Mala pomoć
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Mala pomoć
Elem, imam mali problemčić. Iz priloženog se ne vidi baš najbolje, ali.. Spoljer mi se pomalo odvojio na krajevima, tj vrhovima, i planiram to srediti . E sad pitanje je, da li ljepiti, zašerafiti, onako suptilno, ili kombinacija? Hvala unarijed.

The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
Re: Mala pomoć
kombinacija... zalepi pa zasrafi
- Scorpio 696
- Poruka: 1377
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Ispod spojlera bi trebale da budu zalepljene metalne ploce u koje se srafi.
Lepljenje samo jakim lepkom (za soferke)
Ako su ploce u koje se srafi pocele da se odlepljuju..???... (moj slucaj i resenje)
Ovaj spojler se moze skinuti samo kljucem

Skroz levo se vide glave koje su usrafljene (0.8 cm u gumu) tek toliko da moze gitom da se poravna.
A desno je izgitovano i ofarbano (nikad prelakirano pa se malo boja skinula godinama od pranja)
gitovano body-jevim fini bumper za plastiku.
Srafovi su skraceni da stane podloska + 2x matica toliko ima mesta.
Lepljenje samo jakim lepkom (za soferke)
Ako su ploce u koje se srafi pocele da se odlepljuju..???... (moj slucaj i resenje)
Ovaj spojler se moze skinuti samo kljucem

Skroz levo se vide glave koje su usrafljene (0.8 cm u gumu) tek toliko da moze gitom da se poravna.
A desno je izgitovano i ofarbano (nikad prelakirano pa se malo boja skinula godinama od pranja)
gitovano body-jevim fini bumper za plastiku.
Srafovi su skraceni da stane podloska + 2x matica toliko ima mesta.
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Nisam siguran, nisam ga odavno vidio, stari ga odvez'o na selo. Ja nislim da nije bio zašarafljen, na krajevima,nisam vidio nikakve rupe. Pogledaću, i uzeću prijedlog u obzir. 

The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"