Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fokus TDCI 2004

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
dax92

 
Poruka: 7628
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Fokus TDCI 2004

Poruka od dax92 » sreda, 20. jul 2011. u 12:14h

Hvala, trudio sam se. :beer:
Znam, znam. :) Poznajem tu tematiku prilicno dobro. Neke delove sam cak isao u 2 ruke, da bi bolje bili zasticeni. Npr prednji deo i haubu, posto su oni izlozeniji bubama koje se zalepe, a i zbog sunca.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » sreda, 20. jul 2011. u 12:24h

kad dodjem na godisnji vidimo se da mi odradis auto,placam posteno + donosim pomocnika lol
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

dax92

 

Poruka od dax92 » sreda, 20. jul 2011. u 12:27h

Smao dodji, drugarski cemo to odraditi! ;)
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » sreda, 20. jul 2011. u 12:30h

Lepo je piti Cacanski kvas u Beogradu thumbsuph

dax92

 

Poruka od dax92 » sreda, 27. jul 2011. u 11:40h

Danas ociscen EGR ventil. Koristio sam Wynns-ov sprej za tu namenu.
Nije izbacio mnogo crnog dima na uspuh, sto me prijatno iznenadilo. Posle sam izasao da probam ima li razlike u povlacenju, i oseti se da lakse dise pri vecim brzinama, a nema ni malo crnog dima. Pre par dana sam video jako malo crnog dima u 4 brzini pri oko 80 kad sam dao jaci gas. Sad toga nema ni malo, a auto i bolje povlaci! :jeeej:
Focus ST170
Focus SVT

dax92

 

Poruka od dax92 » četvrtak, 4. avg. 2011. u 22:08h

Bas mi veselo na odmoru... Juce ujutru pronadjem ogrebotine na celim kolima. Neko je u toku noci dosao u dvoriste, ispred kuce, i izgrebao kola ekserom (ili nekim slicnim predmetom). Reci cu da nije ogrebana samo hauba i desno krilo... :suicide:
Zvali policiju, obavili uvidjaj, medjutim tesko da ce biti nesto od pronalazenja stetocine. Znam samo da kad bi nasli ko je da bih mu ja presudio!
Focus ST170
Focus SVT

makinjo
Poruka: 313
Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h

Poruka od makinjo » četvrtak, 4. avg. 2011. u 22:39h

Pa ko je toliko pakostan da ti udje u dvoriste i uradi tako nesto :wtf:

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 4. avg. 2011. u 23:06h

Nazalost, mislim da je problem sto su BG tablice :(

Znam neke ljude koji letuju dole i svake godine skidaju tablice i prekrivaju kola ceradom, i to odmah po dolasku, bas da im se ne bi desavale te stvari...
Steta :(
Fiesta!!

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » petak, 5. avg. 2011. u 01:08h

Da l' je moguce? Sve da dira al na auto kad udari...ne bi dobro prosao ko god da je... :mad:

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » petak, 5. avg. 2011. u 09:46h

pa ja ne znam sta se svi cudite, to je tako i uvek ce biti tako od njih 10k uvek ce se naci jedna budala da to uradi......
jbg i meni je zao ali ne znam zasto nisi skinuo tablice, to je najboljei lek (cerada je malo skuplja varijanta i malo dosadna za stavljati ali je i sigurnija)
toga ima i kada oni dodju kod nas, evo recimo kada sam bio na sajmu gradjevine ove godine, preko puta stoji nov mondeo karavan i razbijeno mu zadnje bocno staklo, jbg........
nego ako bas hoces da se svetis ili nesto ostavi kola napolju sa tablama i kada neko krene izleti pa ga polomi ko pi.. :P
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

dax92

 

Poruka od dax92 » petak, 5. avg. 2011. u 10:49h

Pa, Gracac je malo mesto, svi se uglavnom znaju, i ne znam ko bi mogao tako nesto da nam uradi. Najgore je sto je i prosli auto tu cesto stajao kad dodjemo (prethodnih 7 godina smo na istom mestu bili), i niko nista nije dirao. Mozda (skoro sigurno) je zbog tablica, ali i mozda od zavisti.
Pre neki dan i mojoj nekoj rodjaci koja je isto ovde izgrebali kola na moru (NS table).
A mi sve racunamo da ne bi trebalo ovde tako nesto da se desi, i nismo razmisljali o takvim stvarima. Da smo isli u neko drugo mesto, verovatno bi skinuli table, ili nesto slicno... Sinoc razmisljam gde bih mogao da nabavim Hrvatske ili neke druge strane table da stavim na kola dok smo ovde.

