Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

kompatibilna muzika mk3

Playeri, zvučnici, pojačala, kondenzatori, povezivanja, instalacije...
Odgovori
goroganovic
Poruka: 13
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 15:41h

kompatibilna muzika mk3

Poruka od goroganovic » utorak, 5. jul 2011. u 16:16h

Postovani drugari, moj problem se ogleda u sledecem:
Kada sam kupio Mondea Mk3 2001.godiste u njemu se nalazio fabricki (viseton) Cd E6006 (onaj sa 6 diskova u sebi). imao je problem sa ubacivanjem diskova, CD nikako nije radio pa sam ga izvadio,stavio u spajz i uzeo drugi model E6000 (iz polovnog focusa)... I onda ustanovim da bas nemam srece.... :'( Ovaj novoubaceni uredjaj, hoce da prihvati i ucita disk u svakih 50 pokusaja, problem je izgleda u mehanizmu za uvlacenje diskova, posto malo bruji, zuji, krene da izbaci pa vrati......... A ja hocu jedino UREDJAJ KOJI PODRZAVA KOMANDE NA VOLANU, i nista drugo.... sta mi savetujete, ima li sta odgovarajuce iz mladjih modela, ili nesto od drugih proizvodjaca sto podrzava komande na volanu, i gde to da trazim. castim za dobar savet - mrtav sam ozbiljan.

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Re: kompatibilna muzika mk3

Poruka od fancy » utorak, 5. jul 2011. u 16:23h

Ili da pazariš jedan od ta dva uređaja ili da digneš ruke od toga i originalnih komandi kod volana i pazariš nešto što će imati svoje komande kod volana, trećeg nema.

Jureći originalne uređaje nailazićeš samo na polovne plejere u sumnjivom stanju i moli boga da neki od njih radi kako treba. Sa druge strane imaš varijantu da preko e-baya uzmeš full restaurirane plejere 6000CD i 6006CD u stanju "ko novi" ali budi spreman da za njih daš velike pare (do 150 £).

Jeftinog i lakog rešenja za to što ti tražiš - nema.

p.s. Postoje i urbane legende kako je neko prebudžio Fordove komande kod volana da rade na standardnom "3rd party" plejeru, ali je to sumnjiva i neproverena rabota. Postoje nacrti na Internetu, ali nisam siguran da je neko to ovde odradio do kraja.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

goroganovic
Poruka: 13
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 15:41h

Poruka od goroganovic » utorak, 5. jul 2011. u 16:29h

a jel postoji za njega odgovarajuca neka Sony muzika?

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » utorak, 5. jul 2011. u 17:00h

I Sony i bilo koja druga marka... standardni 1 DIN uređaji će da stanu, plus blanker (http://www.kanibal.co.rs/products.php?s ... d=30307001 ili http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Radio-CD-Fas ... 0643321577) za ostatak rupe predviđene za original plejer. E, sad, ja kapiram da si ti mislio na nešto što je BAŠ veličine originalnog plejera - e, tu ti je mrka kapa. Skroz mrka, osim polovnih originala.

Naravno, možeš da ubudžiš Sony iz novije generacije Mondea, ali moraš biti spreman na sečenje centralne konzole i jebadu sa povezivanjem. Postupak koji se obično u ovim krajevima podvodi pod: "neisplativo".
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

bo.
Poruka: 1043
Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h

Poruka od bo. » utorak, 5. jul 2011. u 21:43h

Pogledaj Alpine, oni imaju 1-DIN modela (sa adapterom) koji podržavaju Fordove komande na volanu.
Buraz je neku Alpinu stavio u Cmax i sve super radi.
Mondeo Mk4 2,5 Duratec Titanium

Focus Mk2 FL 1,6 Duratec 2010 Colorado red

Odgovori

Povratak na „Sound“