ford mondeo,beo dim
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: petak, 4. mar. 2011. u 16:22h
ford mondeo,beo dim
posle voznje od 150 km/h,auto je poceo da izbacuje beo dim,gubi snagu i trosi ulje. ulje sam menjao pre 3000 km. lampica koja javlja gresku na motoru upalila mi se tek nakon predjenih 300 km. dim izlazi samo par kilometara a posle je sasvim normalno,samo sto auto gubi snagu,ne vuce isto. da li neko moze da mi pomogne ili da mi da neki savet,sta i kako da radim.?unapred hvala
- mbole
- Poruka: 14980
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: ford mondeo,beo dim
Beo dim nazalost cesto znaci prisustvo vode u komori za sagorevanje (naravno ako je tvoje belo i moje belo isto
).
Skini cep ulja i pogledaj ga odozdo. Ako ima "majoneza" negde mesa vodu i ulje. Hitno kod majstora.

Skini cep ulja i pogledaj ga odozdo. Ako ima "majoneza" negde mesa vodu i ulje. Hitno kod majstora.
Djak pesak 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
nazalost bas je opisano u predhodnom postu, mozda se pregrejao, ili si ga dzibrio po najvecoj vrucini mator auto sa nekom sitnim kvarom u vezi hladjenja ....
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
nadovezujem se na post koji je postavio mbole...sto ce reci u najboljem (citaj najjeftinijem) slucaju prolazis sa dihtungom glave, ali....
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Zanemari ove prethodne postove
Tvoj problem je veoma karakteristican za HE motore a to su karike.
Potrebna je zamena karika i sredjivanje glave,zamena lanca,spanera i jos nekih sitnica
Tvoj problem je veoma karakteristican za HE motore a to su karike.
Potrebna je zamena karika i sredjivanje glave,zamena lanca,spanera i jos nekih sitnica
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- mbole
- Poruka: 14980
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h