Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
SE X10 Mini pro nema nigde,Motorola nema uvoznika,takodje je nema nigde. Sve polovne Motorole su prodate pre nego sto izadju u oglase,danas sam trebao da idem da vidim jednu,ali naravno covek nije dostupan. Sad se ozbiljno mislim da zapucam za Novi Sad da vidim da li tamo ima nesto.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
pa gledaj ima nas ovde par iz ns-a pa ako te nesto zanima napisi pa da odemo pogledati to, (nebitno ko, imace neko dobre volje da baci pogled na par prodavnica) 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
X10 mini pro imas u oglasima za cirka 100€ polovan. Danas sam video par komada
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
meni ne bi smetalo ni polovan. samo da je spolja očuvan i to je to. I ovako im padne cena do neprepoznatljivosti,samo ima da se nerviraš
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako te ne mrzi sacekaj jos malo, sad ce google da krene da izbacuje telefone hehe 
http://googleblog.blogspot.com/2011/08/ ... quire.html

Fiesta!!
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
Au Dule pa nisu oni uzeli motorolu zbog toga, fora je u patentima posto su ih pritisli Apple i MS na tom polju. 

- Dusan64
Motorola Milestone me zanima. Video sam par likova iz NS-a da prodaju polovne stare 1 dan sa garancijom. Tako da su morali da je kupe tu novu.. Pa ako nekom nije tesko da skokne do neke prodavnice,da vidi da li ima..bio bih jako zahvalan. Da sam ja video telefon uzivo barem jednom ja bih dosao da je kupim,ali nisam,to je problem.knez91 piše:pa gledaj ima nas ovde par iz ns-a pa ako te nesto zanima napisi pa da odemo pogledati to, (nebitno ko, imace neko dobre volje da baci pogled na par prodavnica)
Vidio sam i ja,ali nekako bih radije kupio Motorolu,dosta je veci ekran i trebalo bi da je bolji telefon.ssf01 piše:X10 mini pro imas u oglasima za cirka 100€ polovan. Danas sam video par komada
Ma ni meni,ali nemaa!RS_cabrio piše:meni ne bi smetalo ni polovan. samo da je spolja očuvan i to je to. I ovako im padne cena do neprepoznatljivosti,samo ima da se nerviraš
Mrzi,ne mrzi,moram.dule0911 piše:Ako te ne mrzi sacekaj jos malo, sad ce google da krene da izbacuje telefone hehe

- dule0911
-
Eh pa nemoj da si partibrejkerNozzlezator piše:Au Dule pa nisu oni uzeli motorolu zbog toga, fora je u patentima posto su ih pritisli Apple i MS na tom polju.

Znam da je Motorola uzeta zbog patenata, ali ajd da se kladimo da ce naredne ili za godinu-dve google krenuti sa Motorola (ili sopstvenim brendom) da plasira telefone na trziste

Fiesta!!
-
- Poruka: 418
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h
Vec ima Google telefone na trzistu pod svojim banerom - primer toga je Nexus One
http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_One
http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_One
- dule0911
-
aaa damn znam, mislio sam na vise modela/naprednije modele/najbolje prilagodjene androidu/bla bla bla 

Fiesta!!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
pa daj neki link od toga polovnog sto si video, pa de se ode to pogledati, moze se svratiti u neke prodavnice.....Dusan64 piše: Motorola Milestone me zanima. Video sam par likova iz NS-a da prodaju polovne stare 1 dan sa garancijom. Tako da su morali da je kupe tu novu.. Pa ako nekom nije tesko da skokne do neke prodavnice,da vidi da li ima..bio bih jako zahvalan. Da sam ja video telefon uzivo barem jednom ja bih dosao da je kupim,ali nisam,to je problem.
ja sam u gradu sutra i prekosutra pa ako se jos neko ne javi ko je iz ns-a mogu ja otici pogledati....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Dusan64
Ceka se do veceras,mozda sam kupio vec SE..
- Dusan64
E pisem sa telefona.. 

-
- Ljubitelj životinja
e kul,šta si uzo
- Dusan64
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
E baš lijepo, mene je taj telefon zanimao. Ajd poslje nekog vremena korištinja napiši neke utiske kako ti se čini. A ne smeta ni da iskažeš svoje prve utiske. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
jel možeš da se obrišeš taj windows il si hteo baš to?
- kantonac
- Poruka: 244
- Član foruma od: subota, 10. apr. 2010. u 10:54h
HTC wildfire
eee jarani jel ima FCS na tapatalku??
eee jarani jel ima FCS na tapatalku??
- dule0911
-
- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
- Dusan64
Prvi utisci su.. Ne znam,8mpix kamera,8Gb memorije,divx player,google maps.. Malo mi nenormalno sve to izgleda jos uvek.Iosis piše:E baš lijepo, mene je taj telefon zanimao. Ajd poslje nekog vremena korištinja napiši neke utiske kako ti se čini. A ne smeta ni da iskažeš svoje prve utiske.

Hteo sam android,da li moze da se obrise,mislim da moze,ali kazu da nije bas preporucljivo,ne znam zasto,tako sam procitao. Mada ovo radi odlicno,za sad. Kad bude krenuo da zeza,razmatracu android.RS_cabrio piše:jel možeš da se obrišeš taj windows il si hteo baš to?
-
- Ljubitelj životinja
jel da da bi se zezno da si isao na model bez tastature? Ne mislim da ce windowsu nesto da fali uopste,mislio sma samo zbog kolicine aplikacija za android.
- Dusan64
Meni i ovo ima previse aplikacija.. Zeznuo bih se bogami,iako ima odlican ekran,bez tastature ne bi bio ni pola telefona sto je sad...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Drago mi je što ti se dopada. Iskreno, ja sam se jedno (duže) vreme nosio mišlju da uzmem Xperiu X1 i da od nje napravim multiboot mašinu (WM6.5 / Android / iOS)
, ali kako sada stvari stoje, pošto mi je malo preko glave ekstremnih budževina na telefonima, ipak ću da uzmem u doglednoj budućnosti neki Milestone (2 ili, ako nađem, 3..... a iskopaće njega Bili!) a možda izađe i nešto deseto sa punom QWERTY tastaturom. Mada, sad kad je Google preuzeo Motorola Mobility diviziju, sva "pravila igre" će morati da se ponovo napišu.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Dusan64
Evo meni se danas javio covek za Motorolu.
Kaze mi drugar da je video ovaj moj tel sa Win7 i androidom.. Mogu samo da zamislim kako je to mocno..
Ajde sad pomagajte,kako da nabavim iGo navigaciju..
Kaze mi drugar da je video ovaj moj tel sa Win7 i androidom.. Mogu samo da zamislim kako je to mocno..

Ajde sad pomagajte,kako da nabavim iGo navigaciju..