pa ne idu tramvaji do Jajinaca" idu, ne idu, more idu rekoh idu, kako idu, pa lepo prijatelju ja se već više od deset godina vozim tramvajem do Jajinaca, on me čovek belo gleda :-| 

Al kad sam se ja sa jednim taksistom ubedjivao da tramvaji idu do Jajinaca, ja čekam prvi jutarnji tramvaj kod Karadjordjevog, a on padobranac nailazi, staje i pita me da li hoću vožnju bez taksimetra, za relaciju do mene mi je tražio 400 din (koje sam ja u sebi odmah preračunao u plin

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- bojan43
- Poruka: 20
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 18:27h
E zato lepo imas svoja kola i na taksi zaboravi 

smrt fasizmu,sloboda cacak 2:0
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Au sinovac, odakle si izbunario ovu temu da je povampiriš posle godinu i kusur dana. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- bojan43
- Poruka: 20
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 18:27h
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
... Pa ce da stavim jos dva dece u skolu od sutra... Od sutra obavezno ce da ide i ovaaaa.. ne, ova ne... ona druga.. Bicaa i ona Djeljana ce da ide, ova ce da ide u skolu. I ovaj sin moj.. i vise niko nece da ide. Ovi su mali jos, za skolu, znas.
Inace sam od taksista iz Nacionalnog taxija na ovogodisnjem exitu cuo da ce taxi i u NSu da poskupi.
Inace sam od taksista iz Nacionalnog taxija na ovogodisnjem exitu cuo da ce taxi i u NSu da poskupi.
Fiesta!!
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
dule0911 piše:... Pa ce da stavim jos dva dece u skolu od sutra... Od sutra obavezno ce da ide i ovaaaa.. ne, ova ne... ona druga.. Bicaa i ona Djeljana ce da ide, ova ce da ide u skolu. I ovaj sin moj.. i vise niko nece da ide. Ovi su mali jos, za skolu, znas.

- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
..ali pisanje..dule0911 piše:ne, ova ne