'81 Ford Taunus 1.6 L
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Joj, nemoj sat duze. I ovako mora da se ustaje u cik zore da bi se stiglo u pristojno vreme, zamisli jos sat ranijekantonac piše:ako hocete mozete sici s autoputa u Brodu i sa mnom i jos nekima do ZG-a kroz sela..manje goriva se potrosi a vozi se negdje sat duze
ma nije sat..reko sam otprilike..mbole piše:Joj, nemoj sat duze. I ovako mora da se ustaje u cik zore da bi se stiglo u pristojno vreme, zamisli jos sat ranijekantonac piše:ako hocete mozete sici s autoputa u Brodu i sa mnom i jos nekima do ZG-a kroz sela..manje goriva se potrosi a vozi se negdje sat duze
Shmrc, sad sam pogledao. Isteko mi pasos jos u Aprilu, a nema sanse da uspem da izvadim novi za ovako kratko vreme.
Nista, lepo se provedite, bice dana...
Možeš čika bole da stigneš... idi u ponedeljak ujutru rano zakaži termin (lično odeš u mup) i isti dan predaj sve papire što je potrebno i biće ti gotov najkasnije za 15 dana.mbole piše:Joj, nemoj sat duze. I ovako mora da se ustaje u cik zore da bi se stiglo u pristojno vreme, zamisli jos sat ranijekantonac piše:ako hocete mozete sici s autoputa u Brodu i sa mnom i jos nekima do ZG-a kroz sela..manje goriva se potrosi a vozi se negdje sat duze
Shmrc, sad sam pogledao. Isteko mi pasos jos u Aprilu, a nema sanse da uspem da izvadim novi za ovako kratko vreme.
Nista, lepo se provedite, bice dana...
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
ako bude mesta nije problemboljidani piše:Ima li jedno mesto za mene, Sierra mi nije za tako dalek put? Ja sam baš tu bio u JNA 1985. godine i mogu da vas odvedem do tamo. Matke, ako ideš, računaj jedno mesto za mene. Može?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ako se iole "normalno" vozite nema šanse da toliko potrošite. Ovaj ga je drapo celim putem kući umjesto da se normalno vozio... Znam jer sam bio na suvozačkom... Ovak umjesto da mu je tank zduro do ZG-a moro se točit u SB-u...dax92 piše:A ko je pricao sa Vedranom, zna koliko mu pije Focus!
'81 Ford Taunus 1.6 L