Biciklizam i biciklisti medju nama :)
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Biciklizam i biciklisti medju nama :)
Potpuno genijalno! 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Lale
- Domacin foruma
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Za večeras sam prešao 73 kilometra, NS - Temerin - NS + gradska vožnja. Ali to ne bih uspio da nisam kod ssf01 uzeo aditiv u narodu poznat kao loza.
Količina unučić. Sve je bilo dobro do 70 kilometra, a onda je aditiv počeo da popušta i jedva sam se dovukao do kuće. Počelo mi se nesvjestiti, a jedva sam gledao sve mi mrak pada na oči.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
pa sto se ne javi da si bio u temerinu da popijemo po nesto... 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Losis
Sta si tamo trazio?
Sta si tamo trazio?

- Iosis
- VIP
Nisam imao vremena, krenuo sam u 5, išao sam kod druga slomio nogu pa je u gipsu. Mislio sam se zadržati kod njega sat i po - 2 sata pa nazad. Do tamo mi treba otp. sat i nazad bih krenuo oko pola 8 - 8. Ali jebeni vjetar u čelo me Je*o na Šančevima nisam mogao brže od 22 km/h. Dignem na 27 ali hoću da crknem. E onda sam vidio onog Capri-a, tamas stao da ga slikam kad izlazi čovjek iz kapije. Reko sad će počet da galami.
Kad ono ispričasmo se 15 minuta sigurno možda i više. Ušao kod njega u kancelariju pokazivao mi slike sa okupljanja vlasnika Capria u Balatonu.
Tako da sam nazad pičio Šančevima opet po mraku. I zamalo da zveknem, konjina mi ide u susret i naravno svjetla nisu naštimana tj. desno dobro baca, ali zato lijevo u nebesa. I ne vidim kud idem samo sam odletio u neku rupu na bankini i počeo da vatam travu jedva se izvučem.

Tako da sam nazad pičio Šančevima opet po mraku. I zamalo da zveknem, konjina mi ide u susret i naravno svjetla nisu naštimana tj. desno dobro baca, ali zato lijevo u nebesa. I ne vidim kud idem samo sam odletio u neku rupu na bankini i počeo da vatam travu jedva se izvučem.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Bio si kod Robike a nisi došao kod mene na
Jel si video kakav motor ima Capri?

http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- Iosis
- VIP
Drugom prilikom svratim i kod tebe. 
Nisam gledao pod haubu ali mi reče da je unutra 2.0 V6.

Nisam gledao pod haubu ali mi reče da je unutra 2.0 V6.
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Iosis: vozio sa kolegom, isli na Avalu zemljom, pre jedno 4-5 god letnje vreme, covek stvarno utreniran i seli u Carapicev brest, on popio dva piva - dosao do Trosarine i kolabirao. Jedva se peske dovukao do kuce, krv na nos, ode do lekara i isprica mu sta je radio i covek ga izbaci napolje uz sledecu konstataciju: alkohol vezuje vodu pa jos fizicka aktivnos i eto ti dehidracije misica - pocnu da otkazuju. Znaci dva piva za 10 km ili jedno unuce ...
- Iosis
- VIP
Samo znaš šta je tu čudno, kada popijem, znači ne mnogo to je bilo unuče, imam osjećaj da imam više snage i ne umaram se mnogo. Ali izgleda to kasnije stigne.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
U startu te nahrani malo šećer, malo krv jače prostruji, ali onda kreće dehidratacija...
pozdrav, Bojan

- Lale
- Domacin foruma
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne ispratih ranije ovu temu... kakve su ovo špijunske fotografije... lele leledax92 piše:Danasnja voznja: Ostruznica-Zeleznik- Resnik- Pinosava- jezero Tresnja-Pinosava- Rakovica- Ada (Bez nje nikako)- Ostruznica.
Predjeno oko 87 km, cista voznja oko 3.5 h
A i vidim neku belu ladju u omiljenom drustvu.http://www.dodaj.rs/f/30/YF/3Fms0IJ3/abcd0007.jpg