I prica mi otac da su im juce dok su bili u Gospicu mnogi trubili (skrivali psovke i ko zna sta sve).
Focus ST170
Focus SVT

mbole
Poruka: 14969
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 5. avg. 2011. u 11:02h

Uvek negde imas nekog "talenta". Ako mu ne smeta sto si iz druge drzave, smetace mu sto si iz drugog grada, ili sto si iz drugog sela, ili sto imas drugaciju boju ociju...
Ustvari on smeta sam sebi.
Samo je pitanje srece/nesrece dal ces da naletis na njega.
Djak pesak :)

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » petak, 5. avg. 2011. u 12:02h

Kolko ja vidim tu jedino garaza sa kljucem pomaze... :(

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » petak, 5. avg. 2011. u 13:37h

...pa vi idite u Hrvatsku na more...

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » petak, 5. avg. 2011. u 14:06h

Generalizovanje je koren svakog zla.
Oni o nama ovako, mi o njima onako i tako u krug. I onda lamentiramo nad posledicama....

Jbg, uvek i svugde može da se nađe budala... ja sam ovde u Crnoj Gori kao starosedelac, budući da imam apartman u koji dolazim svake godine na po mesec - mesec ipo dana, pa sam opet zaradio ključ preko leve strane (i krila i vrata) na Mondeu pre 4 godine zato što je lokalna budala umislila da pri parkiranju istog pomeram kontejner malo previše (!) da si napravim mesta... ili mu se samo nije svidela BG registracija. :)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » petak, 5. avg. 2011. u 14:09h

fancy piše:Generalizovanje je koren svakog zla.
Oni o nama ovako, mi o njima onako i tako u krug. I onda lamentiramo nad posledicama....

Jbg, uvek i svugde može da se nađe budala...

+1 thumbsuph

Neki moji prijatelji imaju sasvim pozitivne utiske sa letovanja u Hrvatskoj. Ja licno jedva cekam da opet odem u Porec...
Slika

dax92

 

Poruka od dax92 » subota, 6. avg. 2011. u 00:18h

popovicvl piše:...pa vi idite u Hrvatsku na more...
Nisam u Hrvatskoj na moru, vec nekih 40 km od mora. Nisam ovde dosao kao turista, da se kupam na njihovom moru vec da pomognem oko nekih stvari babama koje imam ovde i tetki. A kola su bila u dvoristu jedne od 3 kuce u kojima budem. Tako da sam ovde prosao isto kao i fancy u CG.
Focus ST170
Focus SVT

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » subota, 6. avg. 2011. u 00:33h

Verujem da si tamo svojim poslom, ali ti si 10ti, mozda i 20ti covek od kojeg sam cuo da je imao neprijatnosti u Hrvatskoj. Jbg, ne zele nas tamo i nema problema. Ovde su dobro dosli, koliko god mislio lose o njima, ne pada mi napamet da nekom nanesem stetu, ili ugrozim imovinu. To je ponasanje za 19ti vek, u kom su oni trenutno. Bar po nacionalistickim ispadima.

A da, kao rodjeni crnogorac koji se rodio u sred Podgorice, covek koji ima citavu ocevu stranu familije, covek koji se napio crnogorskog mora do grla, ne pada mi napamet da letujem vise u CG. Idem tamo redovno da se vidim sa mojima, ali more mogu da osole koliko god hoce, ja im doci necu. Imam tamo da letujem DZ koliko god hocu, ali "prijatnosti" po lokalima ne bih da dozivljavam ponovo. Imao sam neprijatnosti tamo, ali jos jace je kad vide NS table, pa neko proseravanje, a kad otvori LK ili dozvolu i vidi mesto rodjenja, menja plocu. Jos kad cuje da moji rodjeni stricevi rade u DB, aaaaa pa mi smo rod. Rod moj K! Ajde mrsh 'otale. Totalno pederski.

Jeste OFF, ali moram dodati na sve ovo. Admine spali ovo posle citanja.

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8306
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » subota, 6. avg. 2011. u 02:18h

fancy piše:Generalizovanje je koren svakog zla.

