Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od Dusan64 » nedelja, 7. avg. 2011. u 00:30h

Pa koliko ja vidim po ovim spec ima i prednju kameru.. :)

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 7. avg. 2011. u 00:46h

Našima ne verujem ništa pa čak ni informacijama na sajtu jer je ovo zemlja govana,prevaranata,smradova i nemorala . http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » nedelja, 7. avg. 2011. u 01:13h

Ako tražite pravu informaciju, ne oslanjajte se na razne portale kad već podatak postoji na sajtu proizvođača: http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN ... -XW-EN.alt. Nije ni GSM Arena bezgrešna, ali su najčešće precizni - prednje kamere nema. :)

<off>
@RS_cabrio, ne branim Kalinićevo čedo - samo ne zaboravi princip Hanlonove oštrice ("Ne pripisuj zlobnosti ono što može adekvatno da se objasni glupošću"). mrgreen
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 7. avg. 2011. u 03:30h

Ne znam za vas, ali ja sam do sada mozda samo jednom probao video-razgovor sa nekim, i to samo da probam da li radi (a to je bilo pre nekih 4-5 godina).
Sekundarna kamera je po mom skromnom misljenju bespotrebna. :)
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 7. avg. 2011. u 04:33h

+1, iako kapiram da ima ko koristi. Ono, s obzirom na to koliko je "lepo" sve standardizovano, meni je i MMS čist višak - radije sa mobilnog to šibnem nekome na mail nego da gledam u pasulj da li taj drugi telefon ume da prihvati poruku kakvu sam poslao, ili sam džabe krečio.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 7. avg. 2011. u 12:31h

dule0911 piše:Ne znam za vas, ali ja sam do sada mozda samo jednom probao video-razgovor sa nekim, i to samo da probam da li radi (a to je bilo pre nekih 4-5 godina).
Sekundarna kamera je po mom skromnom misljenju bespotrebna. :)
slažem se, i ja sam par puta koristio,al kad već izujem 400 eur ili više za tel ,iritira me da nema sve što treba. ....mada ovaj i ne košta toliko.

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 7. avg. 2011. u 20:05h

Imao sam sekundarne kamere kad su se tek pojavile i nikada nisam ni probao da upotrebim.. Ne koristim ni web kameru za komp,a kamoli to.. Sutra idem do radnje,pa cu pogledati par modela,ali prema onome sto mi pricate,motorola ce biti na kraju.. :)
EDIT: Kada smo pricali ono o WiFi-u i vi pomenuli megabajte u paketu.. Koliko se to trosi na ovaj mobilni internet? Nemam neku predstavu uopste,ne verujem da je bas slicno sa kompom.. Inace imam 300MB u paketu...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » nedelja, 7. avg. 2011. u 20:15h

Pa ne znam kakve su ti potrebe, ali ako na mobu pogledas mail, neki forum s vremena na vreme itd, neces vise od 100MB potrositi. Ja sam jedan mesec bas silio (naravno nisam skidao filmove sa telefonom) i nisam uspeo vise od 120-130MB. Bar je to moje iskustvo, a koliko vidim i ljudi oko mene ne trose vise.
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 7. avg. 2011. u 20:42h

Treba znati da Android potroši sam za sebe, zavisno kako ga podesiš, čak i do stotinak MB mesečno. Ako imaš trista aktivnih čuda: Facebook, Google+, Twitter, Flickr, nekoliko mail naloga, RSS feed-ove, skidaš automatski apdejtove aplikacija itd itd... nagura on bez ikakve tvoje direktne akcije finu cifru megabajta.

S druge strane, 300MB koje dobiješ 'besplatno' u nekoj pretplati ti je više nego dovoljno... čak i da strimuješ neku muziku i video sa neta, šalješ ogromne fotke na mail, koristiš mobilni kao GPRS modem itd... dok se ne otkineš mrgreen

U stvari, kad malo razmislim, čak i u mesecu poslednje selidbe (menjao poslove pa rasčišćavao poslove, tražio sto stvari na netu, nisam još bio uzeo kablovski net u drugom stanu pa sam se kačio na net laptopom preko mobilnog, imao milijardu sesija na webmailu u firmi... jedino nisam radio neki heavy download tipa torrent) - pa opet nisam uspeo da istrošim više od 650MB (mislim da sada imam 600 u pretplati, u startu je bilo 500). Eto, sem što sam možda doplatio nešto sitno tog meseca, već godinu i po dana takoreći ne razmišljam o potrošnji neta na mobilnom, uključim i teram. Potrošnja kako-kad, ali tu je oko 150-200MB.
pozdrav, Bojan

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 7. avg. 2011. u 20:45h

Dusan64 piše:Imao sam sekundarne kamere kad su se tek pojavile i nikada nisam ni probao da upotrebim.. Ne koristim ni web kameru za komp,a kamoli to.. Sutra idem do radnje,pa cu pogledati par modela,ali prema onome sto mi pricate,motorola ce biti na kraju.. :)
EDIT: Kada smo pricali ono o WiFi-u i vi pomenuli megabajte u paketu.. Koliko se to trosi na ovaj mobilni internet? Nemam neku predstavu uopste,ne verujem da je bas slicno sa kompom.. Inace imam 300MB u paketu...
Pojma nemam,ne gledma do sada sma se uvek uklapao u 600 mb kolko imam u paketu,mislim da ti i 300 igra ulogu, meni osvezava vremensku prognozu,agps ponekada ,skype,icq, pogledma vesti kad se dosadjujem i to je to. ko ce da skilji na 3 incha monitoru dugo tako da bi trebalo da je ok.

