Uštedeću vam odgovor na pitanje da li znate šta predstavlja ovo na slici,a vezano je za ovu temu. Komična situacija na kraju.
Vraćam se malopre kući, 4 trake, nema pešačkog, meni zeleno, idem, kada neki majmun istrčava da pretrči sve 4 trake, pri tome jasno me vidi,ali je zapeo da to uradi. Ja morao na kočnicu iako ne idem brzo,morao sam i istovremeno na sirenu dok sma kočio. Prolazim pored njega kad on krene mene da psuje, što naravno čujem i razumem jer mi je otvoren krov. Odgovorim ja njemu odgovarajuće dok nastavljam dalje, kad tip krene zamnom da trči. Pošto me već iznervirao neki taksista debeli i glupi sam kim sam se prethdno napušavao (idjot, smeta mu što ja idem ulicom sa prvenstvom,pa nešto neguduje i sere,a mora da čeka da svi prođemo ali je valjda de*il zamislio da je to više nego što može da čeka),nisam višeo imao zadršku i na 15 ak metara odatkle nađem parking i zaustzavim auto dok ovaj trči ka meni. Ostavim ga upaljenog , i krenemnapolje a ovaj već skinuo majicu (kao oni youtube strretfight klipovi) i stiže me i baca je prema kolima i kreće. Ja prema njemu da ga odurnem do kola ,kad on krene da se povlači. Vidim ja nešto u njegovim očima il strah ili je pripit. Pitam ga jel si pijan idjote, a on kaže jesam

Ja ga drmnem samo po rukama da ih spusti iz garda i kažem mu da će naići na nekoga koga boli uvo dal je pijan ili laže da je pijan,i da zna da kada pretrčava ulicu po mraku, vozač može da ga nevidi i pokupi lako....kad on kaže..hvala, fer si! WTF? (do malopre me jurio) ...i ja odem, i parkiram se,kad imam šta da vidim. Ostala mu majica na mom gepeku iz trentutka kad je nasrtao

bilo bi odlično da možemo videti kako kući objašnjava ženi ili devojci zašto je došao go do pola.