Ford Probe GT mk1
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Ford Probe GT mk1
pa gledaj ako ima veliku dusu onda mi je jasno ali ako ne onda stvarno nema potreba za tim (mislim kocenjem
) 
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Da cujem misljenja i glasove. Prva ili druga slika? Jel moze to tek tako da se ofarba?

- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A kako si, živ ti ja, naumio da od žute dobiješ srebrnu/belu/sivu (odabrati po nahođenju) providnu površinu?
Inače, nemam ništa protiv tih žutih žmigavaca, taman razbijaju monotoniju. Bez toga mi deluje nekako bezlično.
Inače, nemam ništa protiv tih žutih žmigavaca, taman razbijaju monotoniju. Bez toga mi deluje nekako bezlično.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
jedino da menjas skroz, mada to verovatno postoji da se kupi....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne znam, radi šta hoćeš, ali meni obe varijante izgledaju dobro. 
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- KnezicDex
Nemam pojma. Mozda spremoj preci? Ne znam, zato i pitamBojanM piše:A kako si, živ ti ja, naumio da od žute dobiješ srebrnu/belu/sivu (odabrati po nahođenju) providnu površinu?
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne mozes sprejom jer ti bi u ovom slucaju trebao neki beli sprej, a to svakako opet nece biti zuta (niti ja znam da se prodaje beli sprej). Jedino resenje jeste da od preko (USA) narucis bele migavce, posto sumnjam da ces kod nas naci.
Inace je meni u obe varijante lep, a i ovako kako je trenutno je extra
Inace je meni u obe varijante lep, a i ovako kako je trenutno je extra
Fiesta!!
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pa ja još nisam čuo za sprej koji oduzima boju, a nešto mi se čini da bi prelazak nekom svetlom varijantom boje izgledao malo dreš.
Možda je opcija crni sprej za štopaljke, ali to nije efekat kakav (čini mi se) želiš da postigneš, a kako to izgleda možeš da vidiš u svom postu sa početka teme... sa napomenom da na sivom auto to još pomoz-bože ima logike, a da ne znam koliko bi bilo lepo da skroz ucrniš svoj.
Mada, to je samo moje mišljenje, ne moraš da ga uvažiš ako se to kosi sa tvojim ukusom.
@dule0911: viđao sam ja prešpricane plastike svetala u razne boje, uključujući sjajnu crnu, belu, srebrnu... pošto se u suštini radi o boji koja je smućkana tako da ima mnoooooogo providnog emajl laka i trunku (10-30%, zavisno od potreba) boje, i koja se nanosi u "magli". bilo koji iskusniji farbar može da zameša faktički koju hoćeš kombinaciju. E sad, koliko to "dobro" izgleda, to je već krajnje individualna stvar.
Možda je opcija crni sprej za štopaljke, ali to nije efekat kakav (čini mi se) želiš da postigneš, a kako to izgleda možeš da vidiš u svom postu sa početka teme... sa napomenom da na sivom auto to još pomoz-bože ima logike, a da ne znam koliko bi bilo lepo da skroz ucrniš svoj.
Mada, to je samo moje mišljenje, ne moraš da ga uvažiš ako se to kosi sa tvojim ukusom.
@dule0911: viđao sam ja prešpricane plastike svetala u razne boje, uključujući sjajnu crnu, belu, srebrnu... pošto se u suštini radi o boji koja je smućkana tako da ima mnoooooogo providnog emajl laka i trunku (10-30%, zavisno od potreba) boje, i koja se nanosi u "magli". bilo koji iskusniji farbar može da zameša faktički koju hoćeš kombinaciju. E sad, koliko to "dobro" izgleda, to je već krajnje individualna stvar.
pozdrav, Bojan
- dax92
-

- Poruka: 7676
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Da se ja pitam- zuto
Nekako razbija monotoniju, a i beli migavci su poprilicno cesti. Ne bezi od fabrikane!

Nekako razbija monotoniju, a i beli migavci su poprilicno cesti. Ne bezi od fabrikane!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- KnezicDex
Ostavicu kako jeste. Imam pametnije stvari da odradim 
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21712
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Čekirao sam us ebay i švapski ebay i generalno 0 poena da se kupe beli ili smoked migavci...
Ne diraj ništa
Da ima recimo da se kupe beli migavci pa da ih sa sprejem za zatamnjivanje blago zatamniš i dobiješ smoke varijantu... to bi ti fino izgledalo.
Ali ovako sa narandžastim migavcima jedino možeš debelo da ih zacrniš (to bi ti dodatno zatvorilo auto)... inače ako blago zatamniš narandžaste migavce to ružno izgleda.
Ne diraj ništa
Da ima recimo da se kupe beli migavci pa da ih sa sprejem za zatamnjivanje blago zatamniš i dobiješ smoke varijantu... to bi ti fino izgledalo.
Ali ovako sa narandžastim migavcima jedino možeš debelo da ih zacrniš (to bi ti dodatno zatvorilo auto)... inače ako blago zatamniš narandžaste migavce to ružno izgleda.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5098
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Ovaj Ford je lep pa je lep,koje god zmigavce da stavis
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ovi zuti su mi vise oldschool,da se ja pitam ne bih nista menjao. I jos jednom da pohvalim felne,odlicno su mu legle. 
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
koliko mi se cini tvoj je bas za usa trziste (mozda je vec i receno negde) i iskreno ne volim taj njihov fazon da napred moraju da budu zute pozicije ili macije oci, vidis neki audi R8 ili novi cls ili A8 svugde belo od xenona i dioda i onda moraju da tako lep far upropaste sa zutom flekom..ali tvom to stoji, sto kaze Kubura oldschool 
- KnezicDex
Kao sto rekoh, Probe mk1 se pravio samo u USA.
- mbole
- Poruka: 15169
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Zuti izgledaju lepse. Sto bi rekle zene: "otvara ga u struku" 
Ovi beli deluju nekako tunjavo, bledunjavo...
Verovatno bi na nekoj drugoj boji beli stajali bolje, ali na ovoj crnoj zuti su bas legli.
Ovi beli deluju nekako tunjavo, bledunjavo...
Verovatno bi na nekoj drugoj boji beli stajali bolje, ali na ovoj crnoj zuti su bas legli.
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
ja glasam za ZUTU... nekago ga otvara ... mada je i siva lepa...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec