Bio sam kod Buce danas, i kaze da dok je auto bio kod njega nije se ni jednom ugasio, palio ga je 6-7 puta, ventilator hladnjaka se palio par puta, znaci dizao je temperaturu normalno. Tako da ga nije dirao, a rekao mi je da je 100% do karburatora, pa cekam Acu da dodje sa odmora posto mi je on radio karburator i dao godinu dana garancije i reko je da dodjem kod njega ako nesto bude zezalo. Inace pre 20ak dana mi je kompletno odradio karburator, oprao ga, promenio 1 membranu u namontirao nazad. Upalili ga i on se ugasio i posle nije teo da upali pa je skinuo kabal i probao na masi dal baca varnicu a on ne ravnomerno baca pa prestane pa opet pocne. Pozvali smo elektricara i on je cackao ispitivao i ustanovio da je bobina, promenio je i auto je upalio, radio dok nije podigao temperaturu i ugasio se. Onda sam kupio Komutator , namontirao ga je i auto je radio ok par dana, onda sam otisao do Ace da dosteluje karburator i kako je on poceo da ga cacka on je poceo da se gasi, i kaze mi da proverim kontakte na komutatoru jer kako pipne kabal od komutatora on se ugasi. Drugi elektricar mi je proverio i reko da drze extra buksne. Onda ga nisam vozio jedno 15 dana i kad sam poceo da ga vozim nastavio je da zeza.
Ler gas ne znam na koliko je namesten posto nemam obrtomer ali je nizak broj obrtaja.
Palim ga sa sauhom 98% slucajeva.
Radi lepo, samo se lanac cuje, lepo vuce mada treba da se radi motor.
Dok ga nije stelovao cuo se ugao paljenja (isto kao ventili) a sad se opet malo cuje, moguce da su ventili, mada...
Nisam imao obicaj da pumpam gas dok verglam, mozda neki put kad me je bas iznervirao.
Van nisam te nista razumeo za diznu

Ovo za kabal i varnicu znam, hvala