Pozdrav!
Kada se volan malo okrene desno, javlja se brujanje u desnom prednjem delu (namerno necu da kazem tocku), na levo i na pravcu ga nema.... mislio sam da su zimske gume, ali sam ih juce promenio, stavio letnje, a ono isto brujanje.....neko mi rece ovde ispred zgrade da je verovatno lager desnog prednjeg tocka ili stabilizator... ako je lager jel se on menja u paru? stabilizatori isto?
Tnx!
PS kako se pogodi sve bez veze, ja sam do 19. na odmoru, a skup 17., e iz inata na sledeci dolazim i u Suboticu ako treba, inace sam iz Krusevca, ovo mi bilo uz du.e, xaxaxa
Brujanje sa suvozaceve strane
Moderator: Dragomir
- rajkox
- Poruka: 94
- Član foruma od: četvrtak, 21. maj 2009. u 07:52h
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Brujanje sa suvozaceve strane
Ako se cuje kada skreces u desno onda je levi lezaj tocka.Nije potrebno zamenuti u paru
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 60
- Član foruma od: subota, 7. maj 2011. u 11:21h
To se ne mijenja u paru ali i moze . Ako se cuje konstantno brujanje a ne iz prekida onda je lezaj otiso nacisto ,ali ja bi ipak provjerio da mozda nekaci tocak plastiku i uradio reglazu posle zamjene lezaja ja mislim da je lezaj, meni je tako bilo .
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
izvinjavam se na off-u ...
gde si u Krusevcu ? kako to nisam znao
gde si u Krusevcu ? kako to nisam znao

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam