Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
govna su sve to ,došla sa brda, muka mi više od tih smradova koji pale rrotacije svuda..al nema dana da to ne vidim, dakle non stop . E ako nam je drzava tako sredejan da oni rade nesto bitno, u redu,ali to je takvo proseravanja da nemam reci. Gorio i kola od mog poreza.Skoro je tako jedna u bulevaru Z. Đinđića iz trake za levo stao da se ubaci prvi na semfarou. Znam im nacin razmisljanja,pa sam ga provalio. Nisma hteo d amu dam, remnuo sma gaščinu. On uzeo da pali nešto rotacije...zabole me kita , namerno sam se vukao posle dugo,ali me je obišao jer se ljudi sklone pa je našao prostor
- mbole
- Poruka: 14969
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ko sto rekoh, to ti (nam) je bila olaksavajuca okolnost.RS_cabrio piše:ali sta cemo sa time sto je moja normalna paznja bila ometena vandrednom situacijom na putu koju su izazvali ovi majmuni u kolma koja teraju sve u stranu,krse propise,i naravno prolaze dalje? davno to bese, i zaboravio sam, verovatno sam platio kaznu,mamu im.
Ni meni se bas ne svidjaju doticni, mada ne mozemo bas reci da krse propise.
Do novog zakona su vozila pod pratnjom imala apsolutno sva prava, a i danas im je jedino zabranjen prolazak na crveno svetlo. No i od toga mogu da se "izvade" posto sluzbeno lice moze davati znake i iz vozila, a kada daje znak on je "jaci" od semafora.
Clan 106
Возила под пратњом имају првенство пролаза у односу на сва друга возила, осим у односу на возила која се крећу раскрсницом на којој је саобраћај регулисан светлосним саобраћајним знаковима или знаковима полицијског службеника када им је тим знаковима забрањен пролаз и на њих се не примењују одредбе овог закона о ограничењу брзине, о пропуштању пешака, о забрани пресецања колоне пешака, о забрани претицања и обилажења возила, под условом да не угрожавају безбедност других учесника у саобраћају.
Pored ovoga smeju da se krecu zaustavnom trakom, tramvajskom basticom, zutom trakom, da koriste mobilni telefon, ne smes da ih preteknes, moras da im oslobodis prolaz cak i kada se nalazis u koloni na autoputu ako nema zaustavne trake, imaju prednost u odnosu na sva vozila ukljucujuci i vozila sa prvenstvom prolaza (milicija, hitna pomoc, vatrogasci...).
Clan 107
Возач који на путу сусретне или га сустигне возило, односно возила под пратњом, дужан је да пропусти та возила, да им омогући мимоилажење и претицање, односно обилажење и, по потреби, да уклони возило са коловоза или да се заустави, као и да се придржава наредби које му дају лица из пратње, односно да кретање настави тек пошто прођу сва возила под пратњом.
Ako ne postupis po ovome:
Новчаном казном у износу од 15.000 до 30.000 динара или казном затвора у трајању до 30 дана казниће се за прекршај лице које поступи супротно одредбама из следећих чланова овог закона:
...
28) члана 107. став 1,
plus
За повреде одредби из следећих чланова овог закона изричу се кумулативно и казнени поени:
...
50) члана 107. став 1. - 6 казнених поена,
Tako da... dobro ste prosli.
Djak pesak 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Video clipovi
ja ti garantujem da svako ko udari auto od pozadi je kriv, osim ako auto neide u rikverc i nije pijan nadrogiran i neregistrovan, neosvetljen, nepravilno parkiran itd, ako ga je spucao od napred je jos gore, bocno ?? iz koje ulice kada je u raskrsnici, u suprotnom smeru auto koji stoji??, nemoguce, mozda, ali taj deo je dule preskocio ako postoji razlog krivice, pesaka nesmas da zgazis, jel bi neko gazio nekog neprijatelja ili iz hobijaBojanM piše:Da, da i slične urbane legende, ajde pokažite mi gde to piše da je svako ko te udari od pozadi kriv?
A drugo, gde je Dule napisao da je motor u ovog opucao otpozadi?

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nisam trazio nicije licne garancije, a iskreno i nisam razumeo sta si zeleo da kazes, formulacija ti je prilicno konfuzna
No, kako god, putujem pa se odjavljujem iz diskusije na par dana.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Meni se prošlog četvrtka, na putu ka moru, desila situacija koju kao da je lično Kafka (Franz, "Proces") režirao
Nešto pre Nove Varoši su radovi na putu, gde je dužinom par stotina metara / kilometar sužena deonica na jednu traku i to je regulisano semaforom. Standardna situacija, naleteli smo svi na to preko nekoliko puta. Konkretno istu sam deonicu prolazio pre oko mesec dana na čuvenoj "turneji krečenja"
Nailazim prvo na trougao sa upozorenjem na semafor koji sledi i još kažem ženi - sad ćemo malo da čekamo, ali ništa strašno... vozim i vidim ispred sebe beli kombi kako stoji parkiran sa strane, zauzima doduše pola vozne trake, puna je linija a ispred njega jedno 30ak metara stoji murija u belom Puntu.. komentarišem - "sad će ovi da me jebu zbog pune linije, al jbg. ne pretičem kombi nego ga obilazim, valjda neće..." prolazim ga, murija ništa... vozim i kapiram da NIGDE nema semafora
Idem polako, 20-30, očekujem da naletim na semafor, put se već suzio i ja kapiram da nešto nije u redu. Uskoro dolazim do dela normalne širine u kome ceo suprotni smer stoji ispred svog semafora, ja prolazim u potpunom zbunu "gde je dođavola bio moj semafor" kad me nekih 50ak metara dalje zaustavlja pandur: "NISTE STALI NA CRVENO SVETLO NA SEMAFORU!"
Ja kompletno sjeban - "PA GDE VAM JE BIO TAJ SEMAFOR????"
I onda shvatim da je jebeni kombi stajao ispred njega, ali ga ja uopšte nisam video od idiota koji se izgleda skroz nabio uz njega...
Naravno, za mnom je ubrzo došao beli pandurski Punto, sav srećan što je dojavio prestupnika, ubrzo je prošao i taj famozni beli kombi, a kerovi me nisu jebali 2% kad sam ih molio da zaustave kombi kao svedoka ili da ga pitaju što se nabio uz semafor i pri tome stajao kao da je izašao da piša... Još su mi upisali i otežavajuću okolnost da imam dete mlađe od 12 godina u kolima...
Ništa nije pomoglo što sam im objašnjavao da sam vozio 20 na sat očekujući semafor ali da ga od kombija nisam video... nije bilo šanse da ga vidim, ali stvarno
Čak sam i ove pandure koji su došli za mnom sam pitao što mi nisu signalizirali kad sam prolazio pored njih nego su čekali da prođem i time su ONI ugrozili bezbednost saobraćaja... da ne govorim o putarima idiotima koji su tako postavili semafor da može biti zaklonjen.
Nešto kasnije, u Crnoj Gori sam pred Žabljakom takođe naišao na radove na putu ali su ljudi postavili semafor NA SREDINU VOZNE TRAKE da ne možeš da ga omašiš ni u ludilu.
Potpisao sam zapisnik uz primedbu da od kombija koji je bio nabijen skroz uz semafor nisam imao nikakve šanse da vidim taj semafor... jbg. kompletno sranje. Jel neko ima ideju kako dalje ide postupak... Moroni su mi skroz sjebali odmor

Nešto pre Nove Varoši su radovi na putu, gde je dužinom par stotina metara / kilometar sužena deonica na jednu traku i to je regulisano semaforom. Standardna situacija, naleteli smo svi na to preko nekoliko puta. Konkretno istu sam deonicu prolazio pre oko mesec dana na čuvenoj "turneji krečenja"

Nailazim prvo na trougao sa upozorenjem na semafor koji sledi i još kažem ženi - sad ćemo malo da čekamo, ali ništa strašno... vozim i vidim ispred sebe beli kombi kako stoji parkiran sa strane, zauzima doduše pola vozne trake, puna je linija a ispred njega jedno 30ak metara stoji murija u belom Puntu.. komentarišem - "sad će ovi da me jebu zbog pune linije, al jbg. ne pretičem kombi nego ga obilazim, valjda neće..." prolazim ga, murija ništa... vozim i kapiram da NIGDE nema semafora

Naravno, za mnom je ubrzo došao beli pandurski Punto, sav srećan što je dojavio prestupnika, ubrzo je prošao i taj famozni beli kombi, a kerovi me nisu jebali 2% kad sam ih molio da zaustave kombi kao svedoka ili da ga pitaju što se nabio uz semafor i pri tome stajao kao da je izašao da piša... Još su mi upisali i otežavajuću okolnost da imam dete mlađe od 12 godina u kolima...

Nešto kasnije, u Crnoj Gori sam pred Žabljakom takođe naišao na radove na putu ali su ljudi postavili semafor NA SREDINU VOZNE TRAKE da ne možeš da ga omašiš ni u ludilu.

Potpisao sam zapisnik uz primedbu da od kombija koji je bio nabijen skroz uz semafor nisam imao nikakve šanse da vidim taj semafor... jbg. kompletno sranje. Jel neko ima ideju kako dalje ide postupak... Moroni su mi skroz sjebali odmor

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
-
- Ljubitelj životinja
ok, potpisao si prigovoro, sto je dobar pocetak. Jel bio jos neko mosim deteta sa tobom u kolima da bude svedok?
- darko darko
SAmo za bojamam, priznajem-BojanM piše:Nisam trazio nicije licne garancije, a iskreno i nisam razumeo sta si zeleo da kazes, formulacija ti je prilicno konfuznaNo, kako god, putujem pa se odjavljujem iz diskusije na par dana.
ko me udari na semoforu dok stojim na crveno- ja sam kriv, ko me udari od pozadi, ja sam kriv, e jel ti lakse, eto ubedio si me u tvoje misljenje, nadam se da si postigao cilj da drigi misle kako ti mislis, sad me pusti da kazem i ja svoje misljenje.......
Poslednja izmena: darko darko, na dan petak, 22. jul 2011. u 14:01h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- mbole
Jel si zapisao registraciju kombija? Ako jesi, mozes da trazis da se dovede kao svedok, bez obzira sto ga policajci nisu zaustavili.fancy piše:Jel neko ima ideju kako dalje ide postupak... Moroni su mi skroz sjebali odmor
Takodje na sudu ispricaj svoju verziju i trazi suocenje sa pandurom.
mada iskreno... mrka kapa.
Djak pesak 

- fancy
- Kontakt:
Pada mi na pamet da u povratku slikam to mesto, definitivno nisam budala da ne vidim semafor. Registraciju kombija nisam mogao da pohvatam jer sam se zezao s pandurima kad je on prošao...
Sa druge strane, sumnjivo je još nešto (čovek me je na to podsetio dok sam mu prepričavao) - koji je njihov dokaz da sam prošao na crveno? Da me nisu možda slikali iz kola sa zadnje strane semafora??? Sve vreme te deonice niko mi nije išao u susret (što bi mi signaliziralo da sam negde zajebo stvar) plus nikakvih radnika nije bilo na putu...
Jel zna neko za koliko otprilike stižu pozivi za sud, sad uz delovanje novog zakona?
Sa druge strane, sumnjivo je još nešto (čovek me je na to podsetio dok sam mu prepričavao) - koji je njihov dokaz da sam prošao na crveno? Da me nisu možda slikali iz kola sa zadnje strane semafora??? Sve vreme te deonice niko mi nije išao u susret (što bi mi signaliziralo da sam negde zajebo stvar) plus nikakvih radnika nije bilo na putu...
Pa bila gospođa... puna kola stvari, jebote i slep bi video da smo krenuli na odmor a ne da se džekiramo sa prolascima na crveno po vukojebinama...RS_cabrio piše:ok, potpisao si prigovoro, sto je dobar pocetak. Jel bio jos neko mosim deteta sa tobom u kolima da bude svedok?

Jel zna neko za koliko otprilike stižu pozivi za sud, sad uz delovanje novog zakona?
- darko darko
Tvoja i gospodjina rec protiv njegove, ako nemaju dokaza obicno se panduru pre veruje, ali ti imas svedoka, kazi da je bio semofor, da si ti to tek posle konstatovao, ali iza kombija gde se nevidi koje je svetlo bilo, kazi da je bila policija i gledala kombi u raskrsnici, onda se prenosi krivica i na njih tako da moze i njima da pravi velike probleme (tako da sumnjam da ce poslati prijavu, samo ima da se nerviras 6 meseci), dobro pogledaj kada se vracas dali postoji iznad i sa leve strane, onda jbg, i probaj kada ti stigne da das pismenu izjavu sa gospodjinom izjavom o tome, da se ne pojavljujes, i napisi da se jednostavno sto se nije video semofor panduri konstatovali ali nisu prihvatili, sa svedokom je lakse.....
meni nije jasno, advokat je jenom prilikom i slike i snimke u mom postupku odbacio, valjda je zabranjeno da snimas ulicu i slikas nekog, ali je dovoljeno da snimis svoj razgovor, recimo sa nekim ....
ako te smaraju, uzmi advokata saobracajnog, manje ce te kosta nego kazna ali da garantuje ishod, takodje slikaj raskrsnicu obavezno za advokata i raspored semafora, trece velika greska, prijavu ti je pisalo lice koje nije videlo prekrsaj , tebe nisu zaustavili ovi sto su videli, jel tako ili nije, sve moze da se resi ....
meni nije jasno, advokat je jenom prilikom i slike i snimke u mom postupku odbacio, valjda je zabranjeno da snimas ulicu i slikas nekog, ali je dovoljeno da snimis svoj razgovor, recimo sa nekim ....
ako te smaraju, uzmi advokata saobracajnog, manje ce te kosta nego kazna ali da garantuje ishod, takodje slikaj raskrsnicu obavezno za advokata i raspored semafora, trece velika greska, prijavu ti je pisalo lice koje nije videlo prekrsaj , tebe nisu zaustavili ovi sto su videli, jel tako ili nije, sve moze da se resi ....
- mbole
Kao dokaz se koristi izjava sluzbenog lica (policajca koji ti je napisao prijavu). Njegovo svedocenje ima "tezinu" posto bi po definiciji trebalo da bude nepristrasan, odnosno da nema nikakav interes da svedoci protiv tebe ako nisi kriv.
Posto nema materijalnih dokaza, sud mora da se oslanja na izjave svedoka. Supruga ti je slab svedok (ali bolji nego nikakav), posto je direktno zainteresovana strana (pare idu iz kucnog budzeta).
Inace "prazno" vreme kada je na obe strane crveno svetlo na takvim semaforima je jako dugacko, tako da je sasvim moguce da je na obe strane bilo upaljeno crveno svetlo i da si ti mogao da prodjes a da ovima sa druge strane i dalje bude crveno.
Jedina mogucnost mu je da nekako ubedi sudiju da uopste nije mogao da vidi da je semafor tu, odnosno bas ono sto se i desilo.
Posto nema materijalnih dokaza, sud mora da se oslanja na izjave svedoka. Supruga ti je slab svedok (ali bolji nego nikakav), posto je direktno zainteresovana strana (pare idu iz kucnog budzeta).
Inace "prazno" vreme kada je na obe strane crveno svetlo na takvim semaforima je jako dugacko, tako da je sasvim moguce da je na obe strane bilo upaljeno crveno svetlo i da si ti mogao da prodjes a da ovima sa druge strane i dalje bude crveno.
Greska, ako je bio semafor, onda je morao da se uveri da je na njemu zeleno svetlo pa tek onda da prodje. Ako nije mogao da vidi koje je svetlo, nije smeo da prodje.darko darko piše:kazi da je bio semofor, ali iza kombija gde se nevidi koje je svetlo bilo
Jedina mogucnost mu je da nekako ubedi sudiju da uopste nije mogao da vidi da je semafor tu, odnosno bas ono sto se i desilo.
Djak pesak 

- darko darko
Pa to, konstatovano za semafor ali je tek nakon zaustavljanja od strane policije, jer je bio kombi zaklonio i totalno se nije video, tako je stao jel, a policija nije reagovala za kombi zaustavljen u raskrsnic(to je prekrsaj, kriv je kombi i pandur, osecam da je bio za novine sto raznosi, oni su u dogovoru sa pandurima, drugar mi vozi) , oni moraju da reaguju na takav prekrsaj, takdje si u pravu za suprugu, rodjaci su slabi na tezini kao svedoci u prooces, jbg, ostaje da isprovociras pandura za kombi, ili da mu advokat zapreti tuzbom zbog ugrozavanja saobracaja tim sto nije kaznio kombi, raspitacu se malo da nelupetam bas....
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A gdje su bilmezi stali da pecaju. Ćale je prije 6-7 godina platio kaznu zbog prekoračenja brzine. Radovi putu Zenica - Sarajevo, mi smo išli tuda u pola 3 noću, oganičenje zbog radova je 40 km/h, ćale je vozio 55 km/h izmjereno na radaru. Znači noć, nigdje nikoga, radnika nema, pravac, znači nikoga ne ugrožava.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- fancy
- Kontakt:
Znam da zvuči suludo, i kao zadnji kliše ali ja taj semafor zaista uopšte nisam video. Pri tome sam video trougao sa upozorenjem da sledi semafor i očekivao ga sa povećanom pažnjom ali definitivno nisam imao šanse da ga vidim od kombija.mbole piše:Greska, ako je bio semafor, onda je morao da se uveri da je na njemu zeleno svetlo pa tek onda da prodje. Ako nije mogao da vidi koje je svetlo, nije smeo da prodje.

Kakav j€b€ni splet suludih okolnosti.

-
- Ljubitelj životinja
Evo još jednog mog primera: Negde u 3 ujutru meni se pio kapucinno i ja izadjem da kupim. Idem u Beogradu njegoševom ulicom na raskrsnici sa svetozara martkovica. Tu postjoji semafor koji drzi 90 sekundi,ako ne i duze. Nas troje ili vise prođemo na crveno, a policija ceka iza coska i svima pise kazne. Zasto smo prosli? Zato sto saobracaj nije bio moguc jer se samfor nalazio na raskrsnici sa Svetozara markovica, koja je u tom trenutku bila potpuno neprohodna jer je bila iskopana zbog postavke cevi.
Vidim da su se mnogi tu svadjali, a ja sam pred njima razmenio vizit karte sa nekim ljudima i rekao da se vidimo na sudu uskoro kao svedoci jedni drugima(murja gleda sve vreme). Ujutru sam slikao i snimio kamerom stanje raskrsnice, zajedno sa novinama u ruci u kojima se vidi datum na novinama)...kaznu nisam platio ,naravno (nisu hteli da gledaju snimak na suđenju)
Vidim da su se mnogi tu svadjali, a ja sam pred njima razmenio vizit karte sa nekim ljudima i rekao da se vidimo na sudu uskoro kao svedoci jedni drugima(murja gleda sve vreme). Ujutru sam slikao i snimio kamerom stanje raskrsnice, zajedno sa novinama u ruci u kojima se vidi datum na novinama)...kaznu nisam platio ,naravno (nisu hteli da gledaju snimak na suđenju)
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
To je nenormalno, stvarno...
Danas sam i ja kruzio od Autokomande do Sava centra (iako sam trebao da se iskljucim ka Obrenovcu), samo zato sto debili nisu postavili nikakav znak da ko hoce da ide u tom pravcu da se prebaci u zaustavnu traku, i vozi svojim putem. Kad sam video da moja traka prelazu u suprotni smer, pao mi mrak na oci. Malo je falilo da napravim polukruzno tu na auto putu, i vratim sa nazad (tj, uradio bih to 1000000% da je bila guzva i u drugom smeru, pa bih se ubacio). I onda opet zatvorili ukljucenje na Gazelu preko puta sava Centra, gde je autobuska stanica 17, 18, 88, 89 i 601. Kruzio sam tamo, i psovao im sve zivo!!!
Stvarno mi je muka od voznje po Beogradu. Kad ides biciklom je jos najbolje. Boli te uvo za guzve, ne brines da li je vrucina...
E, i jos sta mi se desi... Da sam bio pri sebi malo ranije, uzeo bih telefon da snimam. Taxista mi se ubacuje sa trotoara na semaforu, hoce da prodje ispred mene. Ok, pustim ga ja, al' mi nesto cudno, previse mota ka drugoj traci... 'ajde, nema veze... Kad on lik opusteno, da ne bi cekao semafor, krene da vozi po pesackom prelazu i ostrvu, kako bi izegao polukruzno okretanje 100m napred!
I posle kad mi je krenulo svo ovo sr...e sa Gazelom, ja razmisljam- pa on je covek u pravu, jos ispadne i pametan zbog svega toga. Sto bi se on smarao da ide 100m napred i ide polukruzno, kad moze tu da prepreci...

Danas sam i ja kruzio od Autokomande do Sava centra (iako sam trebao da se iskljucim ka Obrenovcu), samo zato sto debili nisu postavili nikakav znak da ko hoce da ide u tom pravcu da se prebaci u zaustavnu traku, i vozi svojim putem. Kad sam video da moja traka prelazu u suprotni smer, pao mi mrak na oci. Malo je falilo da napravim polukruzno tu na auto putu, i vratim sa nazad (tj, uradio bih to 1000000% da je bila guzva i u drugom smeru, pa bih se ubacio). I onda opet zatvorili ukljucenje na Gazelu preko puta sava Centra, gde je autobuska stanica 17, 18, 88, 89 i 601. Kruzio sam tamo, i psovao im sve zivo!!!

Stvarno mi je muka od voznje po Beogradu. Kad ides biciklom je jos najbolje. Boli te uvo za guzve, ne brines da li je vrucina...
E, i jos sta mi se desi... Da sam bio pri sebi malo ranije, uzeo bih telefon da snimam. Taxista mi se ubacuje sa trotoara na semaforu, hoce da prodje ispred mene. Ok, pustim ga ja, al' mi nesto cudno, previse mota ka drugoj traci... 'ajde, nema veze... Kad on lik opusteno, da ne bi cekao semafor, krene da vozi po pesackom prelazu i ostrvu, kako bi izegao polukruzno okretanje 100m napred!

