Bela Lađa
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
Re: Bela Lađa
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1696
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
e nek si ga predstavio vec jednom
inace felne su preporodile auto bukvalno (naravno i pranje)
nisam se vozio na dugoj relaciji u autu ali mogu da potvrdim ono za udobnost 
rust is not a crime
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
A krs ko krs
.
Salim se.Dobar auto cak ga i dizalica moze dici a da rdja neotpada sa njega.
Samo da znate da licno vlasnik automobila popravlja sve sam a ja mu samo pokazujem prstom
Salim se.Dobar auto cak ga i dizalica moze dici a da rdja neotpada sa njega.
Samo da znate da licno vlasnik automobila popravlja sve sam a ja mu samo pokazujem prstom
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21712
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Naravno... vlasniku za skidanje i vraćanje dizni je potrebno samo ceo radni dan
(ne'š se ti 'leba najesti od me'anke)
Još tom kršu fale motorcraft svećice koje stižu iz kelna putem zaprežnih kola
(ne'š se ti 'leba najesti od me'anke)
Još tom kršu fale motorcraft svećice koje stižu iz kelna putem zaprežnih kola

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1696
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pobogu pa kom to fordu otpada rdja kad se penje na dizalicu?
mare znas sve ako je plin nek je sekvent i to je to i tako sad kad je benzinjara radi kao sat 
rust is not a crime
-
taunus76
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Da se ogradim debelim zidom - ne bih da neko pomisli da ovo ima nesto sa nekim drugim temama - kad sam slupao Taunusa lomio sam se da li da uzmem Scorpia ili ovo moje cudo da sredjujem. Bio je jedan iz Novog Pazara dugo u oglasima isto beli sa pocetnih 850E
Lep auto, malo da se sredi posluzice
Lep auto, malo da se sredi posluzice
- Neša
- VIP
- Poruka: 5098
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Sredi tu tablu sa osiguracima i da se ti i ja dogovaramo,red bi bio... 
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Markedjani
- Predsednik kluba

Polako s'to plaćanje druže Nešo 
Nekako bi bio isuviše krimi
Ova prva ideja mi pala na pamet ali sa folijama... naravno ne u mat crno nego najnormalniju crnu.Iosis piše:Ofarbaš ga u crno, spustiš i na ručicu mjenjača hromiranu lobanju, da budeš opasan.![]()
A napred na šoferku da piše crni grom ili tako nešto zaebano.
Nekako bi bio isuviše krimi

- Scorpio 696
- Poruka: 1407
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Ako vec sredjujes kutijju s aosiguracima nebi bilo lose pogledati i ispod nje iznutra.
I meni je odvod vode bio zapusen pa se slivalo niz kablove.
Ova mala al. konzerva je imala 1/4 vode u sebi.
Na svu srecu elektronika je premazana necim pa se nista nije desilo.
I meni je odvod vode bio zapusen pa se slivalo niz kablove.
Ova mala al. konzerva je imala 1/4 vode u sebi.
Na svu srecu elektronika je premazana necim pa se nista nije desilo.
- Markedjani
- Predsednik kluba

Kupio sam drugu tablu sa osiguračima koja je takođe dobila po nosu ali Sibi ima da je sredi pa kad je bude sredio samo ću da odradim zamenu tabli... da ne bih ostajao bez auta dok on sređuje tablu.

- MOMO
- Poruka: 311
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h
Auuuuu predobar brate.
cesto sam provjeravao ovaj podforum da vidim jesi li ga predstavio. i odlican je, super su mu sjele ove felge.
nego jel mozete poslikat to uredjivanje table osiguraca ili bar neki proces, a i kako rijesiti te kanale za odvod jer mislim da i mene sve to zeza na mom.
jer sam neki dan primjetio kad sam prao auto da mi kapa voda unutra iznad suvozacevih nogu. 
cesto sam provjeravao ovaj podforum da vidim jesi li ga predstavio. i odlican je, super su mu sjele ove felge.
nego jel mozete poslikat to uredjivanje table osiguraca ili bar neki proces, a i kako rijesiti te kanale za odvod jer mislim da i mene sve to zeza na mom.
- popovicvl
- Poruka: 5690
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
auto je bas dobar. ima dizajn kao da je sa kraja 90tih. sam auto je predodredjen da traje. zdravo se vozio.
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
The šank is back...
Auto je prava lađa, nema šta...
A ovo za rđu je bilo na moj račun
...
Auto je prava lađa, nema šta...
A ovo za rđu je bilo na moj račun
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Markedjani
- Predsednik kluba

