Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » utorak, 16. avg. 2011. u 17:48h

Druže Nešo šta sam napisao da bi moglo nekoga uvrjediti? :wtf:

Meni frka preći preko onih prelaza koji su najblaže rečeno devastirani, takav je kod Doboja u selu Bare, put je asfaltni, ali uz same šine su postavljene betonske ploče. Ispod njih je vremenom voda isprala pjesak, tako da te ploče ne stoje više ravno, nego sačuvaj Bože. Ne možeš preko toga preći brže od 10 na sat, a često sam viđao da se ljudima gasio auto. Ja kada ga prelazim uvjek pazim da mi noga ne omakne pa se ugasi. Inale nije ni nešto pretjerano pregledan, pruga se vidi najviše nekih 200 m na desno, a lijevo stotinjak.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 16. avg. 2011. u 19:12h

Nesa piše:
knez91 piše:ali ako imas ideju da prodjes ispod (pored) treba po 3x sa svake str da pogledas.... ali kako pisete ovaj stao ispred njega , pa dajte ljudi bio bi pun gas i u njega, sta me briga za kola samo da se spasim ili bi isao na rampu......
jesi li i ti svestan sta pises
sto? , pa da se nadjes u takvoj situcaiji sta bi uradio , mada ja nikada ne bi prolazio ispod ali da bude nesto slicno, sta stojao i gledao :wtf: ?
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Neša
VIP
Poruka: 5056
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » utorak, 16. avg. 2011. u 23:07h

Iosis pises kako rampa nije bila spustena,a bila je,a knez91 daje uputstvo kako se provlaciti ispod rampe ako se odlucis na to...

Samo razgovaramo nema ljutis ;)
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 16. avg. 2011. u 23:18h

Neso mislim da si pogresio, nije Iosis pisao taj komentar na 021.rs vec je samo citirao nekoga ;)

Ali se u principu slazem, ne treba ni pomisljati da se provlacis ispod branika, uostalom vec sam dao svoje misljenje povodom toga :)
Fiesta!!

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 16. avg. 2011. u 23:30h

Ma taman posla da se ljutim, nego pitam šta sam pogrješiom znam da nisam nikakvu namjeru da nekoga napadam ili pišem ne istinu. :)

Nisam ja pisao komentra, nego sam citiriao nekoga ko je pisao, predpostavljam da je taj ko je pisao komentar iz tog mjesta i zna da ta rampa bude nakada bez razloga spuštena.
Tako su prošle godine poginuli u Vrbasu, isto je bio problem sa prelazom, rampe dignute, oni prelazili voz naišao i ubio ih. A dešavalo se da bude spuštena bez razloga pa su se ljudi provlačili.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » utorak, 16. avg. 2011. u 23:32h

jel vi znate da nekada ove jadne zeleznicare koji manualno dizu rampu npr na kosutnjaku nekada teraju i oruzjem da im podignu da prodju

mbole
Poruka: 14993
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » sreda, 17. avg. 2011. u 01:20h

Meni se desilo da sam krenuo da prelazim prugu u Bataji (naravno rampa podignuta, nema signala, sve cisto), i jednostavno lik koji je bio ispred mene stane, iako ispred nema nikoga, jer hoce da skrene levo, a tamo je kolona (rampa se tek podigla, on je bio prvi a ja drugi u redu ispred rampe).
Stojim ja tako iza njega, minut dva, jos uvek mi zadnji deo auta na sinama, kad cujem cing-cing!!!!
Ide drugi voz!!!

Sirena 3 sec. Prva, gas. Krenuo sam da ga svesno udarim i odguram koliko treba da bi se sklonio sa sina. Na njegovu i moju srecu, ukapirao je sta se desava, i pobegao napred, pa ipak me je rampa zveknula po vratima gepeka.

Da je u pitanju bilo neko vozilo koje ne mogu da gurnem tipa kamiona (ovo je bila neka korsa cini mi se), bezi u jendek pored, spasavaj glavu, je*es auto.

Mislim da je ovo bila poenta onoga sto su Iosis i knez napisali.
Cak i ako si toliko sasav da kreces da se provlacis ispod rampe, kad vidis da je djavo odno salu, ili recimo zaglavi te auto ispred tebe, batali sve i bezi sa pruge kako znas i umes.
Djak pesak :)

knez91

 

Poruka od knez91 » sreda, 17. avg. 2011. u 10:28h

@mbole
bravo to sam hteo da kazem..... ne dajem ja savete za to nego samo kazem sta bi uraadio da se nadjem u takvoj situaciji...... (mada se nikad ne zna da li bi se noge otkazale ili) ali ne do bog da se nadjem u takvoj situac...
Knežević Enterijer

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » sreda, 17. avg. 2011. u 12:01h

Pre nekog vremena sam se smejao gledajuci klip gde nekom liku pas otkida prednju tablicu sa auta... E juce se to meni desilo :haha:
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 17. avg. 2011. u 13:38h

hahahaha :haha:

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 17. avg. 2011. u 14:45h

totti piše:Pre nekog vremena sam se smejao gledajuci klip gde nekom liku pas otkida prednju tablicu sa auta... E juce se to meni desilo :haha:
Šta, ti si otkinuo nekom tablicu ? :vid budale:

totti

Poruka od totti » sreda, 17. avg. 2011. u 14:50h

Jos ja stao kad sam video copor, otvorio prozor da ih pomazim, kad jedan pravo ispred kola i mrtav-ladan iscupa tablicu... :rotfl:
Slika

