Kompresor
Moderator: Dragomir
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Kompresor
meni npr nece da upali kompresor jer je negde u kompijuteru magistrala pukla...a sve ostalo ispravno... odi kod gagija nek ti pogleda 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Poruka: 182
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 22:43h
E, da je bar blize. Ja sam u BiH. 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
pazi ovako... meni je sistem pun ( taj dan mi je Gagi napunio sistem) ... upalim auto, ukljucim ventilator i pritisnem dugme da upalim klimu, dugme svetli, osigurac je OK ... releji su ok... sve je ok samo kompresor ne dobija signal da se upali... gagi je nasao da je prekid u instalaciji tj da iz kompijutera masa prekinuta koja ide u relej koji vodi do kompresora... to je kod mene problem... e sad za tebe ne znam sta bi moglo, najbolje nadji nekog da ispita sve to, a za pocetak prekontrolosi releje i osigurac...to bar mozes sam 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
-
- Poruka: 182
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 22:43h
Hvala na pomoci.Slicna stvar je i kod mene. Dakle plina ima dovoljno, provjeravao sam, kad se ukljuci prekidac svjetli, eletricar ispitao da li struje ima na onom dzeku sto se kopca na kompresor i ima, pa na osnovu toga pretpostavljam i da je relej ispravan. Inace, kad klimu ukljucim, cuje se mala promjena kad u radu motora, odnosno kod samog kompresora, ali nije to onaj zvuk kao kad ukljuci. Ne znam sta mi je dalje ciniti...