I posle kad mi je krenulo svo ovo sr...e sa Gazelom, ja razmisljam- pa on je covek u pravu, jos ispadne i pametan zbog svega toga. Sto bi se on smarao da ide 100m napred i ide polukruzno, kad moze tu da prepreci...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
zato sto je govedo. Mozemo svi mi svasta da uradimo,ali ne radimo, zbog drugih ljudi i zbog kulture saobracaja i na kraju zbog rizika. Ja sam danas gledao jednog sa PO tablicama radi polukruzno u terazijskom tunelu. Na izlazu iz istog. Ja nekada jurnem kroz tu krivinu jer relativno kratko drzi semafor,i da je bio takav slucaj, ne bi mogao da stanem,jer je to poslednja stvar koju bi neko ocekivao. Zbog jednog takvog je nedavno ona zena ostala bez noge kada je fiat stilo udario u kola koja su u sred centra Bg radila skretanje gde nije dozvoljeno ako se secate, bilo je na tv. Zena stajala na semaforu,ali je skot okretao gde ne sme, i drugi auto naleteo na njega pa se odbio
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Da, i na kraju je valjda bio kriv ovaj covek sto bacio tog magarca sto je skretao nepropisne, jer je vozio brze od ogranicenja? Secam se te situacije, al' nisam bas detalje zapamtio... I jbg, sta njoj sad vredi bilo sta da oni urade??!!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
nista joj ne vredi, invalid sa malim detetom,u zemlji gde nemozes da prezivis i kad si zdrav i prav. Napravio pakao zeni od zivota.mislim da nisu uopste bili losi oni bilbordi sa povređenim ljudima u saobraćaju i cela kampanja
- mbole
Nekultura, nevaspitanje i bezobrazluk su nazalost na ovim prostorima uobicajena stvar.
Opet ne treba spustati sebe na tu lestvicu zato sto stoke ima unaokolo.
Druga je prica u direktnom duelu, ali generalno, ako i ono malo "normalnih" krenu da se ponasaju suludo, ode sve dodjavola.
mada... ima i ona: recite pametnijima da vise ne popustaju, doslo do grla.
Tip koji dozvoljava svom detetu da stoji izmedju dva sedista, a posle toga vristi "jel vidis da vozim dete" jer si zakocio ispred njega da ne prodjes kroz crveno, zasluzuje krivicnu prijavu za zanemarivanje deteta, a ne saobracajni prekrsaj.
Opet ne treba spustati sebe na tu lestvicu zato sto stoke ima unaokolo.
Druga je prica u direktnom duelu, ali generalno, ako i ono malo "normalnih" krenu da se ponasaju suludo, ode sve dodjavola.
mada... ima i ona: recite pametnijima da vise ne popustaju, doslo do grla.
Tip koji dozvoljava svom detetu da stoji izmedju dva sedista, a posle toga vristi "jel vidis da vozim dete" jer si zakocio ispred njega da ne prodjes kroz crveno, zasluzuje krivicnu prijavu za zanemarivanje deteta, a ne saobracajni prekrsaj.
Djak pesak 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
a toga ima svuda, jbg sta ces takav smo narod, i mislim da 90% vozaca komentrarise druge , sto ide sporo, kako skrece, sta to radi, i uz to ubazi po jos 10ak psovki itd......
nego da pitam cuo sam nesto kao da u inostranstvu (konkretno nemaca) ako trubis iza vozaca bez razloga (ti trubis da krene a ono jos crveno ili nesto slicno) da mozes da popijes kaznu za uznemiravanje tog vozaca, jel to istina?
A za ovo udarenje od nazad, i ja mislim da nije uvek on kriv ali posto nam je zakon tako dobar moze se uvek (ako nema kama) dokazati da je ovaj iza kriv..... tj ima dosta nacina a jedan od glavnih nije drzao dovoljno odstojanje, ili nesto slicno..
nego da pitam cuo sam nesto kao da u inostranstvu (konkretno nemaca) ako trubis iza vozaca bez razloga (ti trubis da krene a ono jos crveno ili nesto slicno) da mozes da popijes kaznu za uznemiravanje tog vozaca, jel to istina?
A za ovo udarenje od nazad, i ja mislim da nije uvek on kriv ali posto nam je zakon tako dobar moze se uvek (ako nema kama) dokazati da je ovaj iza kriv..... tj ima dosta nacina a jedan od glavnih nije drzao dovoljno odstojanje, ili nesto slicno..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
ja bi naplatio kaznu onom ko vozi presporo i pravi gužvu. Često sam išao sa drugom koji vozi u GSP, po završetku smjene idemo za garažu novim bulevarom ali dok još nije bio proširen. I često se zadesi neki kre*en koji vozi 30-40 na sat. Iza njega se otegne kolona. Po meni je gore to nego da vozi 60 na sat.
A tek što ima onih koji idu bulevarom i nisu ni u krajonjoj desnoj ni u srednjoj, nego mile 20 na sat i gledaju gdje slobodno mjesto za parkiranje, a ne razmišljaju da su zauzeli tako 2 trake.
A tek što ima onih koji idu bulevarom i nisu ni u krajonjoj desnoj ni u srednjoj, nego mile 20 na sat i gledaju gdje slobodno mjesto za parkiranje, a ne razmišljaju da su zauzeli tako 2 trake.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
Kad vec pricamo o raznim likovima, ovoga sam snimio dosta davno 30.04.2005, na semaforu na uglu Ugrinovacke i novosadskog autoputa.
Jeste ovo na zadnjoj polici je dete, koje se tu igra.

Jeste ovo na zadnjoj polici je dete, koje se tu igra.

Djak pesak 

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
ISti slucaj pre neki dan,ljud isu posli na more koliko sam primetio,dete lezi na polici i igra se. Dobra ova Fiesta levo na tvojoj slici 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
sve je to lepo videti , malo covek da se nasmeje... ali ne do bog da cukne nekog pri neko brzini (ne mora biti velika) i posle da se hvata za glavu kada vidi posledice 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.