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » sreda, 17. avg. 2011. u 14:53h

Mozda mu se nje svidela kombinacija slova! hahahaha
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

totti

Poruka od totti » sreda, 17. avg. 2011. u 15:29h

Jos uvek mi je stara tablica, to je iskljuceno... :P
Slika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 18. avg. 2011. u 22:24h

Majku im bolesničku, maloumnu, idiotsku. Tatica mu kupi novi MB ML i misli da je BOG na putu. Večeras vozim bicikl, idem iz Kamenice prema Petrovaradinu. Taman sam onde gdje je srušena zgrada televizije. Ja idem otprilike 1/3 kolovoza od desnog ivičnjaka, dolazi mi u susred ML i frajer namjerno skreće na mene. Ja se ne mičem pa šta bude neka bude, pokažem mu srednji prst. Prošao je metar od mene. Čisto da spomenem, da je suvozač kroz svoj prozor isturio ruku, a u njoj flaša (sigurno nije limunada).
A policija vata obične ljude zbog gluposti, a takvi voze slobodno. Da sam imao neku pucaljku uz sebe tada, upotrebio bih je sigurno. :diablo:

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:06h

e zato ja ne nosim oruzje da ne bi bilo ko ovo u Norveškoj...a ja danas u celom ovom ludilu oko utakmince, i pored enormne kolicine saobracaja, vidim motoristu kako ne moze da prodđe od mene, i nekako se izmanevrisem da mu osloboidim prostor, ono ma limilmetar tamo vamo, kad nema ni hvala ni ništa.

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:10h

Budale... Te motoriste ja bas ne volim. POgotovo kad se provlace svuda. Masu puta sam morao da se sklanjam da bi oni prosli iz suprotnog smera, iako prelaze skroz u moju traku.
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:17h

NI ja isto ih ne volim i prosto mi skrene paznju kad neki vozi noormalno,a takvih vidim mozda dvoje za celu sezonu. Cak uzivam kad vidim da se polome , skoro se jedna skucao u autobus,lezi patosiran i razvaljan. Pre neki dan sam naisao negde na starom novosadskom putu na jednog skrljanog, samo sto se skokao,a mislim da je to inace jedna kre*en koji je dobar deo puta vopzio sa nogama na volanu i te fore. VOze u suprotnom smeru,seku pune linije,preprecuju se,provlace....pre neki dan mi jedan jos svira sto zamalo da ga udarim. nisam odoleo pa sam lepo za njim krenuo i kad je dosao do kuce pitao ga sta mi koji .... svira kad em mi je u mrtvom uglu,em ide brzinom vecom od propisane,aem me pretice sa desne strane i to na mestu gde je prosirenje za bus.

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:25h

Ne vredi se raspravljati sa njima. I kad cujem da se neki motorista skuca, nsta me ne cudi. Pre nekoliko dana kod Juznog Bulevara motorista poginuo jer je prosao kroz crveno i zakucao se u Golfa. Tu mi je zao svih ostalih sem njega! Prijatelji naisli iza njega, i pretili vozacu Golfa da ce ga ubiti. A zasto? Sto se ovaj slepac zakucao sa oko 150 u Golfa?? :wtf:
Focus ST170
Focus SVT

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:30h

Pa krvi je taj iz Golfa, kako smije tako da izleće usijanoj praznoj glavi koja vozi motor 150 na sat kroz grad, i još prolazi kroz crveno.

Ja ne volim pretjerano veliku buku koju proizvode. Ne znam da li postoji u zakonu koliko dB smije da bude, ali ja bih propisao. Ako mu nađe auspuh koji ne zadovoljava krtijerijum. Oduzimanje vozila, zamjena (naravno u nekom servisu koji policija odredi)+kazna. Ako ga opet nađe sa neodgovarajućim auspuhom, vozilo pod presu i doviđenja... Najgori po tom pitanju su oni kroseri.

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:33h

Par puta sam se uplasio zbog te buke koju prave! hahahaha
Na obrenovackom cesto jurcaju motorima, i uopste ih ne cujem kad dolaze iza mene. Samo ih cujem kad prozuje pored, i onda vidim kako vrtoglavo nestaju u daljini. Da se ja pitam (al' sva sreca pa se ne pitam) sve bih ja njih pod presu! rulest
Focus ST170
Focus SVT

knez91

 

Poruka od knez91 » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:34h

a najgori su mi oni po selima kada na apencu odvrnu auspuh li ga skinu (ne znam tacno) a ti mislis kada prodje da je tenk prosao :suicide:
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 18. avg. 2011. u 23:36h

A pa ti na apencu i ovi sa skuterima kada to urade, dobiju 5 ks, i ide 20 na sat brže. :suicide:

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » petak, 19. avg. 2011. u 10:03h

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 19. avg. 2011. u 10:59h

hahahaha
E neka ga je, drugo nije ni zaslužio.
Da sam bio tu, častio bih gajbom piva onog lika što ga je zvekno. :woohoo:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“