Jbg, uvek i svugde može da se nađe budala... ja sam ovde u Crnoj Gori kao starosedelac, budući da imam apartman u koji dolazim svake godine na po mesec - mesec ipo dana, pa sam opet zaradio ključ preko leve strane (i krila i vrata) na Mondeu pre 4 godine zato što je lokalna budala umislila da pri parkiranju istog pomeram kontejner malo previše (!) da si napravim mesta... ili mu se samo nije svidela BG registracija. :)
Ja i još nekolicina komšija smo zaradili kljuc na parkingu, preko noći, na mestu gde automobili ne smetaju nikome. Nisam morao da idem u Hrvatsku.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

dax92

 

Poruka od dax92 » subota, 6. avg. 2011. u 22:30h

Znam, svuda to moze da se desi, ali bas da ti dodje u dvoriste, na bukvalno 10m od ulaznih vrata i to uradi... Vec prerasta u veliki bezobrazluk. :zuti:
@popovicvl, nema problema, nije off. Iznosis i svoje iskustvo. Jako je tuzno sto oni nas toliko mrze, i vidi se sta su spremni da urade da napakoste "srbima", a ne znaju da u stvari cesto napakoste svojim bivsim drzavljanima koji su silom prilika otisli bas u Srbiju. Italijane, Nemce, Slovence i ostale ne diraju ni najmanje...

Sta da se radi sad, bilo je pa proslo... Moram da trazim kod boje (zna li neko gde je??? :wtf: ), i da sredjujem tudje gluposti cim se vratim u BG.
Focus ST170
Focus SVT

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Poruka od Shelby » subota, 6. avg. 2011. u 22:36h

Odes u bilo koju radnju , poneses retrovizor ili poklokac od rezervoara i oni ti daju tvoju boju ... thumbsuph

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » nedelja, 7. avg. 2011. u 10:40h

jbg ne mogu da verujem :( eh bas mi zao sto su te izgrebali.

ja sam bio na istri selo kraj pule. i u puli i puta parkirao i provozao veci deo istre i parkirao kola na mesta gde sam kasnije trazio 30min da ih nadjem :) i nisu me ni ogrebali ni nista (hvala bogu)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

Sale Sk
Poruka: 386
Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 20:12h

Poruka od Sale Sk » nedelja, 7. avg. 2011. u 11:22h

da kod nas ima primitivčina-ima... ali opet, gdje nema ?
nikome normalnome na pada na pamet grebati drugom čovjeku auto ili sl.
ponegdje u Dalmaciji nisu omiljene recimo ni Zg table, a ima i obrnutih slučajeva... dok opet masa ljudi sa navedenim tablicama nema nikakvih problema.
sve je to relativno... budalama je najmanja razlika poticaj da rade probleme...

u svakom slučaju, šteta auta. :(

dax92

 

Poruka od dax92 » nedelja, 7. avg. 2011. u 11:58h

Pa ja od 2004 godine stalno idem kolima ovde, i nismo imlali vecih problema. Al' ovako nesto se jos nije desilo na ovim prostorima u prethodnih 15 godina (po recima inspektora koji je dosao da vidi nasa kola).
Ne krivim celokupno hrvatski narod za to (realno, i nema smisla da to radim), jer se svuda moze naci neka budala koja ce samo traziti povod da napravi glupost. 100 puta mozes doci, neces imati problema, al' 101 put ti naidje budala i unisti i odmor i kola...
shelby 32 piše:Odes u bilo koju radnju , poneses retrovizor ili poklokac od rezervoara i oni ti daju tvoju boju ... thumbsuph
Najlakse da ja uvezem kola u radnju, pa direktno da popunjavaju ogrebotine! mrgreen
Focus ST170
Focus SVT

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 7. avg. 2011. u 12:20h

Sale Sk piše:da kod nas ima primitivčina-ima... ali opet, gdje nema ?
Apsolutno se slazem sa ovim.

Moju fiestu su izgrebali sa vozaceve strane na slican nacin u sred Beograda. Zasto? Jedini auto na parkingu sa Valjevskim tablicama.

Tako da nema pravila, tamo, ovde... Eto sta se desilo i Srdjanu (FM III), u sred BGa, BG table...
Glupo je generalizovati, eto i ja sam prvi pomislio prvo na to, a kad sam malo bolje razmislio skapirao sam da to nema veze s vezom.

Premesticu ovaj off posle da ne trujemo temu coveku vise.
Fiesta!!

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“