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 7. avg. 2011. u 21:00h

Posto do sada nisam uopste koristio internet na fonu,a i ne volim mnogo da drndam mob,dosta mi je sto ga 4sata dnevno drzim na uvetu,cenim da ce mi 300MB biti sasvim dovoljno..jos plus WiFi ce se iskoristiti negde valjda...

Bojane,kazes da si koristio ovaj tel,kazi mi kako se cuje? Ne mislim na muziku naravno,nego na razgovor..

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » nedelja, 7. avg. 2011. u 21:26h

Po zvuku je sasvim pristojan, verovatno za korak slabiji nego matore Nokia cigle... recimo u rangu sa uporedivim telefonima iz npr. HTC ili Samsung ponude. Koliko se sećam, nisam ga držao pojačanog do kraja, tako da sam mogao da "pojačam" tihe sagovornike ili da "stišam" preglasne... nisu mi prijavili neke smetnje u glasnoći i razgovetnosti govora ni oni sa druge strane "žice" (bar dok sam bio na mreži... ali za to spadanje sa mreže su vrv bile krive neke podzemne vode mrgreen koje ne prijaju Milestone-u kod mene na poslu... ili je moj primerak bio nešto u maleru).
pozdrav, Bojan

Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 7. avg. 2011. u 22:00h

To mi je bitno..eh sto nema dve kartice,bio bi savrsen...i da ne zaboravim sekundarnu kameru.. :D

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 16:58h

Ne ide mi ova kupovina nikako..

Nudi mi kolega ovo http://mobilnisvet.com/mobilni/2150/Sam ... ia-II-16GB za 220-230e i nudi mi bilo koji telefon iz Mts postpaid-a posto sad treba da produzi ugovor,pa ce mi dati 100e ispod cene... Sta mi je sad ciniti? :D

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 17:03h

ja izostanak fizicke tastature ne bi mogao da svarim nikada

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 17:37h

Sta znam..malo sam cackao onaj samsung i gde sam sve usao nisam znao da izadjem,bas je prenatrpan aplikacijama. A za motorolu sam pitao u jednoj od dve prodavnice gde pise da ima i nije je bilo.. :/

Dejan87
Poruka: 8
Član foruma od: četvrtak, 4. avg. 2011. u 20:28h

Poruka od Dejan87 » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 20:18h

:jeeej: :jeeej: NOKIA :woohoo: Koristim 6820, malo je redja ali je fon extra... To je ona sto kad se otvori unutra ima QWERT
tastaturu...
Capri: The car you always promised yourself...

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 23:23h

Za taj Samsung ću samo reći - fuj to, Zvrndows Mobajl :bljak: Ali jbg, nisam objektivan. ;)
pozdrav, Bojan

Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 8. avg. 2011. u 23:42h

Nisam nesto odusevljen brzinom procesora.. Kao radi ok,ali par puta sam morao da ga cekam,a za te pare ne bi to smeo da radi. A ima brzi procesor od motorole,pa se onda pitam..

Dusan64

Poruka od Dusan64 » utorak, 9. avg. 2011. u 18:06h

Mozda i kupim neki telefon. Obisao sam sve radnje po ovom pljusku i motorola vise nema uvoznika,nigde ga nema,a X10 mini pro ima na jednom jedinom mestu danas popodne,i to kosta 145e,nije mi jasno zasto..

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 9. avg. 2011. u 19:04h

Vrv je skidan sa mreze/upitne garancije/upitne opreme :) (ako je to 145e jeftino sto mi se cini da jeste, posto nisam u toku)
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » utorak, 9. avg. 2011. u 19:18h

Pošto nećeš naći uvoznika Motorole ni šiberom da ga tražiš (ono, nije da ne postoji... samo se ne bavi mobilnim telefonima) prelistaj malo šta ljudi nude po oglasima. Jes' da u prodavnici imaš neku garanciju, ali koliko ti ta garancija realno vredi i s obzirom na "poznato poreklo" robe, ja i ne računam da će priznati išta dalje od 7 dana. :)
pozdrav, Bojan

Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » utorak, 9. avg. 2011. u 20:01h

dule0911 piše:Vrv je skidan sa mreze/upitne garancije/upitne opreme :) (ako je to 145e jeftino sto mi se cini da jeste, posto nisam u toku)
Ma da,jeftino,inace je 220e,a ovu sam tri puta pitao da li je sigurno i kaze da jeste ali da ima samo beli.
BojanM piše:Pošto nećeš naći uvoznika Motorole ni šiberom da ga tražiš (ono, nije da ne postoji... samo se ne bavi mobilnim telefonima) prelistaj malo šta ljudi nude po oglasima. Jes' da u prodavnici imaš neku garanciju, ali koliko ti ta garancija realno vredi i s obzirom na "poznato poreklo" robe, ja i ne računam da će priznati išta dalje od 7 dana. :)
Hteo sam po svaku cenu da izbegnem polovan telefon.. Pre bih kupio sad onaj Samsung,saznao sam da moze da se skine win,i da se stavi android..

Mada.. http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/4 Ovaj sto ima garanciju jos 13meseci je zanimljiv,ali malo je skup za telefon star 11meseci.

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 15. avg. 2011. u 16:08h

Ne,nemoguce je kupiti telefon u ovoj raspaloj drzavi.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 15. avg. 2011. u 16:21h

Pa šta se desilo?

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“