Šank testiran pre neki dan i dalje odlično služi svojoj svrsi držanja roštilja i pića

Samo gosn Sibi ti može pomoći oko table osigurača... prilično je kompleksna tabla na restilizovanom scorpiu... sadrži 8-10 nekih slojeva kontakta... istripovana tabla skroz.

Hvala hvala... samo fale distanci pozadi i full vizuelni ugođajMOMO piše:Auuuuu predobar brate.![]()
![]()
![]()
cesto sam provjeravao ovaj podforum da vidim jesi li ga predstavio. i odlican je, super su mu sjele ove felge.![]()
nego jel mozete poslikat to uredjivanje table osiguraca ili bar neki proces, a i kako rijesiti te kanale za odvod jer mislim da i mene sve to zeza na mom.jer sam neki dan primjetio kad sam prao auto da mi kapa voda unutra iznad suvozacevih nogu.
Samo gosn Sibi ti može pomoći oko table osigurača... prilično je kompleksna tabla na restilizovanom scorpiu... sadrži 8-10 nekih slojeva kontakta... istripovana tabla skroz.
Meni se recimo više sviđa prednji kraj od prethodnog Scorpia... al ajd neću da cepidlačimpopovicvl piše:auto je bas dobar. ima dizajn kao da je sa kraja 90tih. sam auto je predodredjen da traje. zdravo se vozio.

- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2799
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
[quote="Markedjani"]
U pitanju je bio Ford Scorpio sedan restyle (od 92. do 94. godine) sa 2.0 dohc motorom,aut.menjačem i nekom polusiromašnom opremom (el.podizači,el.retrovizori,servo,CB,abs,diskovi na svim točkovima,šiber i još neki sitni detalji... klima 0 poena) ali u blago je reći novom stanju sa fascinantnih 42 i kusur 'iljade kilometara (pravih... imam sve knjižice i papire iz nemačke)...
Prava krastarica.
Je'l stvarno ta kilometraža? Da nije opet..... vozila baba....samo nedeljom na pijace.

U pitanju je bio Ford Scorpio sedan restyle (od 92. do 94. godine) sa 2.0 dohc motorom,aut.menjačem i nekom polusiromašnom opremom (el.podizači,el.retrovizori,servo,CB,abs,diskovi na svim točkovima,šiber i još neki sitni detalji... klima 0 poena) ali u blago je reći novom stanju sa fascinantnih 42 i kusur 'iljade kilometara (pravih... imam sve knjižice i papire iz nemačke)...
Prava krastarica.
Je'l stvarno ta kilometraža? Da nije opet..... vozila baba....samo nedeljom na pijace.
- Markedjani
- Predsednik kluba

Pa jesi odgledao slike kad je došao kod mene ? 
Trebalo je to videti uživo...
A i kao što rekoh... imam sve papire i knjižice... imam čak i papirologiju kupovine kola iz 92. godine
Sad posle 4 godine akanja nije više toliko očuvan ali je opet pristojan.
Čisto podatak... na autu mi je do skoro bio prvi fabrički auspuh,trap mi je ceo još uvek u originalu ništa nije menjano,amortizeri su motorcraft,menjao sam razvodnu kapu skoro i bila je bosch prva original,kablovi na autu su mi original... itd itd.
A još uvek kao suvenir čuvam njegove Firestone F630 gume iz 1992. godine
Ja prvi ne verujem u te priče vozila baba nedeljom do pijace ali ovaj stvarno jeste toliko prešao i stvarno je tada bio kao nov.
Trebalo je to videti uživo...
A i kao što rekoh... imam sve papire i knjižice... imam čak i papirologiju kupovine kola iz 92. godine
Sad posle 4 godine akanja nije više toliko očuvan ali je opet pristojan.
Čisto podatak... na autu mi je do skoro bio prvi fabrički auspuh,trap mi je ceo još uvek u originalu ništa nije menjano,amortizeri su motorcraft,menjao sam razvodnu kapu skoro i bila je bosch prva original,kablovi na autu su mi original... itd itd.
A još uvek kao suvenir čuvam njegove Firestone F630 gume iz 1992. godine
Ja prvi ne verujem u te priče vozila baba nedeljom do pijace ali ovaj stvarno jeste toliko prešao i stvarno je tada bio kao nov.

- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2799
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Da, na onim slikama zaista izvanredno izgleda.
Vredi ga srediti i vratiti u top stanje.Voleo bih da ga vidim u prirodi.
Vredi ga srediti i vratiti u top stanje.Voleo bih da ga vidim u prirodi.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Druze kapetane dobra ladja! 
Jedno 9 jota nazad,Borbet A mmmmmmmmmmmmm
Jedno 9 jota nazad,Borbet A mmmmmmmmmmmmm
- Markedjani
- Predsednik kluba

Ili distanci 20mm pozadi...
Mada ne bih se bunio i za dve devetke pozadi
Mada ne bih se bunio i za dve devetke pozadi

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Mogu i distanci za prvu pomoc,al devetke su devetke,poliran falc od po` metra 
- Aca06
-

- Poruka: 3185
- Član foruma od: sreda, 22. apr. 2009. u 11:57h
Konacno da si se smilovao da nam predstavis belu azdaju. Ja sam je video u ne sredjenom stanju ali cu morati da svratim da je vidim sad kad je sredjena.
Sa srecom da ga vozis.

Sa srecom da ga vozis.
Taunus 1.3 Tc1 1974
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Mondeo Mk3 2001 2.0i 107kW
Focus Mk1 2004 1.8 TDCi 74 kW restail
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
Fokus MK2.5 2008 1.8 TDCI 85kW TITANIJUM S
Fusion 2006 1.4 TDCi aktuelan
Fokus mk1 2003 ST170 aktuelan
Fokus mk2 2007 ST aktuelan
Taunus 1.6 Tc2 1979
Orion 1.6 1986
Sierra 1.8Td Mk2 1989
Mondeo Mk2 1996 2.0i
Mondeo Mk3 2001 2.0i 107kW
Focus Mk1 2004 1.8 TDCi 74 kW restail
Fokus Mk2 2006 1.6 74 kW
Fokus MK2.5 2008 1.8 TDCI 85kW TITANIJUM S
Fusion 2006 1.4 TDCi aktuelan
Fokus mk1 2003 ST170 aktuelan
Fokus mk2 2007 ST aktuelan
- Stefan148
-

- Poruka: 2527
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
Javljam se kao vlasnik intergalaktičke krstarice! Vidim da ima dosta novih ljudi, pa da krenem od nule da me upoznaju. Postaviću sva svoja dosadašnja vozila, bivša i trenutna. Videćete moju ljubav prema izvesnom proizvođaču i to je verovatno suđeno, ali ima tu još nekih sporednih! 
Moj prvi auto je bila Ford Fiesta mk2 '85. 1.6D! To je bilo 2005. godine i bila je u kući do 2009. Ove fotke su tada napravljene i već je završila svoje

Posle nje na red je došla Ford Sierra mk1 '84. 2.0 Pinto. To je bila 2006. godina i tramp drift stajl! A unutra koža iz Scorpia!

E, 2007. godine se pojavljuje moja neprežaljena ljubav. Oni koji me znaju, za ovu Sieru znaju kao ''Siva Sierra'' ili ''Moja Mala''!
Ford Sierra Sapphire 2.0 DOHC '91, komplet RS oprema. Naravno, pošto je ljubav, najviše fotki.

Posle nje na red je došao Opel Kadett GSi 2.0 16v '91. Do tada i od tada nisam vozio auto koji je surovije isporučivao snagu! Imam maksimalno poštovanje za c20xe motor, životinja, lomi ruke na potapanju gasa, posle svake vožnje izlazim umoran iz auta... Kvalitet samog auta neću komentarisati, ali motor... motor...
To je bila 2008. godina.

