posle 3 god. strelica rezervoara je dostigla ovaj nivo tj najviši nivo za poslednje 3 god.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
e Je*em ti te vozace kojima je jednom u 3god kazaljka na poladax92 piše:Evo nesto ukradeno sa foruma vama omiljene marke!!![]()
posle 3 god. strelica rezervoara je dostigla ovaj nivo tj najviši nivo za poslednje 3 god.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Ti skoci!Iosis piše:Dok ja siđem sa osmog sprata one su već kilometar odmakle.
Njima pokazi kojom brzinom ide liftIosis piše:Jedino je problem što sa njima u paketu dolazi i muž, odnosno tata.
Sta je problem sa tima sto rade na salterima u gsp-u?knez91 piše:gori su od ovih sto rade na salterima u gsp-u
A zasto ne uzmes orginalne za fordknez91 piše:pa gledaj i jeste i nije , ali posto ne mogu da stavljam pojacalo (jer mi treba dosta para za to pa za novi radio ...) onda makar da uzmem malo bolje zbucnike.... sada, treba mi inf nekog iskusnijeg ili nekog ko ima ove, da ne bi baci pare za dz ako ce oni svirati isto ko neki LG od 2500 onda da uzme to .....
A montiraćeš ih kako?knez91 piše:pa gledaj i jeste i nije , ali posto ne mogu da stavljam pojacalo (jer mi treba dosta para za to pa za novi radio ...) onda makar da uzmem malo bolje zbucnike.... sada, treba mi inf nekog iskusnijeg ili nekog ko ima ove, da ne bi baci pare za dz ako ce oni svirati isto ko neki LG od 2500 onda da uzme to .....