ne bih stvarno ni stavljao modul ali pre neki dana kad padala kisa nosio sam tortu i em sam pokisao dok sam otvorio vrata em sam ispustio tortu...

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Naravno da moze sa jednim klucem da se kodira .milanb77 piše:ja imam isti problem al kazu da ne moze da se kodira kljuc bez dva vec kodirana a ja imam samo 1 zna li neko moze li i sa jednim
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Mozes da nemas ni jedan jedini kljuc, al onda ne moze za dzabe, vec moras u servis koji ima odgovarajucu opremu, i cena kodiranja ti je ista ko i da imas kljuc.sibi piše:Moze i bez drugog kljuca. Takozvano kloniranje. Na vidikovcu u trznom centru mi je bravar prosle godine trazio 100e za kluc i 150e za kluc sa daljinskim.
Za 30 evrica ne verujem da mozes da kupis ni blanko kljuc. Doduse ja sam kupovao u Grandu, mozda je jeftinije kod nekog bravara.Shomy_ksh piše:do 30e sam spreman da platim
Cuo si bas to. Price.Shomy_ksh piše:cuo sam price da su ljudi dobijali 2 kljuca uz auto, jedan sve otkljucava, pali... a drugi samo kontrolni tj otkljucava vrata i daje kontakt ali nece da upali auto
jao bre bole, mislio sam da moj originalni kljuc kloniram, da ispadne isti kao sa ove tvoje slike, onda da mi prebace na skakavac... kako da ti objasnimmbole piše:Pa ovaj skroz levo ne izgleda kao kljuc do tvoje fieste.
Ti treba da imas cilindricni kljuc kao ovaj (pricam o metalnom vrhu kljuca, nije bitna plastika)
, a ovaj iz oglasa je "pljosnat".