Nema puno svima vidljivih stvari a mnogo toga je urađeno... čačkam po malo oko kola kad god nađem slobodnog vremena (mada ga nema nešto puno) a slike i dalje čekaju da budu prebačene u komp pa da ih zakačim ovde, pod uslovom da su uopšte uspele.
Uglavnom su u pitanju neke gluposti i sitnice od radova, najkrupnije stvari su da je zamenjen krov i šoferšajbna, metnute druge felnice i da je malo poboljšana muzika (ta akcija i dalje traje). Enterijer sam umio, osvežio, zamenio par oštećenih delova i napakovao sve nazad pošto sam
valjda ulovio sve puteve kojima je voda uspevala da uđe u kola. Pored one zjapeće rupe ispod akumulatora, malo su piškili i kederi i prelivali oluci koji su bili puni lišća i trunja... ali i to je rešeno njihovim pažljvijim nameštanjem, odnosno čišćenjem.
Bar, nadam se da je rešeno, jer ako nisam uspeo to da uradim kako treba biće meni zimus veselja
Od krupnih stvari ostaje limarija koju generalno treba srediti (auto je propisno ugruvan kod prethodnih vlasnika), ali sve mi se nešto čini da će to da bude projekat za narednu godinu (dok prođe registracija, nabavka novih zimnjača...).