Nov sam clan na forumu i zelim odmah svima da se izvinim sto nisam stigao da se predstavim u delu foruma predvidjenom za to. Uradicu to uskoro cim malo vremena uhvatim.
Dakle, kupio sam ford fiestu 1.4 tdci 2003. godiste, presao 150 000km. Kad sam ga gledao i prvih 200km po kupovini nije bilo problema. A onda u toku jedne duze voznje od 100ak kilometara stao sam na pumpu da natocim gorivo, kad sam ponovo pokusao da ga upalim sanse nije imalo i tako 15 minuta. A onda kad sam vec posao da pozovem slep sluzbu on je gle cuda upali kao da nista nije bilo. Da napomenem da mi se to desilo samo jednom i vise nije (a valjda i nece, nadam se

E sad zanima me sta bi to moglo da bude. Jedan majstor mi kaze da su karike a drugi mi kaze da je za dizel motore normalno da duvaju tako. Meni je to sve cudno pa ako neko moze da me posavetuje i da mi kaze koja je CENA zamene tih karika i svega sto ide uz to naravno sa rukom majtora.
I da li je normalno da mi se posle 6oookm ulje zacrni? Ili treba da bude zlatne boje jos uvek?
Hvala puno.