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
@Dax92Markedjani piše:Ne ispratih ranije ovu temu... kakve su ovo špijunske fotografije... lele leledax92 piše:Danasnja voznja: Ostruznica-Zeleznik- Resnik- Pinosava- jezero Tresnja-Pinosava- Rakovica- Ada (Bez nje nikako)- Ostruznica.
Predjeno oko 87 km, cista voznja oko 3.5 h
A i vidim neku belu ladju u omiljenom drustvu.http://www.dodaj.rs/f/30/YF/3Fms0IJ3/abcd0007.jpg
Evo tebi jedan X

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ali uf sto scorpio izgleda dobro, sinoc sam ga opet video, bas mi se dja!
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Večeras jedna situacija.
Vozim bulevarom Cara Lazara desnom stranom ka Telepu. Pošto sa te strane je staza isprekidana mrzilo me da se penjem na stazu, pa opet silazi, a baš mi se nešto cjepalo. Izađem na kolovoz, vjetar u leđa pičim 44. Vozim srednjom trakom jer su krajnjom desno parkirana auta. Sustižem neki nabudženi Golf 2 koji se ispred mene nešto spora i nećka da li da skrene desno ili ne. Prelazim u krajnju lijevu jer je bila apsolutno prazna kako bih ga obišao, u tom taj lik daje gas i ne da mi da ga obiđem. Već sam mu došao u ravan sa prednjim branikom i moj brzinomjer pokazuje 48 km/h. Pošto je već kraj i treba da idem desno, popuštam i puštam ga, gledam ga i on se izbuljuo u mene
I moja je greška što sam išao kolovozom, ali i on sere prvo se nećka i vuče se 10 na sat, pa kad sam ga počeo obilaziti onda je opičio po gasu.
A takođe sam danas hvatao zavjetrinu iza gradskog autobusa pa sam pičio iza njega 48 km/h.

Vozim bulevarom Cara Lazara desnom stranom ka Telepu. Pošto sa te strane je staza isprekidana mrzilo me da se penjem na stazu, pa opet silazi, a baš mi se nešto cjepalo. Izađem na kolovoz, vjetar u leđa pičim 44. Vozim srednjom trakom jer su krajnjom desno parkirana auta. Sustižem neki nabudženi Golf 2 koji se ispred mene nešto spora i nećka da li da skrene desno ili ne. Prelazim u krajnju lijevu jer je bila apsolutno prazna kako bih ga obišao, u tom taj lik daje gas i ne da mi da ga obiđem. Već sam mu došao u ravan sa prednjim branikom i moj brzinomjer pokazuje 48 km/h. Pošto je već kraj i treba da idem desno, popuštam i puštam ga, gledam ga i on se izbuljuo u mene

I moja je greška što sam išao kolovozom, ali i on sere prvo se nećka i vuče se 10 na sat, pa kad sam ga počeo obilaziti onda je opičio po gasu.
A takođe sam danas hvatao zavjetrinu iza gradskog autobusa pa sam pičio iza njega 48 km/h.

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nisi ti tu nista pogresio, on je de*il.
Mrzim ljude koji dodaju gas kad ih neko drugi obilazi, klasican srpski sindrom "sad cu ja tebi da pokazem"...
Mrzim ljude koji dodaju gas kad ih neko drugi obilazi, klasican srpski sindrom "sad cu ja tebi da pokazem"...
Fiesta!!
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
A jako je pokazao biciklisti iz auta... Ljakse... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Iosis
- VIP
Uzeo sam nove kočnice, Avid BB5, uskoro montiranje.

- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
[youtube][/youtube]
boost is automotive equivalent of cocaine
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
milane ciji je ono tocak
(molimo kolegu Iosisa da ne komentarise video )

(molimo kolegu Iosisa da ne komentarise video )

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
Auuu bem ti sve šta li je onim jadnicima u glavi u tom trenutku kad shvate da im je otpao prednji točak i da će da zveknu.
Eto kolge Iosis neće komentarisati video.

Eto kolge Iosis neće komentarisati video.

- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
[youtube][/youtube]
boost is automotive equivalent of cocaine