Stižemo do 2009. godine! Ford Sierra Sapphire Cosworth RWD 2.0 Turbo '89. Ovde nema puno toga da se ispriča, mislim da svi znate sve!

2011. godina, Cossie odlazi u Hrvatsku, a ja uzimam nešto rentabilno za svaki dan po gradu... Renault Twingo 1.15 '98. Na kraju ga i ne vozim uopšte, osim kad moram, predajem auto ćaletu.

I eto, 2011. godina, ja se vraćam onome što najbolje znam! Ford Scorpio 2.0 DOHC '92. Neki od vas znaju auto, neki ne... Ali imam neki osećaj da će moći, ako Bog da, da se nosi sa sivom Sierrom! I da, ovo je prvi auto koji planiram da vozim na plin!
Ima par stvari koje moram uraditi, prvo i osnovno neke zakonske obaveze... Planova ima, da se malo zafarba na nekim mestima od parking ogrebotina, da se ispolira, da se stavi lonče pozadi, da pokušam da iskopam mali Fordov trokraki volan koji je tu negde... među zimnicom... I tako dalje, bla bla bla...
I, naravno, da ga spustim napred za 2cm max, to ću da navatam nekoga da secne malo opruge, pa ako znate nekoga ko bi to uradio za male pare, vičite!
Fotke za one koji ne znaju auto.

Eto vam, ove fotke Scorpia nisu baš neke jer auto stoji pod čudnim uglom i dignutom ručnom, ali nema veze.
Moj prvi auto je bila Ford Fiesta mk2 '85. 1.6D! To je bilo 2005. godine i bila je u kući do 2009. Ove fotke su tada napravljene i već je završila svoje

Posle nje na red je došla Ford Sierra mk1 '84. 2.0 Pinto. To je bila 2006. godina i tramp drift stajl! A unutra koža iz Scorpia!

E, 2007. godine se pojavljuje moja neprežaljena ljubav. Oni koji me znaju, za ovu Sieru znaju kao ''Siva Sierra'' ili ''Moja Mala''!

Posle nje na red je došao Opel Kadett GSi 2.0 16v '91. Do tada i od tada nisam vozio auto koji je surovije isporučivao snagu! Imam maksimalno poštovanje za c20xe motor, životinja, lomi ruke na potapanju gasa, posle svake vožnje izlazim umoran iz auta... Kvalitet samog auta neću komentarisati, ali motor... motor...

Stižemo do 2009. godine! Ford Sierra Sapphire Cosworth RWD 2.0 Turbo '89. Ovde nema puno toga da se ispriča, mislim da svi znate sve!

2011. godina, Cossie odlazi u Hrvatsku, a ja uzimam nešto rentabilno za svaki dan po gradu... Renault Twingo 1.15 '98. Na kraju ga i ne vozim uopšte, osim kad moram, predajem auto ćaletu.

I eto, 2011. godina, ja se vraćam onome što najbolje znam! Ford Scorpio 2.0 DOHC '92. Neki od vas znaju auto, neki ne... Ali imam neki osećaj da će moći, ako Bog da, da se nosi sa sivom Sierrom! I da, ovo je prvi auto koji planiram da vozim na plin!

Eto vam, ove fotke Scorpia nisu baš neke jer auto stoji pod čudnim uglom i dignutom ručnom, ali nema veze.

- Stefan148
-

- Kontakt:
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
A cekaj, zadnje gume su spaljene od driftovanja? 
Kao sto sam prethodnom vlasniku rekao, i tebi cu, prelepi tu drvenariju u enterijeru, auspuh sredi kad stignes jer i sad ima dobar zvuk
btw, smrc za fiestu, ja sam vrv zadnji koji je video na otpadu pre nego sto je ocerupana
Kao sto sam prethodnom vlasniku rekao, i tebi cu, prelepi tu drvenariju u enterijeru, auspuh sredi kad stignes jer i sad ima dobar zvuk
btw, smrc za fiestu, ja sam vrv zadnji koji je video na otpadu pre nego sto je ocerupana
Fiesta!!
- Stefan148
-

- Kontakt: